Gebelikte olusan kist

sherin

olur olur bal gibi olur
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2008
4.124
1.378
373
Ankara
Arkadaslar benim gebelikle kistim olusmus ve 2 haftada da buyume yapinca korktum baska dr.a da danisicam ama var mi boyle durumu olanlar. Kist buyuyup zarar olucaksa kurtaj olmayi bile dusunuyorum.

Merhabalar bende 3 haftadır 5.5cmden 8 cm e çıkan kist var ayrıca 7 Haftalık gebeyim. Sizde son durum nedir?
Arkadaslar benim gebelikle kistim olusmus ve 2 haftada da buyume yapinca korktum baska dr.a da danisicam ama var mi boyle durumu olanlar. Kist buyuyup zarar olucaksa kurtaj olmayi bile dusunuyorum.

Merhabalar bende 3 haftadır 5.5cmden 8 cm e çıkan kist var ayrıca 7 Haftalık gebeyim. Sizde son durum nedir?
Canim kacinci hafta kontroluydu hatirlamiyorum ama 8 yada 12.hafta olabilir kistim yok olmustu genellikle gidiyormus zaten insallah seninde kaybolur

bende çikolata kistim var gebelik sırasında 1 cm büyüdü şuan 16 haftalığım.2.5 tan 3.5 a çıktıki senelerdir sabitti.

bende çikolata kistim var gebelik sırasında 1 cm büyüdü şuan 16 haftalığım.2.5 tan 3.5 a çıktıki senelerdir sabitti.
Benimki cikolata kisti degildi cnm gebelikle olusandi zaten yok oldu insallah seninde kotu bisey olmadan doğumun olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…