Gebelikte panik

• Konu Sahibi Konu Sahibi Asliq
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Asliq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
661
527
53
Merhabalar
2 aylık hamileyim daha önce 1 kez düşük yaptim
Çok şükür herşey yolunda ama son günlerde panik içindeyim
Ilk olarak kk da okuduğum ve etkilendiğim bi düşük hikayesinden sonra o gunun sabahi Ruyamda düşük yapıyordum o sancıyı hissettim resmen cok kötüydü eşim inlemelerime uyanıp beni uyandırdı direk kendimi kontrol ettim panik durumu bundan sonra başladı sanırım
Ikinci olarak düzenli spor yapıyordum onu biraktim heryerim agriyor kitlendim sanki hareketsizlikten
Hem korku hem stres 9 ay gibi uzun bir sure bu korkuyu yasayacagimi dusunmek beni iyice panik haline sokuyor ,bedenimin içine hapsoldum sanki öyle hissediyorum bebek sahibi olmayı çok istiyoruz ama bu panik durumum yüzünden tadını çıkaramıyorum cok tuhaf hissediyorum olması gereken bu degil diye düşünüyorum benim gbi olan var mı? Ruhum daraliyor

hamilelikle birlikte endişelerin artması çok normal. düşük yapma korkusu, bebeğin sağlığı ile ilgili endişeler, doğum stresi vs çok olağan. ama bunun günlük hayatı etkilemeyecek ölçüde olması kalması gerek. sizi olumsuz etkileyecek yazılardan uzak tutun kendinizi, umarim yakın zamandan geçer, geçmezse de destek alabilirsiniz.

düşük tehlikeniz mi var yine, yoksa önceki düşükten dolayı doktorunuz önermedi mi spor yapmayı? eğer bir sorun yoksa en azından yürüyüş yapabilirsiniz

Düşük tehlikem yok cok şükür yani dr bi sıkıntı sorun soylemedi . ben ya bsey olursa ya leke gelirse korkusuyla bıraktım komple bugun yuruyecegim biraz umarim iyi gelir cunku haftada 5 gun spor yapiyordum onceden tesekkur ederim

Dua et canm bak ne güzel hamile kalmışsın tadını çıkar
Cok sukur cok dua ettik Allahım isteyen herkese versin. Böyle hamilelik sorunu yaşayan düşük yapan bebeğini kaybedenleri okuunca cok kotu oluyorum cok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…