gebelikte sac kesimi

Benim arkadaşımda kestirdi. Ama bi yerden de saçtanda vitamin mi alınıyomuş ne oluyomuş tam bilmiyorum :) o yüzden kestirmeyin falan diye duydum. Ne kadar doğru bilemem tabi :)

Kestirdim bana da dediler zerre inanmam batıl şeylere. kızım 2,5 yaşında bu arada

Adı üstünde batıl inanç, takılmayın böyle şeylere, kafanızda yer etmesine de izin vermeyin. Ben de hamileyken saçımı kestirdim. Ama boyatmadım içinde kimyasallar olduğu için. Makasta kimyasal madde içermiyor ya.

arkadaslae icimi rahatlattiniz gercekten sagolun saclarim cok yiprandi baya baya kirik uclari uzun ama bakimsiz o yuzden kestrcem

evet boyatmak zararli ama kestrmek batil inanc diolar ama iste nihat hatipogluda acikladi batil inanc kestirilebilir diye

pff çok cahilsin.. çocuğun ömrü kısalır hiç duymadın mı

konu sahibesi 2 hamileliğimde de kestirdim hemde kaç kere..

annem de diyo tovbe estagfurullah bebegin bi yeri kesilr derler diyo ya sac bu allahm esrgesin korkutuyolar insani

Ben kestirdim. İnsanların bi taraflarından uydurduğu şeylere inanmayın. Dünyanın bizden geri kalanı kestiriyor ve bir şey olmuyor. Az mantık...

pff çok cahilsin.. çocuğun ömrü kısalır hiç duymadın mı

konu sahibesi 2 hamileliğimde de kestirdim hemde kaç kere..

duymadım yahu, dondurma yersem beyni akar, ciğer yersem leke yapar, göbeğim açık gezersem arsız olur onları biliyorum da çocuğum ömrünün saçlarıma bağlı olduğunu bilmiyordum tüh

kestirdim. valla cok uzamisti banyo yaparken cok zorlaniyordum. simdi yine hamileyim. neyseki bu defa kisa :) yoksa yine kestiririm. sacla tuyle olacak is degil o. bol bol dua

duymadım yahu, dondurma yersem beyni akar, ciğer yersem leke yapar, göbeğim açık gezersem arsız olur onları biliyorum da çocuğum ömrünün saçlarıma bağlı olduğunu bilmiyordum tüh
anaaa cok guldummm.. ben de ekleme yapayim As erdigi biseyi calarsa cocugun bir yerinde onun sekli cikar. ben icli kofte asermistim dusunuyorum calsaydim ne olursu acaba :)

anaaa cok guldummm.. ben de ekleme yapayim As erdigi biseyi calarsa cocugun bir yerinde onun sekli cikar. ben icli kofte asermistim dusunuyorum calsaydim ne olursu acaba :)

evet bak bunu da duymuştum, iyi ki çalmamışsın, içli köfte hiç estetik değil
bi de çilekli bişey vardı ama detayını hatırlamıyorum, leke yapıyordu o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…