- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
-
Beyaz akıntım oluyor 5 hafta 3 günlüğüm Dr söylediğine göre ama satıma göre daha 4 haftalikKızlar hamileliğin başında akıntınız oldu mu?? Nasıldı?
Hamile ve çocuklar için olabiliyor lakin şu an ev taşıma işleriyle uğraşıyorum ve daha gebeliğin ilk aylarindayim malum bir kaç haftaya bulantım başla Rabbim öyle yaratmış toksinlerden arinalim diye ilk 3 ay beslenmenin bir hükmü yok bebek depolardan alacagini alıyor...ki insan vücudu o kadar mükemmel ki eğer bozmasaydim bağırsaklardaki bakteriler ömür boyu ekmek yesen dahi c vitaminine kadar üretebiliyor..lakin biz sistemimizi çok yiyerek çok bozmusuz ..ben buna inanıyorum çünkü eski zamanda çok az yiyen ve ömür boyu aynı şeyi yiyen âlimler vs hiç de Dr yüzü görmemişler ..sebebi az yemek ve tek çeşit yemek olabilir benceBen hayretle okudum bu yazdıklarınızı.
Siz diyetisyene başvurdunuz mu? Hamile olduğunuzu söyleyip ona göre beslenme istediniz mi?
Doktorun birinin dediğini kulağınıza küpe yapmışsınız ancak acaba o laf hamileler için mi söylendi yoksa her hangi özel bir durumu olmayan standart bir insan için mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?