Doğuma Hazırlık Gebelikte rüyalar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayatkadereinat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
115
49
98
İstanbul
Slm bayanlar. Henüz 7haftalik hamileym fakat farklı rüyalar görüyorum geçenlerde pembe süsler gördüm bu hafta erkek bebek ve mavi elbise giymiştim düğünde. Bir kizim var oğlum da olsun isterim böyle ruya gorenler varmı acaba.??

Valla canm bende hamileyim o kadar cok ruya goruyorum ki artik hatirlamyorum ne gordugumu bunn ozellikle hamilelikte olmasi sasirtici normalde cok ruya gormeyen bi insanim.

ben kizimda gordugum ruya gercekten cikmisti
dr’um kvalideme bebegin kukusunu gosteriyordu bu ruyayi gordugumde cinsiyetini bilmiyordum ve gercekten kizim oldu simdide cok farkli birsey yasadim hamile oldugumu bile bilmezken ruya gordum guya baskasi benim icin hamile kalmis ve kiz olacagini ogreniyorum seviniyorum ama 14 haftaligim ve dr %70 erkek dedi yanilcagini sanmiyorum

Bende birkez mavi elbiseyle kendimi.gordum birkere de erkek bebek.emziriyordum.. hayirlisi insallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda

siz
Bende birkez mavi elbiseyle kendimi.gordum birkere de erkek bebek.emziriyordum.. hayirlisi insallah sağlıklı sıhhatli olsunlarda
kac haftaliksiniz hayirlisi olsun bende ay sonunu bekliyorum bakalim ne dicek dr gerci %70 erkek gibi ciddi bir oran verdi ama bakalim

İlk hamile kaldığım zaman gelinlik giymiştim hamile kaldığımı öğrendim dün akşamda pembe elbiseler içinde bir kız bebeği kucağıma alıp seviyorum sonra kucağımdan bırakıyorum bi yerde yatırmışlar pipisini açmışlar :)

Enteresanmis ruyaniz hayrolsun kiziniz mi oldu peki:) bende bugun ruyamda bembeyaz cok guzel bi gelinlik giydim

Kızlar rüyada yeşil zeytin görmek ne demek. Cinsiyetle ilgili bir bilgi bulamadım internette. Cinsiyetle ilgisi var mı

Erkek evlat die duymustum bi yerde ama yesil ceviz mi zeytin mi hatirlayamadim canim
Yeşil ceviz erkek evlatmış canım. Ama ben yeşil zeytin gördüm ve bir tane yedim hatta. O kadar araştırdım yeşil zeytinin cinsiyetle ilgisini bulamadım, hep başka şeyler yazıyor. Sende emin değilsin galiba di mi canım

Olay o rüyalar bazen o kadar sacma sapan şeyler görüyorum ki anlatamam.
İki kez rüyamda erkek bebek emzirdigimi gördüm çok gerçekçidir fekat kız dedi doktor bebeğine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…