- Konu Sahibi bayan garip
-
yok hayır ayaklarını yukarı doğru tepiyordu elimle vurdum onu rahatsız ettim uak ufak parmak uçlarımla kendisi değiştirdi yerini doktor sancılar çok normal artık yalancı doğum sancııs olur rahim bunu alıştırıryor sana dediSenin o zamanlardaki sancın erken doğum tehliksinden miydi canım bebek rahim ağzından normale dönene kadar sen başka ne gibi önlemler aldın canım
doktora birdaha asla gitme başka doktora git ne olursa olsun bi doktor onu diyemez dememeli bence doktorun kafasında probleem varHep ediyorum Allah hayırlısıyla sağ selim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah doktor birden erken doğarsa ölsün daha ii büyük ihtimalle sakat olur dynce napcamızı şaşırdık bol bol dinlenmekten ve dua etmekten başka bişey yok elimizde
İşte maşallah seninkinin erken doğum riski yokmuş bende öyle bi problem Var Allah hayırlısını versin inşallah çok yıpratıcı bi süreçmiş şimdiye kadar en ufak bi sorun yaşamamıştım birden neden oldunu da anlamadım üstelik bebek iri bebek dedi doktorlar iki hafta önde dedi tamamen de sağlıklıymış çok şükür neden böyle olur anlayamadım[/QUOTE aslında 2 hafta ilerdeyse çok iyi erkende olsa şansın çok yüksek olur doktorunu dinleme bencee
amin canım benim hiçbişi olmıcak minik tosunumuza merak etme içini ferah tut baak annesi 2 hafta önden gidiyor bide sana kavuşmak için sabırsızlanıyorBilemedim ya inşallah hayırlısı olsun inşallah azıcık daha sabreder de en azından 1 ay sonra doğsun en kötü Alâh korusun kaybetme düşüncesi bile mahvetti beni Allâh yardımcımız olsun inşallah
aminnn canımm aminnn inşallaaahhhAllah bütün hamilelere yardımcı olsun inşallah içinde bize de sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah dediğin gibi olur canım böyle korktuğumuzla heyecanlandığımızla kalırız inşallah senin bebişinin de hiçbişeyi yoktur hiç telaş yapma bi sorun çıkmaz görür gelirsin bebeğini ii haberleriyle beraber
bebişlerde sorun yoksa eğer ve doktrundan eminsen canım bu bebişlerin rahme yrleşme kanamasıdır olabilir üstüne görme gibi sorun etmearkadaşlar 9+5 haftalık gebeyim.5.haftanın başından itibaren kanamam başladı.burdan başıma gelenleri yazmak istiyorum çünkü her kanamam olduğunda ağlayarak bunun normal olup olmadığını araştırdım.ve bazı okuduğum şeyler bana moral verdi.3-4 günde bir kırmızı pıhtı atar şeklinde yoğun kanamalarım oldu.bazen çok şiddetli ağrım da oldu.her seferinde ağlayarak doktora gittik ve bebeklerimizin sağlıklı olduğunu öğrenince içimiz rahatlayarak eve geldik.ama her kanamada gözyaşı telaş vardı.tüp bebek tedavisiyle ikizlerim oldu neredeyse 1.5aydır evdeyim.çok yattım da diyemeyeceğim çünkü doktorum çok ayakta durma stress yapma dedi. ve neredeyse 1haftadır kanamam olmuyor sadece çoook az kahverengi lekelenmem kaldı.ve bebeklerimiz iyiler.yarın tekrar kontrolümüz var.umarım benim yaşadıklarım bebeklerimin sağlıklı olması da başka birine moral olur.umarım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz...
amin canım aminnn10 günlük sancılar süreçten ve hergün hastanelere taşınmadan sonra bebeğim 27+1 haftalık doğdu kızlar şu an küvezde hergün ziyarete gidiyorum doktordan bilgi alıp süt bırakıyorum allah herkesin yardımcısı olsun lütfen dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?