- 11 Temmuz 2014
- 10.907
- 17.518
- 498
- Konu Sahibi meryemim40
-
aynen canim bide kizim var sacimda baya uzun belimin altinda uclari kirik hep tara bak falan zor oluyoBende kestiricem canım bi cok yere baktim ve batıl olduguna inandim heryer kar buz biraz açılsın gidip kestiricem basma ağır geliyor
masallah canim valla icimi rahatlattin sagol allah bagislasin evlatlariniSacimi da kestirdim kara kedi de sevdim gece tirnak ta kestim.cocuklarim 2 yasindalar.daha ne olsun:))
evet boyatmak zararli ama kestrmek batil inanc diolar ama iste nihat hatipogluda acikladi batil inanc kestirilebilir diyeAdı üstünde batıl inanç, takılmayın böyle şeylere, kafanızda yer etmesine de izin vermeyin. Ben de hamileyken saçımı kestirdim. Ama boyatmadım içinde kimyasallar olduğu için. Makasta kimyasal madde içermiyor ya.
ne oluyormuş ki saçını kestirince? nasıl bir zararı varmış yani, kimyasal bir işlem değil ki saç kestirmek.
hem saç kesilmese de diğer vucut tüylerini kesmiyor musunuz? oldu olacak hiçbir tüyümüzü almayalım
Tesekkur ederim canim amin cumlemizinkini insallahmasallah canim valla icimi rahatlattin sagol allah bagislasin evlatlarini
pff çok cahilsin.. çocuğun ömrü kısalır hiç duymadın mı
konu sahibesi 2 hamileliğimde de kestirdim hemde kaç kere..
anaaa cok guldummm.. ben de ekleme yapayim As erdigi biseyi calarsa cocugun bir yerinde onun sekli cikar. ben icli kofte asermistim dusunuyorum calsaydim ne olursu acaba :)duymadım yahu, dondurma yersem beyni akar, ciğer yersem leke yapar, göbeğim açık gezersem arsız olur onları biliyorum da çocuğum ömrünün saçlarıma bağlı olduğunu bilmiyordum tüh
anaaa cok guldummm.. ben de ekleme yapayim As erdigi biseyi calarsa cocugun bir yerinde onun sekli cikar. ben icli kofte asermistim dusunuyorum calsaydim ne olursu acaba :)
arkadaslae esker hamileyken sac kesil.ez deyip kafamiza yer etmis batil inanc oldugnu bildigim halde kestiremiyorum.aranizda hamile olup sac kestiren varmi aceba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?