Benim 5.4 haftalık daha yeni acaba zamanla bende tiksinirmiyim8. Haftalıkken canım istemedi. Tiksindim
Benım doguma kadar bulantım oldu.Benim 5.4 haftalık daha yeni acaba zamanla bende tiksinirmiyim
Bende hic bulanti yok nasil is anlamadm kendimi biliyorm normal zamanlarda hastalandgmda midem bulanıyordu iyilesnee kadar icmiyodum sigara falan resmen bu sigara yuzunden bulantm olsun istiyorum diger butun belirtilerm var istedigm yokBenım doguma kadar bulantım oldu.
Evet bıraz daha zaman gecsin anlasılır
Suan cok erken
Keseyi falan bende gordm canm yarn kontrl var ama ne yapip edip su sigarayi birakmam lazm bi yandan esimle tartisiyom bu konu yuzunden bi yandan ictigim sigara yuzunden bebegi dusurcm korkusu . Ya dua edin insllah hemen bırakrm.5+5 keseyi gördüğümüz günden beri bir daha içmedim.
Ama tiksindim, ağır geliyordu içmek istesem bile içemiyordum zaten. Yarıda atıyordum. O günden sonra hiç içmedim. Bile isteye olmadı yani bırakmam. Hamilelik planladığımızda 0,1 nikotinli sigaraya geçmiştim bu arada ben.
Ben de bulantı olöadan önce de tiksinti olusmustu. Benım de zaten 8. Hafta bulantı basladı ondan sonra sorun yoktu...Bende hic bulanti yok nasil is anlamadm kendimi biliyorm normal zamanlarda hastalandgmda midem bulanıyordu iyilesnee kadar icmiyodum sigara falan resmen bu sigara yuzunden bulantm olsun istiyorum diger butun belirtilerm var istedigm yok
Çevremdeki bi cok arkadasm bulanti yuzunden bırakti ve dogumdan sonrada bidaha baslamadı kendi ablamda oyleydi bilmiyorum bakalm zamanla kendiliğmden tiksinirim insallhBen de bulantı olöadan önce de tiksinti olusmustu. Benım de zaten 8. Hafta bulantı basladı ondan sonra sorun yoktu...
Ayyyy allah korusun o bulantı var ya? İnsanı hayaytan sogutur. Yüzyıllardır o sekılde yasıyormuscasına nefret edersın hayattan ..
Bu arada her bulantısı olan sıgaradan tiksinmez.
İnsallah.Çevremdeki bi cok arkadasm bulanti yuzunden bırakti ve dogumdan sonrada bidaha baslamadı kendi ablamda oyleydi bilmiyorum bakalm zamanla kendiliğmden tiksinirim insallh
Bende onun sıkıntısındaym canm suan oyle bi plann varsa simdiden bırakmaya calis bi sekilde benim ani plansz oldu ama cok istiyorum bu bebegi . Onun icin cok uzuluyorum suanHamileyken sigara icmek ne bilim bi anormalikk yaratmiyormu? Yada cocugun saglik acisindan etkilemezmi bende sigara kullaniyorum ama hamile degilim kalmaya calisiyorum
İnşallah bırakırsınızKeseyi falan bende gordm canm yarn kontrl var ama ne yapip edip su sigarayi birakmam lazm bi yandan esimle tartisiyom bu konu yuzunden bi yandan ictigim sigara yuzunden bebegi dusurcm korkusu . Ya dua edin insllah hemen bırakrm.
Benimkiyle normalde hc kavga etmem tartsmam bile hamileliğimi öğrendiğimzden beri bu sigarayı her elime aldgmda bi ton kelime soyluyo. Ne buluyosam atiym agzma ama yok o bittiigi anda sigara ya amin inşallah bırakrmmBen minik bir parçaya çikolata sürüp yediğim için eşim çocuğumuzu düşün. Onun için sağlıklı değil dedi. Ve de haklı. Kii sigara... Tez zamanda bırakmaya çalışın. Fındık fıstık ile ağzınız dolu olsun çok daha faydalıdır bebeğiniz için. Allah bırakmayı nasip etsin
Benimkiyle normalde hc kavga etmem tartsmam bile hamileliğimi öğrendiğimzden beri bu sigarayı her elime aldgmda bi ton kelime soyluyo. Ne buluyosam atiym agzma ama yok o bittiigi anda sigara ya amin inşallah bırakrmm
Valla birakamam suan ne yalan soylim icmezsem krize giriyorum hamilelik olunca mecbur birakacam nasip bakalim sende birakmaya calisBende onun sıkıntısındaym canm suan oyle bi plann varsa simdiden bırakmaya calis bi sekilde benim ani plansz oldu ama cok istiyorum bu bebegi . Onun icin cok uzuluyorum suan
Konuyla alakası yok ama seni eskiden tanıyorum evlenmişsin çocuğun olmuş maşallah yaBen de bulantı olöadan önce de tiksinti olusmustu. Benım de zaten 8. Hafta bulantı basladı ondan sonra sorun yoktu...
Ayyyy allah korusun o bulantı var ya? İnsanı hayaytan sogutur. Yüzyıllardır o sekılde yasıyormuscasına nefret edersın hayattan ..
Bu arada her bulantısı olan sıgaradan tiksinmez.
Cok sag ol canım. Evet 4.5 yasına geldı. Allah ısteyen herkese nasip etsın ınsallah.Konuyla alakası yok ama seni eskiden tanıyorum evlenmişsin çocuğun olmuş maşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?