gebelikte sac kesimi

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
arkadaslae esker hamileyken sac kesil.ez deyip kafamiza yer etmis batil inanc oldugnu bildigim halde kestiremiyorum.aranizda hamile olup sac kestiren varmi aceba ?

Kızım 2 yaşında hamileyken annemin ve komşularının kestirme diye ısrar etmesine rağmen kulak asmayıp kestirdim batıl olan hiçbirşeye gram inancım yok

Bende hamileyim ve geçenler de saçlarımın kırıklarını aldırdım.. Arkadaşlarım bir iki söylenti, bir kulağımdan girdi, diğerinden çıktı..
Adı üstün de batıl inanç. İnanmayın. Rabbim akıl fikir vermiş.. Sırf saçının ucundan kestirdin diye, neden bebeğinin ömrü kısalsın. Tıpta böyle bir şey var mı?
İlim bilim çağındayız. Bu kadar da realite olmayın...

Bu saçma sapan batıl inançları kimler ne amaçla uyduruyormuş acaba? Yıl oldu 2017 hala bu inançlardan dolayı korkup bir şey yapamayanlar var

Reactions: iiz
arkadaslae esker hamileyken sac kesil.ez deyip kafamiza yer etmis batil inanc oldugnu bildigim halde kestiremiyorum.aranizda hamile olup sac kestiren varmi aceba ?
Bende kestiricem canım bi cok yere baktim ve batıl olduguna inandim heryer kar buz biraz açılsın gidip kestiricem basma ağır geliyor

Kestırınce ne oluyormus kı ben hamıleyken 2 kere kestırdım

Evet batıl inanç ama bende kestirmekten yana değilim...
Of çok eski kafalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…