- 29 Ocak 2017
- 1.025
- 2.659
- 133
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Nereden aldınız bu duyumu?Az önce nerdeyse yarım saat sıcak duş aldım ve aslında böyle yapılmaması gerekiyormuş hamileyken…
Canım sıcak duş alma ılık al muhakkak sıcak su kullanma bu süreçteMerhaba, dün beta hcg sonucum 120 çıktı ve gebe olduğumu öğrendim tabi henüz çok erken doktor keseyi bile göremedi. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıkla bir bebek taşırım. Çok istiyorum. Ancak çoğu şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Az önce nerdeyse yarım saat sıcak duş aldım ve aslında böyle yapılmaması gerekiyormuş hamileyken… Zarar etmiş midir acaba çok korktum. Lütfen dalga geçmeyin sadece çok istediğim için bi şey olur diye korkuyorum.
Tam tersi her gece yorgunluğun gitsin diye duş almak iyi geliyorMerhaba, dün beta hcg sonucum 120 çıktı ve gebe olduğumu öğrendim tabi henüz çok erken doktor keseyi bile göremedi. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıkla bir bebek taşırım. Çok istiyorum. Ancak çoğu şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Az önce nerdeyse yarım saat sıcak duş aldım ve aslında böyle yapılmaması gerekiyormuş hamileyken… Zarar etmiş midir acaba çok korktum. Lütfen dalga geçmeyin sadece çok istediğim için bi şey olur diye korkuyorum.
Evet doğru bı duyum hamileyken sıcak suyla duş alınmazNereden aldınız bu duyumu?
Evet ama kaynak olmama şartıyla suyunTam tersi her gece yorgunluğun gitsin diye duş almak iyi geliyor
Bende bak yazmışımEvet ama kaynak olmama şartıyla suyun
Ama ılık suyla canım çok aşırı sıcak değil
Tamam da ben size kötü bir yorumda mı bulundum acabaBende bak yazmışım
Olsa şimdiye olurdu canım. Havalaf sıcak zaten ılık almaya çalış. Ağır kaldırma. İnternetten yenmemesi gereken şeylere bak mesela maydonoz falan çok tüketmemek lazımMerhaba, dün beta hcg sonucum 120 çıktı ve gebe olduğumu öğrendim tabi henüz çok erken doktor keseyi bile göremedi. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıkla bir bebek taşırım. Çok istiyorum. Ancak çoğu şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Az önce nerdeyse yarım saat sıcak duş aldım ve aslında böyle yapılmaması gerekiyormuş hamileyken… Zarar etmiş midir acaba çok korktum. Lütfen dalga geçmeyin sadece çok istediğim için bi şey olur diye korkuyorum.
Yok kötü değil devamını görmediğini belirtim aynı şeyden bahsediyoruzTamam da ben size kötü bir yorumda mı bulundum acaba
Anladım sorun yokYok kötü değil devamını görmediğini belirtim aynı şeyden bahsediyoruz
Doktorum kan akımı ve organlarla ilgili bir şey de demişti ilk 3 ay sıcak duştan kaçınmak içinBen de dikkat ediyordum sicak dus olayina. Sonra bir arkadasimin annesi dedi ki “biz hamileyken hamama giderdik, saatlerce hamamda kalirdik.” Yani eskiden insanlar banyoyu hamamda yapiyorlarmis. Hamam gunleri olurmus, butun gun orada gecirilirmis. O zaman o hamamlar zarar vermediyse bizim kici kirik dusakabinler hic bir sey yapamaz :)
Sicak suyun ardindaki mantik vucudun cok gevseyip bebegi birakmasi uzerine. Saglikli bir bebekte bu mumkun degil.
Tansiyon problemi olanlara hamam ve sauna önermiyorlar diye biliyorum. İki hamileliğimde de sıcak suyla yeri geldi her gün duş aldım, bir zararını görmedim.Evet doğru bı duyum hamileyken sıcak suyla duş alınmaz
Annem söyledi, duştan çıktım deyince yine sıcak sıcak mı yıkandın dedi evet dedim çok kızdı bebeğe bi şey olur dedi kapattıNereden aldınız bu duyumu?
Teşekkür ederim baktım onlara da işte duş olayını hiç düşünmemiştim sanırım artık her şeyi yapmadan netten bakmam lazımOlsa şimdiye olurdu canım. Havalaf sıcak zaten ılık almaya çalış. Ağır kaldırma. İnternetten yenmemesi gereken şeylere bak mesela maydonoz falan çok tüketmemek lazım
Valla doğru mu bilemem bu söylenti ama ben en başından beri sıcak suyla duş aldım hiç ılık yapmadım bir zararını da görmedimMerhaba, dün beta hcg sonucum 120 çıktı ve gebe olduğumu öğrendim tabi henüz çok erken doktor keseyi bile göremedi. Yarın tekrar kan vereceğim. İnşallah sağlıkla bir bebek taşırım. Çok istiyorum. Ancak çoğu şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Az önce nerdeyse yarım saat sıcak duş aldım ve aslında böyle yapılmaması gerekiyormuş hamileyken… Zarar etmiş midir acaba çok korktum. Lütfen dalga geçmeyin sadece çok istediğim için bi şey olur diye korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?