Gebelikte kordon kisti ile karşılaşan var mı? ???

Ayy Maşallah ya çok sağol cevap yazdığın için benimde bi kızım olacakmış Bugün öğrendik inşallah sağlıcakla kucağıma almak da nasip olur.
Rica ederim benim arkadaşimda da varmış ondada problem olmadı yaygın bişeymiş zaten Rabbim sağlıklı uzun ömürlü akıllı uslu bi bebek nasip etsin

Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.
canim benim oğlum oldu hatta şuan 4 aylık bıle oldu.
bızım çok şükür kordon kisti sorun olmadı. hep perınatolog ıle gebelık takıbını yaptım. 39. haftada da sezeryan ıle doğurdum. hıc bır sıkıntı olmadı yanı. umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın bebegını.

Maşallah canım çok sevindim Allah bağışlasın yavrunu. Ne güzel umut oldu bu yazdıklarınız bana çok sağolun. Bizimde şuan bir sıkıntı görünmüyor gelişimi herşeyi çok iyi inşallah hep böyle devam eder. Tüp bebekle hamile kaldım çok uzun yollardan geldi bebeğim onun için bu telaşım..

canım ben de çok uğraştım. 40 yaşinda 6. tup bebek denemesınde çok şükür oğlumuzu kucağımıza aldık. umutlar bıtmıyor. sağlıkla al kucağına yavrunu ınsallah

Merhabalar Doğum yaptınız mı ? Kordon kisti bi problem teşkil etti mi ?

Merhabalar Doğum yaptınız mı ? Kordon kisti bi problem teşkil etti mi ?
Merhaba ben doğum yaptım kordon kistimiz ilerleyen dönemde kendiliğinden geçti çok şükür bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım.

Merhaba rica etsem dönüş yaparmısınız aybı durum bende de var gebeliğin izde sorun çıkmadı değiilmi dilerim sağ salim bebeğinize kavuşmuşsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…