- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi obiviyante
-
Selam Hanımlar;
Gebeliğimin 12. haftasındayım. Üniversitede Araştırma Görevlisiyim. Kapatılması gereken bir projemiz var ve bu haftanın tamamında laboratuvarda çalıştım. Bazı kimyasallarla hazırladığımız çözeltileri kullanıyorum. Aslında sorun kullandığım iki kimyasalda. Ağır kokuyorlar. Hani marangozlar mobilyaları boyarken bir koku olur ya onun gibi işte. İşlerim iki hafta içinde bitecek ama endişeliyim biraz.
Benzer tecrübeleri olan arkadaşlar var mı aranızda?
Selam Hanımlar;
Gebeliğimin 12. haftasındayım. Üniversitede Araştırma Görevlisiyim. Kapatılması gereken bir projemiz var ve bu haftanın tamamında laboratuvarda çalıştım. Bazı kimyasallarla hazırladığımız çözeltileri kullanıyorum. Aslında sorun kullandığım iki kimyasalda. Ağır kokuyorlar. Hani marangozlar mobilyaları boyarken bir koku olur ya onun gibi işte. İşlerim iki hafta içinde bitecek ama endişeliyim biraz.
canım bence sorun olmaz ama bi doktorunla görüşsen
Bende her hafta lab da derse girip deney yapıyorum. Bişey olduğu falan yok. Sonuçta gözlük var maske var. Koklamazsınız olur biter
Doktora sordum, bir şey olmaz dedi ama emin değilim çünkü kullandığım kimyasalları bile sormadı...
En iyi tavsiye doktorunuza danışmalısınız konu sahibesi arkadaşım onun uyarılarına göre hareket edebilirsiniz.
maruz kaldığınız kımyasal nedır,bebeğe zararlı mıdır bunu doktorunuz bılır
ancak hamılelıgının sonuna kadar lab.da calısan arkadaşım vardı..bı sorun olmadı onun ıcın..
doktorunun gerçekten ilgili ve iyi olduğundan emin misin banada ilginç geldi sormaması
Selam Hanımlar;
Ayın 27' sine başka bir hastaneden randevu aldım. Doktor arayışlarım devam ediyor hala...
Doktorunuza güveninDoktora sordum, bir şey olmaz dedi ama emin değilim çünkü kullandığım kimyasalları bile sormadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?