- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Teşekkür ederim tavsiye için bebeğim ve kendim için sağlıklı kalmaya calisicam inşallah .. Allah'a emanet olunöncelikle merhaba..bebeğini sağ salim kucağına al inşallah.. birkac tavsiye için geldim sana :)
öncelikle tabiki bebeğin ve kendin için sağlıklı beslen,protein,sebze ve meyveni eksik etme..
Fakat kilo alacağım aman diyede hayatının en ozel 40 haftasini zehir etme..ilk 3 ay çok kilo almazsın zaten bulantılar falan,sonraki 3 ayda biraz alırsın,son 3 ayda kendini kaybedeceksin :))ama şöyle birşey de var doğumda ve emzirirken o kilolar o kadar hızlı gidecek ki şaşıracaksın.. ben kızıma kilolu hamile kalmıştım,15 kilo aldım sonrasında 29 kilo verdim..yani kilo verilir hamileligin tadini cikar.hoscakal guzel anne adayi
Bende 5 haftalik gebeyim ve kiloluyum beraber yapalım mi ne dersin
Bende geçen salı idrar da çarşamba kan testin de öğrendim ama kilo fazlaligim oldgu için endişeliyim ilk kontrolume bu perşembe gideceğim amacım ilk 3 Ay kilo almayıp mümkünse sağlıklı beslenerek verip en fazla 5ile 10 arası almak gebelik sonundaTabiki arkadaşim çok sevinirim ... Bu gebeliği fit ve sağlıklı bir sekilde sonlandiralim inşallah ben daha idrar testinde gördüm inslalah sağlıklı dir kalp atışını duyarım ....güzel bilgiler paylasicam çok sağlıklı planlarım var birlikte yaparız...yeni eve tasiniyorum evime geçeyim cuma gününe kadar temizliği bitiririm diye düşünüyorum..ondan sonra daha bomba olurum :*
Plansız olarak gebe kaldım Allah nasip etti çok şükür istediğim kiloda ve maneviyatta değilim ama hızlı bir şekilde istediğim gibi biri olmaya calisicam inşallah ....
Şu anki kilomu bilmiyorum ama normal kilom 50 veya 52 bundan epey yüksek olduğumu düşünüyorum... gebeliğin ilk 3 ayı biz yemesek dahi bebek besleniyor ..sonraki aylari bilmiyorum arastiririm....
Hedefim ağzıma tek lokma işlenmiş gıda sokmamak abur cubur vs..
Hep sağlıklı şeyler yemek akşam yemeği ise bir avuç kadar yemek çünkü midemiz bir avuç büyüklüğünde ve bu bize yetiyormus...vücudumuza zulmetmeye lüzum yok haydi bakalım
Bende geçen salı idrar da çarşamba kan testin de öğrendim ama kilo fazlaligim oldgu için endişeliyim ilk kontrolume bu perşembe gideceğim amacım ilk 3 Ay kilo almayıp mümkünse sağlıklı beslenerek verip en fazla 5ile 10 arası almak gebelik sonunda
Sagliklica dogurmayi nasip etsin Rabbim bebekler sağlıklı olsun en onemlisi o emzirirken gidiyor zaten kilolar ben yasam şekli yapmaya calisicam bakalım baya kararliyimDemiştim hamile kalmadan önce
Ilk 3 ay da guzel ve saglikli beslendim.
O 3 aydan sonra aşermeler iştah acilinca tabi denge avuc ici flan kalmiyor
Evet ben bugün henüz baslamadim istahimacik baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?