• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte kilo alımı sorunum

ben de 28+3 teyim 14 kilo aldım şu an 73 üm. doktor artık hiç almaman gerekiyor dedi. daha 11 hafta var nasıl yapacağım bunu bilmiyorum:(

ben de 28+3 teyim 14 kilo aldım şu an 73 üm. doktor artık hiç almaman gerekiyor dedi. daha 11 hafta var nasıl yapacağım bunu bilmiyorum:KK43:
ama doktorlar 16 kiloya kadar olumlu bakıyo diye biliyorum sende 14 kilo almıssın ayda 1 kilo alsan bence normal olur bide hamileliğin son dönemleri kilo alımları çok normalmiş yani?

Merhaba,
eger saglikli kilo aliyorsaniyz dert olmadan verirsiniz. Ben de saglikli beslendigim normal yedigim halde toplam 20 kilo aldim. dogumda on kilosu gitti ve sonrasindaki üc ayda da digerleri. Eskiden nasilsam öyleyim. Ben de kafama cok takardim ama normal beslendigin sürece gidiyor dogum kilolari, kalmiyor.

Çok zaman olmuş ama bende yazmak istedim moralim çok bozuk. 33.haftam icindeyim 17 kilo aldım. Umarım herkes saglikla huzurla vermiştir kilolari, bu yorumlar bana çok moral oldu:)

Back