gebelikte sac kesimi

Pess gerçekten pes yani!

Tırnağını kes, bıyığını al, kaşını al. Tüm vucuda ağda yap. Ama saçını kesme. Niye? Saçını kesersen bebeğin ömrü kısalır

Böyle akıl mantık dışı kişi ve yorumlara ne denilebilir ki?

Pes!

Sırf batıl inançlara gıcık olduğum için özellikle kestirmiştim ben :)
Annemi ve kv yi deli etmek de bonusu olmuştu.

arkadaslae esker hamileyken sac kesil.ez deyip kafamiza yer etmis batil inanc oldugnu bildigim halde kestiremiyorum.aranizda hamile olup sac kestiren varmi aceba ?

kestirdim yine olsa yine kestiririm. o kadar süre bakımsız saçla gezseydim psikolojim altüst olurdu. kestir ferahlarsın.

Bende inanmıyorum böyle şeylere de kayınvalidem sadece en küçük çocuğa hamileyken kestirmiş onunda ayağı ters doğmuş eşim kestirtmiyo şimdi bana doğumdan sonra kestir diyor

Kızlar Batıl inanç bencede ama bende kestiremiyorum.Boya zaten bebeğe zararı olur düşüncesiyle doğumdan 1 gün önce yaptırcam. İşin içinde bebek olunca işler değişiyo normal zamanda bende bakımsız hayatta gezmem ama içim içimi yer yaptırırsam o yüzden saçım böyle kalsın önemli değil.Dönüşümüz muhteşem olsun.

doğumdan 1 gün önce yaptırınca bebeğe zararı olmayacak mı? .

maksat lohusa annenin fotolarda güzel çıkması çocuk kimyasal yüklenmiş mühimiyatı yok.

Doğumdan 1 hafta önce bildiğiniz erkek traşı oldum. Haziran sonunda hem sıcak hem çocuk uğraşamam dedim.

geri kafalılık işte bağnazlık böyle bir şey

Hamileyken saçını kestirirsen bebeğin ömrü kısa olur diye bir batıl inanç var. Adı üstünde batıl inanç.. Müslümanlığı kabul etmişiz ama hala şamanlıktan kurtulamamışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…