Gebelikte nasıl yatıyorsunuz ?

kelebek1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
133
46
Hamilelikte gece yatakta nasıl yattıgımızın bir önemi varmı acaba ? Dojtorum hiç böyle bir konudan bahsetmedi, acaba unuttumu. Yüzüstü, sırtüstü veya yan yatmak bir farkı veya zararı varmı acaba ? Yanlış bir şekilde yatıp, bebeğe zarar vermekten korkuyorum

Soluma sağıma dönüp yatıyorum önceden yüz üstü uyumadan uyuyamazdım hamile olduğumdan beri gitti öyle yatmak

Sırt üstü yatmayın asla.. genelde bebek ne taraftaysa oraya yatılır çoğunlukla sola böylece bebeğe giden damarlar rahat olur kaf haftalık

12 haftalık. Ben nasıl rahat edersem öyle yatıyorum. Sag, sol, sırtüstü, yüzüstü ? Hangisi doğrudur :)

Yüz üstü ve sırt üstü yatmayın sakın. Tansiyon düşmesi ve rahme giden kanda azalma olr diyor doktorlar baskıdan dolayı. Bebeğe baskı olduğundan bebeğe giden oksijende de azalma oluyor. Bence şu an çok sıkıntı olmasa da yavaştan kendinizi alıştırın yan pozisyonlara

Canim digerlerini bilmiyo olabilirsin de yuzustu yatilmayacagini dusunmen lazim. Sola yatin diyor doktorlar ama 6.aydan sonra. 6.aydan once sag ya da sol. Ama 6.aydan sonra bebege kan ve oksijen gitmesi icin sola yatman lazim. Internete yazabilirsin hamilelikte sola yatmak diye

12+3um doktora sordum heryerde gordum cunku sirt ustu yatma yan yat sola yat diye birsürü sey. Doktorum istedigin gibi yat yatabilirsen yuz ustu yat dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…