Gebelikte kuyruk sokumu ağrısı çeken varmı??? Çok canım yanıyor...

gulas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
57
2
48
kızlar 21+0 haftalık hamileyim ve özellikle son bir haftadır çok fena kuyruk sokumu kemiğinin ağrısını cekiyorum. oturmak çok güç. istediği kadar yumusak da olsa zemin çok canımı acıtıyor. başına böyle birsey gelen varmı? ve önerilerde bulunun nolur...

kızlar 21+0 haftalık hamileyim ve özellikle son bir haftadır çok fena kuyruk sokumu kemiğinin ağrısını cekiyorum. Oturmak çok güç. Istediği kadar yumusak da olsa zemin çok canımı acıtıyor. Başına böyle birsey gelen varmı? Ve önerilerde bulunun nolur...

sadce agrımı var tuvalet ıhtıyacını gorurken agrın oluyormu ben 2 ay cektımm ondan soruyorumm doktora gıttım afedersın actım gosterdım cok utandım ama o kdar kotu bı agrı kı ıkı merhem verdı allah razı olsun o doktordan dıyorumm umarım senınde gecer ama ıstersen ılaçların ısmını verebılrım ama bana tam olrak sıkayetlerını söylemelsın

canım tesekkür ederim ama ilacı öyle alamam.. olmazsa bende bi dr uma göstermeliyim. bilemiyorum.

Kızlar benimde 12-13 haftalıkken başlamıştı, ancak DR um çok erken olduğunu söyledi.Berbat birşeydi.Oturup kalkarken, lavoboda elimi yıkarken çok zorlandım.İlaç da kullanamıyordum.1-1,5 ay sürdü.Allah'ıma şükür yavaş yavaş kendiliğinden geçti.Yumuşak yastıklar vs hiçbirşey kar etmiyordu.Ancak arkadaşlarımın bazıları hamileliğin son dönemlerinde olmuşlar ve simit yastık almışlar, rahat etmişler.
Umarım en kısa sürede seninde geçer, o ağrıyı çekmeyen bilmez :50:

Back
X