Gebelikte olusan lekeler

Parpalimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
245
47
98
31
Meraba hanımlar kardesım hamile we 2haftası kaldı doguma. Onun adına soruyorum hamilelikte olusan yuzdeki leke nasıl gecer ne yapması lazım yardımcı olurmusunuz cewaplarınızı bekliyoruz

Doğumdan sonra giderek azalıyor çoğu kişide ama bazıları kalıcı oluyor... Yüzünü süt ile temizlesin.. limon suyu da lekeler için iyidir onunla da temizleme yapabilir. Limon ile karıştırılmış maydanoz suyu da iyi gelir... Ayrıca güneşe çıkarken güneş koruyucu kullansın, hamilelere özel koruyucular var..

Meraba hanımlar kardesım hamile we 2haftası kaldı doguma. Onun adına soruyorum hamilelikte olusan yuzdeki leke nasıl gecer ne yapması lazım yardımcı olurmusunuz cewaplarınızı bekliyoruz
Gebelik süresince güneş koruyucu kullanmış mıydınız?
Leke giderici cilt tonu eşitleyici kremler işinize yarayabilir belki?

canım bende de çok oldu expigment diye bi krem var çok etkili ancak içinde bebeğe çok zararlı bi madde varmış dr hamileyken de doğurduktan sonra da (emzirdiğin için) kullanamazsın dedi. ancak memeyi kesince kullanırsın dedi. Onun yerine daha az etkili bi kozmetik krem verdi pigmentclar serum. gece yaygın olarak sür ertesi gün mutlaka güneşten korun artı şapka tak dedi. ben kullandım baya baya azalttı görünümünü 1 ayda falan.

Back
X