- 26 Temmuz 2014
- 313
- 74
- 38
ben 59la kaldım boyum 172 şuan 61Aslında kilonla doğru orantılıymış. Çok zayıf insanlar gebelikte daha kilo alırmış. Mesela 70 küsürlerle hamile kalan bi arkdasımla aynı haftada olmamıza rağmen o yalnızca 2 kilo aldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 59la kaldım boyum 172 şuan 61Aslında kilonla doğru orantılıymış. Çok zayıf insanlar gebelikte daha kilo alırmış. Mesela 70 küsürlerle hamile kalan bi arkdasımla aynı haftada olmamıza rağmen o yalnızca 2 kilo aldı.
Olur. Çok korktum şimdi 34 nedir ya. Nasıl verdiniz peki ? Verebildiniz mi ?Aynı haftadayız bende 6 kilo aldım iki kilosunu son bir haftada aldım diyebilirim ben senin aksine hiç tutamıyorum kendimi sürekli midem kazınıyor 9 aylık oğlum var onda 34 kilo aldım bakalım bunda 40 olurum herhalde
Doğumdan sonra kaç kilo aldığımızı da paylaşalım olur mu ????
Valla emzirmesem daha çabuk verirdim herhalde oğlum 4 aylık olduğunda ben 20 kilo vermiştim bile 14 kalmıştı ama malum ikinci ben geleceğim dedi :)Olur. Çok korktum şimdi 34 nedir ya. Nasıl verdiniz peki ? Verebildiniz mi ?
4 ayda 20 kilo gayet iyi aslındaValla emzirmesem daha çabuk verirdim herhalde oğlum 4 aylık olduğunda ben 20 kilo vermiştim bile 14 kalmıştı ama malum ikinci ben geleceğim dedi :)
canım sen diyetisyene mi gidiyosun. bende düşünüyorum çünkü ne zaman başladın bi faydası varmı bana deneyimlerinden bahsedermisin. ben gerçi doğum sonrası giderim dedim ama son 3 ayda bebek kilo alacağı için son aylarda daha kontrollü olmak gerek çünkü ben allahtan mani olmazzsa normal doğum yapıcam bu durumda da kilo çok önemli. ben şu anda zaten dikkat ediyorum ve hamile platesi yapıyorum ama bir uzmanın bakışı farklıdır belki..Bende 78 kilo ile hamile kaldım şuan 75 kiloyum diyetisyen kontrolünde gidiyorum en fazla 10 kilo alırsın dedi bana :) bakalım inşallah öyle olur
Bu arada Allah'ın izniyle peş peşe doğum yapacağız galiba :)4 ayda 20 kilo gayet iyi aslında
Ewt canım. Hayırlısıyla zamanı gelsede sağlıkla doğursak :)Bu arada Allah'ın izniyle peş peşe doğum yapacağız galiba :)
bende 20 haftalık hamileyim 74 kilo ile hamile kaldım şu an 69 kiloyum bebeğim kilo alıyormuş ben veriyorum
Inşallah benim oğlum da var 10 ayına girdi biraz fazla yoğun Olacağım ama onların Can'ı sağolsun :)Ewt canım. Hayırlısıyla zamanı gelsede sağlıkla doğursak :)
Toplamda kaç kilo aldınız acaba, bnde de aynen szdeki gbi kilo takıntısı var. Aynaya bkmk istemiyorum. 27. Haftmdayım ve 5 kilo aldm. 58 kiloyum şu an.kızlar ben 50 kiloyla hamiş kaldım suan 20 haftalık hamişim kızım olucak allahım nasip ederse 4 kilo aldım... aslında normal ama bende kilo alma fobisi vardı aynaya bakamıyorum dogumdan sonra aldıklarımı veririm biliyorum ama bu korkumuda yenemedim bi türlü...:18::18::18::18::18:
ÇOK İYİSİN BENCEToplamda kaç kilo aldınız acaba, bnde de aynen szdeki gbi kilo takıntısı var. Aynaya bkmk istemiyorum. 27. Haftmdayım ve 5 kilo aldm. 58 kiloyum şu an.
8 aylık mı hamilesiniz? Çok değil bnce. Çnkü bşlangç kilonz da azmş. Bn de hiç 50yi geçmzdm. Bebk için tedavi grnce kilo alıp 53le hamile kldım.ÇOK İYİSİN BENCE
BEN EKMEK ŞEKER TUZ HİÇ KULLANMIYORUM AMA 50 İLE BAŞLADIM ŞİMDİ 64ÜM 8 AYLIK ÜSTELİK
TATLIM BENCE KİLOYU TAKMA8 aylık mı hamilesiniz? Çok değil bnce. Çnkü bşlangç kilonz da azmş. Bn de hiç 50yi geçmzdm. Bebk için tedavi grnce kilo alıp 53le hamile kldım.
Çok doğru sylüyorsun. Bebeklrmz sağlıklı doğsun da iradeli olan bi insan 30 kilo da alsa verir. İnşallh hepimz sağlıkla kavuşurz.TATLIM BENCE KİLOYU TAKMA
DOĞUMDAN SONRA ÇOK ÇABALA GEREKİRSE.
AMA ÖNCE MELEĞİNİ DÜŞÜN...
BEN HAMİLEYKEN 45İN ÜZERİNE ÇIKMAZDIM VE İLK BEBEĞİMİ KAYBETTİM.
ÇÜNKÜ EKMEK KULLANMAM. ŞEKER VE TUZ DA SIFIR.. EEE KİLO ALAMIYOSUN TABİ...
BEBEĞİMİ KAYBETTİM KARNIMDA GEÇEN YIL..
ŞİMDİ DE AYNI KULLANAMIYORUM O ÜÇÜNÜ AMA İLAÇLAR SAYESİNDE KİLO ALDIM...
OĞLUM İYİ OLSUN DA GERİSİ BOŞ...
ZATEN DOĞUMUMA NE KALDI
su tüketimine dikkat et booool boool su tüketmen kilo alımını düzenler yoksa vücudun su tutar bu da seni şişirirmerhaba arkadaşlar 27 haftalık hamileyim önceki kilom 57-58 di. 15 kilo aldım zararı olan hazır kızarmış yada hamur işi asla yemiyorum ekmek pilav makarna gibi besinleri de çok tükettmediğim halde kilo alışımın önüne geçemiyorum çok kilo aldım ayaklarım da şiş ayakkaılarım olmuyor görüntü olarak aşırı kilo almış gibi durmuyorum ama vücüdum çok çirkinleşti.bu durumlar geçici mi kalıcımı bilgisi olan yardım ederse sevinirim. şu anda cinsel hayatta bitmiş durumda doğumdan sonra da böyle kalırsam yine bitik kalır sanırım.