• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kilo alımı sorunum

merhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim önceki kilom 57-58 di. 15 kilo aldım zararı olan hazır kızarmış yada hamur işi asla yemiyorum ekmek pilav makarna gibi besinleri de çok tükettmediğim halde kilo alışımın önüne geçemiyorum çok kilo aldım ayaklarım da şiş ayakkaılarım olmuyor görüntü olarak aşırı kilo almış gibi durmuyorum ama vücüdum çok çirkinleşti.bu durumlar geçici mi kalıcımı bilgisi olan yardım ederse sevinirim. şu anda cinsel hayatta bitmiş durumda doğumdan sonra da böyle kalırsam yine bitik kalır sanırım.

Gerçi konu başlığı da yorumlar da çok eski tarihli ama araştırdığımda durumuma en yakın sayfa burasıydı :((( Ben de 32 haftalık hamileyim ve 58 ile başladığım gebeliğimde şu an 84 kiloyum. sanırım doğuma 92-93 ile gireceğim ki bu da 35 kilo almış olduğum anlamına geliyor. NEyse ki yorumlarla moralim düzeldi. Eğer doğumdan sonra kilo verirsem hemen buraya yazarım.

Alıntı yaptığım arkadaş heralde doğumunu yapmışltır uzun zaman önce. Son durumunu bir yazsa da buraya benim durumumdakilerin de morali düzelse biraz :))

Bu biraz bünye birazda yemeye bağlı. Benim bünyem kilo almaya çok müsaitti bu yüzden porsiyonlarıma ve yemek yeme saatlerime çok dikkat etmek zorunda kaldım. Şuan 10 kilo aldım ve 40+3 teyim ( bu arada doğuramıyorum da :)) kızımın kilosuda maşallah çok iyi 4 kilo şuan. Bence porsiyonlarına dikkat etmelesin. Kim ne derse desin kilo vermek almaktan daha zor. Sadece nefsinle mücadele et ve az yemeye çalış.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçi konu başlığı da yorumlar da çok eski tarihli ama araştırdığımda durumuma en yakın sayfa burasıydı :((( Ben de 32 haftalık hamileyim ve 58 ile başladığım gebeliğimde şu an 84 kiloyum. sanırım doğuma 92-93 ile gireceğim ki bu da 35 kilo almış olduğum anlamına geliyor. NEyse ki yorumlarla moralim düzeldi. Eğer doğumdan sonra kilo verirsem hemen buraya yazarım.

Alıntı yaptığım arkadaş heralde doğumunu yapmışltır uzun zaman önce. Son durumunu bir yazsa da buraya benim durumumdakilerin de morali düzelse biraz :))

ben 21. haftanın içindeyim şimdiden tam 9kilo almışım.ilk 20hafta kilo alınmaz diyolar canım sıkılıyor:( tuzu azalttım bi iki gündür. ama iştahım iyi kendimi düzene sokmazsam 20kilo falan rahat alıcam herhalde :( sen de benim gibi mi kilo almıştın acaba?

Evet, aslında ben ilk 4 ayda nerdeyse 10 kg almıştım. Tabi sigarayı bıraktığım için de iştahım açıktı ve benim gebeliğimde hiç mide bulantım olmadığı için ne canım istediyse yedim. Tabi ilerleyen haftalarda artık önünü alamadım, artık 90 kg ile doğuma girmeyi göze aldım, artık doğumdan sonra normale dönmeye çalışacağım.

Evet, aslında ben ilk 4 ayda nerdeyse 10 kg almıştım. Tabi sigarayı bıraktığım için de iştahım açıktı ve benim gebeliğimde hiç mide bulantım olmadığı için ne canım istediyse yedim. Tabi ilerleyen haftalarda artık önünü alamadım, artık 90 kg ile doğuma girmeyi göze aldım, artık doğumdan sonra normale dönmeye çalışacağım.

benim de hiç bulantım olmadığından ve iştahım iyi olduğundan böyle oldu sanırım.. biraz daha dikkat ediyorum şu günlerde ama ilerleyen haftalarda nasıl olurum bilemiyorum..21. haftamı 60 kiloyla tamamlamış oldum. ilk gebeliğim olduğu için korkuyorum kilolarımı veremem diye. artık hayırlısı

benim de ilk hamileliğim. ilk zamanlar ben de çok kafaya takıyordum kiloları ama şurda bebeğimi kucağıma almama 6-7 haftam kalmış, hiç dert etmiyorum kiloları, sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım yeter bana, kilo verilir. Zaten verdiğimde kesin yazarım buraya :) sen de dert etme kiloları :))

benim de ilk hamileliğim. ilk zamanlar ben de çok kafaya takıyordum kiloları ama şurda bebeğimi kucağıma almama 6-7 haftam kalmış, hiç dert etmiyorum kiloları, sağlıkla bebeğimi kucağıma alayım yeter bana, kilo verilir. Zaten verdiğimde kesin yazarım buraya :) sen de dert etme kiloları :))
evet doğumdan sonra yaz mutlaka bekliyorum :))

Arkadaşlar ne alemde kilolr. Bebde 31 inci haftayı devirdim 10 kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım çok üzülüyorum:(

Ben 24 haftalık hamileyim bu aya kadar 1 kilo almıştım bu ay 5 kilo aldım. Aşırı çok yemek yemiyorum sadece aç kalmamaya çalışıyorum et süt yumurta balık yoğurt sebze tüketiyorum genelde. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bi ayda 5 kilo içime oturdu ya. Bebeğim daha yarım kilo bu kadar almam çok geldi bana. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Dün tahlil sonuçlarımı aldım dr.tuz kaybın var tuz tüket dedi.tansiyonum da 8/4 çok düşük yani. Annem kardeşime hamileyken 27 kilo almış. Ona benziycem acaba ? Genetik olabilir mi ?

benim 17 haftalık 2 kilo aldım hiç hamile gibi değilm karnım da çıkmadı bende acaba normal değilmi diye düşünüyorum normal olan ne ki acaba :/
Aslında kilonla doğru orantılıymış. Çok zayıf insanlar gebelikte daha kilo alırmış. Mesela 70 küsürlerle hamile kalan bi arkdasımla aynı haftada olmamıza rağmen o yalnızca 2 kilo aldı.

Arkadaşlar ne alemde kilolr. Bebde 31 inci haftayı devirdim 10 kilo aldım zaten kilolu hamile kaldım çok üzülüyorum:KK43:
Ben ilk hamileliğimde 34 kilo aldım 70 kilo 1.72 boyla başlamıştım :KK43: bebeğim doğdu 4 aylıkken 104 kilodan 84 e düştüm ve hemen hamile kaldığımı öğrendim en son 82 kiloydum şimdi 87.5 kiloyum 24 haftalık ta kızıma hamileyim sen 31. Haftadasın 10 kilo aldın en fazla üç kilo daha alırsın ve yarısı doğumda gider yarısı da doğumu takip eden ilk aylarda sen neyi dert ediyorsun bence tadını çıkar herşeyin :) ben bu hamileliğimde herhalde bir 40 kilo alırım çünkü sürekli acıkıyorum su içsem yarıyo :KK43: Şu ana kadar yaklaşık 6 kilo aldım :(

Ben 24 haftalık hamileyim bu aya kadar 1 kilo almıştım bu ay 5 kilo aldım. Aşırı çok yemek yemiyorum sadece aç kalmamaya çalışıyorum et süt yumurta balık yoğurt sebze tüketiyorum genelde. Sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama bi ayda 5 kilo içime oturdu ya. Bebeğim daha yarım kilo bu kadar almam çok geldi bana. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. Dün tahlil sonuçlarımı aldım dr.tuz kaybın var tuz tüket dedi.tansiyonum da 8/4 çok düşük yani. Annem kardeşime hamileyken 27 kilo almış. Ona benziycem acaba ? Genetik olabilir mi ?
Aynı haftadayız bende 6 kilo aldım iki kilosunu son bir haftada aldım diyebilirim ben senin aksine hiç tutamıyorum kendimi sürekli midem kazınıyor 9 aylık oğlum var onda 34 kilo aldım bakalım bunda 40 olurum herhalde :(
Doğumdan sonra kaç kilo aldığımızı da paylaşalım olur mu ????

Back