gebelikte olan kanama

bayan garip

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2016
5
0
1
30
arkadaslar yardımcı olun luften 12 haftalık gebeyım 10 gun once camasırımda udak bı kurumus kan lekesı farkettım ama elma cekırdegı kadar ufaktı ve devamı yoktu hemen doktora gıttım bebegı kontrol ettı kalp atıslarını dınledık bı sorun yok dedı progstan ılacını verdı kullan kanaman bıtınce kesersın dedı bnde 1 haftya yakın kullandım hıc kanamam ve akıntım olmadı snra bıraktım ılacı bıraktıgım gub kanamam oldu yıne doktora gıttım muayne ettı bebek ıyıdı aynı ılacı verdı dozunu artırdı o ertesı gune kanamam kesıldı ama 1 haftaya yakın akıntım oldu bıraz kahve rengi biraz sarı bazen pembe tabı bu donem cok streslı gectı her dakıka lavobaya gıdıyordum korka korka son bı kac gundur akıntım da bııttı bugun kontrolm vardı bebekde ıyı bende oyleydım ama aksam ustu tekrar bı kanamam oldu cok degıl ama oldu bu bu tarz bır durum yasayanınız var mı yardımcı olun lutfen cok endıselıyım

Canım kendini yorma yat sürekli suyunu da ihmal etme. Bebeğin iyiymiş bak ona yoğunlaş belki adet dönemin olduğu için olabilir belki.
Yazını okuyunca aklıma yaşadığım geldi bende 10 haftalık hamileydim, bi gece kanamam geldi ama çok yoğun kıvamlı ve yoğun bi şekilde. Hastaneye gitim 4 doktor gezdim ama bebeğim ölmüştü. Meğersem 15 gün önce ölmüş ve düşük başlamış.
Rabbim inşallah meleğini kucağına almayı nasip etsin..

cok uzuldum canm allah yardımcın olsun bende doktorumu degiştirmek istiyorum adam akıllı bılgı verdıgı yok içimi rahatlatcak bişi yapmıyor ıyı oldugunuda bılsem her dakıka doktora gıdesim geliyor acaba bişi mi oldu diye

Canım tek doktora gitme böyle konularda bikaç doktora git tabiki. Ve bence hemen başka bi doktora görün

meraba bende ctesi gecesi gıda zehirlenmesi yuzunden hastaneye kaldırıldım ertesi gunde devam etti kusmam okadar cok kustum ki artık öğürmekten yorgun düştüm ertesi aksam eve geldiğimde çamaşırımda pembe kan vardı çok panik oldum bende ama bgn doktoruma gittim bebek çok şükür iyi bana da progestan kullan dedi şuan kahverengiye döndü akıntı ama hala devam ediyor Allah yardımcımız olsun hepimizin

rahime yerleşme kanaması olabilir canım doktor bebek iyi diyorsa içini ferah tut

Kızlar merhaba ben de 26 haftalık hamileyim 4 gündür erken doğum riskim olduğunu öğrendim ilk iki gün aşırı sancım ve hafif lekelenme oldu daha sonra hastaneye yattım ilaç tedavisine başlandı doktor bebeğin başı rahime çok yakın baskı yapıo rahimde açılma yok ama yumuşama var şimdi doğarsa ölsün zaten yüzde 90 sakat olur 1 hafta içinde de ölür dedi çok kötüyüm ne düşüncemi bilemiyorum erken doğarsa gerçekten böyle mi olcak acaba

cnım benim Allah yardımcın olsun inşallah yataktan aşşağı hiçbirzaman kalkma bitek tuvalee kalkşbu erken doğum belirtin ne oldu pekii

merhaba canm bnm biz iki kardesız ıkımızde 7 aylık olmusuz abım 900 gram dogmus hayatta yasamaz demişler 40 gun kuvezde almıs olcak gozuyle bakmıslar ama cok sulur suan 23 yasında ve cokda saglıklı bende aynı sekılde 1 kg 200 gram olmusum ama annem bı kez bıle hasta oldugmu bilmemıs cok suku o yuzden ıcını rahat tut derım her denılene ınanama eger o cocugun nasıbı varsa allahın ıznıyle olur ama sen ıcını ferah tut cok zor emınım ama sen ıyı olursan bbebgınde bunu hısseder bı kac doktora daha gıt derım

İki hastanede 3 doktora göründüm canım aynı şeyi söylediler bu şekilde doğuma kadar kalabilir de pozisyon deiştirebilir de erken de doğabilir dedi doktor hastaneye yatmadan önce aşırı sancım olmuştu önce 10 15 dk arayla gelen sancılar 2 3 dkda bire düşmüştü çok hafif de lekelenme olunca gittim hastaneye ben hala sancıları normal olabilir bişey sanıyodum ilk gebeliğim çünkü bi de kondurmak istemedim şimdi de çok çok ufak sızı şeklinde oluyo her seferinde acaba rahim açılıyo mu die tedirgin oluyorum tabi ki Allah'a inancım sonsuz veren de o alan da ama yine de insan dayanamıyo bi buçuk ay kadar daha sabretse doğmasa herşey yoluna gircek ama beklemek çok zor

Evet hayırlısı demekten başka bişey gelmiyo elimden zaten zaman ne göstercek bakalım Allah korur bebeğimi inşallah

benmde az az sancım oluyor doktor magnezyum verdi bebeğimin kafası 23 haftalıkken aşşağıdaydı sonra normale döndü rahim büyüdükçe içimde geçiyor ve adet sancısı gibi sancım oluyodu rahim büyüyor ve rahim yalancı doğum sancısı başlatıyor ondanmışş

Hafif sancılar zaten olabilirmiş onu biliyorum canım ne kadar içimi rahatlattın Allah senden razı olsun inşallah benim de öyle olur şimdi senin bebeğin kaç haftalık oldu Allah sana bağışlasın inşallah canım hala ufak sancıların oluyo dimi

oluyor tabi canım sanki adetken bıcak girer çıkar deriz ya ha öle yürürken bi anda kalıyorum bişi batıyor sancı bi giriyor kasılıyorum bacaklarıma kramp girmeye başladı ufak ufak sabah uyanırken bazen yataktan kalkarken çok canım yanıyor ama bu çok normalmiş canım bende çok korktum ettim ama çok araştırdım internetten normalmiş

Bana şimdi erken doğum tehlikesi dedi ve öncesinde de bildiğin doğum sancılarım oldu ya o yüzden çok tedirgin oluyorum çok şükür şimdi geçti de ufak ufak dediğin gibi sızı şeklinde

Bana şimdi erken doğum tehlikesi dedi ve öncesinde de bildiğin doğum sancılarım oldu ya o yüzden çok tedirgin oluyorum çok şükür şimdi geçti de ufak ufak dediğin gibi sızı şeklinde
olur canım olur bende çok korktum ama olmadı bişi ama dikkatli olalalım gene çok su iç bide özellikle sende doktorum tavsiye etti bide magnezyum yazdır dr bana yazdı sancım azaldı

Senin o zamanlardaki sancın erken doğum tehliksinden miydi canım bebek rahim ağzından normale dönene kadar sen başka ne gibi önlemler aldın canım

Gebeliğimin ilk aylarında sürekli lekelenmeler gördüm ben, sürekli de progestan kullandım. Sürekli de istirahat halindeydim ama. Lekelenmelere normal gözüyle bakıyordum artık. Bebeğin ve sen iyiyseniz sıkma canını. Dr'un dedikleri tatmin etmiyorsa, sana ne yapacağını anlatmıyorsa dr'unu değiştir derim.

26 haftalık doğan, küvözde gelişimini tamamlayıp sapasağlam olan bebekler var, üzmeyin canınızı. Stresten, kötü düşünceden uzak tutmaya çalışın kendinizi, dua edin bolca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…