- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
börek geldı bugun gel de yemeAfiyet olsunn
Ya ben de arada götürüyorum bakmabörek geldı bugun gel de yeme
Walla yedim yaa 110un üstüne epeydir cikmayan seker 134 ciktiYa ben de arada götürüyorum bakmaHarfiyen uyamıyorum diyete ama diyetisyenim bana böyle arada kaçamak yaptığımda sonraki öğünlerini dengele dedi öyle yapmaya çalışıyorum en azından
Benim de geçen gün 124 çıktı, bugün dikkat edersen düşer canımWalla yedim yaa 110un üstüne epeydir cikmayan seker 134 cikti
gecer kuzzum yaa ben rahatım vasta cok fena taktım kafama da sımdı rahatım yaa sen de rahat ol gergınlık bıle çıkarıyomusBenim de geçen gün 124 çıktı, bugün dikkat edersen düşer canımBana bugün tansiyon holteri takıldı, çok geriyor beni. 24 saat kolumda tansiyon aleti takılı, 15 dakikada bir şişirip şişirip tansiyonumu ölçüyor Nasıl gerildiysem tokluk şekerim 180 çıktı 1 dilim ekmek ve peynir ile yaptım kahvaltımı İnşallah bebişlerimizi kucağımıza alınca geçer şu şeker illeti..
Doğru söylüyorsun canım, stresin kime ne faydası olmuş bize olsun..gecer kuzzum yaa ben rahatım vasta cok fena taktım kafama da sımdı rahatım yaa sen de rahat ol gergınlık bıle çıkarıyomus
Tuzlu yeme bol su ic heyecanlanma cnm magnezyum takviyesi verdi miDoğru söylüyorsun canım, stresin kime ne faydası olmuş bize olsun..Tansiyonum da biraz yükselmiş ortalama 14-9 geldi. İlaç verdi doktor, onu da kullanıcam insüline ek.. Az kaldı ya Allahın izniyle alalım kucağımıza sağlıkla bebeklerimizi başka şeyde gözüm yok
Canım, benim zaten böbrek rahatsızlığım vardı 14 yaşımdan beri. İlaç kullanıyordum gebelikte bırakmak zorunda kaldım. O yüzden yükseliyor sanırım. Tuzu sıfırlamıştım aylardır tuzsuz yiyorum. Su desen günde 3 lt. altına inmiyor. İşte yapısal biraz eskiden beri gelen rahatsızlığımın sonucu.. Magnezyum alıyorum 4 gündür. Kasık ağrılarıma iyi geldi çok şükürTuzlu yeme bol su ic heyecanlanma cnm magnezyum takviyesi verdi mi
Daha da dikkat et Allah korusun son haftalarda kotu oluyo tansiyin duser insallahCanım, benim zaten böbrek rahatsızlığım vardı 14 yaşımdan beri. İlaç kullanıyordum gebelikte bırakmak zorunda kaldım. O yüzden yükseliyor sanırım. Tuzu sıfırlamıştım aylardır tuzsuz yiyorum. Su desen günde 3 lt. altına inmiyor. İşte yapısal biraz eskiden beri gelen rahatsızlığımın sonucu.. Magnezyum alıyorum 4 gündür. Kasık ağrılarıma iyi geldi çok şükürTansiyon da çok yüksek değil aslında 14-9 civarında, 12 ye düşürsek yeterli diyor doktorum bakalım inşallah düşer bu ilaçla.
Amin canım, sanırım o yüzden şimdiden başlamak istedi ileride daha da yükselme ihtimaline karşı.. Düşecek inşallah, neyse ki bebeğe bir zararı yok ilacın en azından içim rahatDaha da dikkat et Allah korusun son haftalarda kotu oluyo tansiyin duser insallah
Az kaldii neyse bebislere bisey olmasin daAmin canım, sanırım o yüzden şimdiden başlamak istedi ileride daha da yükselme ihtimaline karşı.. Düşecek inşallah, neyse ki bebeğe bir zararı yok ilacın en azından içim rahat
Amin canım tek derdimiz onlarAz kaldii neyse bebislere bisey olmasin da
100 gunun altı cabuk gecio 100e kadar geçmemişti 100 un altına dustu günler hizli gecti ama son zamanlar zor oluyo tasiyamion karnınıAmin canım tek derdimiz onlar
Evet canım ya gerçekten de 100e kadar geçmedi benim de gün sayıyordum, şimdi haftalar akıp geçiyor.100 gunun altı cabuk gecio 100e kadar geçmemişti 100 un altına dustu günler hizli gecti ama son zamanlar zor oluyo tasiyamion karnını
senın haftanda ben de ay ne hafıfım fılan dıodum sımdı cotu bu arada dun akşam ben baklava yedım kek yedım kestane yedım sabah sekerım 104 cıktıEvet canım ya gerçekten de 100e kadar geçmedi benim de gün sayıyordum, şimdi haftalar akıp geçiyor.Benim o kadar büyümedi henüz karnım, sanırım önümüzdeki ay ben de zorlanacağım
hahaha ayy şekerin bile kafası karışmışş şaşırtma yapmışsınsenın haftanda ben de ay ne hafıfım fılan dıodum sımdı cotu bu arada dun akşam ben baklava yedım kek yedım kestane yedım sabah sekerım 104 cıktı
he yaaa ama ınsulın ıyı geldı artıkkkhahaha ayy şekerin bile kafası karışmışş şaşırtma yapmışsın
Benim tokluklar da yükseldi ya diyete rağmen.. Tokluk için de insülin vurmaya başladım az kaldı şunun şurasında başıma iş açmasın artıkhe yaaa ama ınsulın ıyı geldı artıkkk
ınmıo açlık yaa yapısalmıs ya cok zormus 105 lerde bu ara benım ben ölçmuom tokluk yaaa ay cok sıkıldım bı de seker derdı benı çok gerdi yaaaBenim tokluklar da yükseldi ya diyete rağmen.. Tokluk için de insülin vurmaya başladım az kaldı şunun şurasında başıma iş açmasın artıkAçlık da 110larda insinler artık
Aynen canım, açlık diyete zor yanıt verir insülin kullanmalısın dedi doktorum ama benimki insüline de cevap vermiyorınmıo açlık yaa yapısalmıs ya cok zormus 105 lerde bu ara benım ben ölçmuom tokluk yaaa ay cok sıkıldım bı de seker derdı benı çok gerdi yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?