S shuly Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 206 34 298 İstanbul 1 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shuly #1 Merhabalar Gebelikte saç bakım yağlarını kullanmamızın bir sakıncası var mı?Badem yağı, hint yağı özellikle.Bir de Bemiks ampülleri kullanıyordum saçıma.ONların bi zararı dokunur mu
Merhabalar Gebelikte saç bakım yağlarını kullanmamızın bir sakıncası var mı?Badem yağı, hint yağı özellikle.Bir de Bemiks ampülleri kullanıyordum saçıma.ONların bi zararı dokunur mu
D dnznry Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2011 489 4 46 İstanbul 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shuly #2 yok canım endişelenmebende yapıyorum, saçımıda boyuyorum kızıma hamileyken röfle bile yaptırmıştım şimdi kızım 2,5 yaşında
yok canım endişelenmebende yapıyorum, saçımıda boyuyorum kızıma hamileyken röfle bile yaptırmıştım şimdi kızım 2,5 yaşında
S shuly Guru Kayıtlı Üye 2 Ocak 2012 206 34 298 İstanbul 2 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shuly #3 Teşekkür ederim canım.İçimi rahatlattın o zaman saç bakımına devam:)
jeyloo Guru Kayıtlı Üye 5 Mart 2008 2.078 23 358 Diğer 6 Nisan 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shuly #4 Sanirim belki bazi bakim yaglari zararli ola bilir emin degilim. Ama boya keisnlikle zararlidir, boyuyan hamileler varmi gercekden, Hadi Röfle yapan oluyor dibine degmedigi icin vs, ama Boya ???
Sanirim belki bazi bakim yaglari zararli ola bilir emin degilim. Ama boya keisnlikle zararlidir, boyuyan hamileler varmi gercekden, Hadi Röfle yapan oluyor dibine degmedigi icin vs, ama Boya ???