Bende 10senedir kullanıyordum hatta hamile olduğumu öğrendiğimde kalkıp bi sigara yaktım eşim çok kızmıştı doktora gittim geldim yine içmeye devam etmiştim mide bulamtımda yoktu bigün bi kere çektiğim anda midemi bulandırdı o zamandan beri içmeyi bıraktım ilk başlarda istedi canım hatta rüyamda içiyodum canımın istediği günlerMerhaba kızlar . Yaklasik 12 seneden beri cok fazla sigara icen biriyim. Suan hamileyim ama bırakamıyorum vijdan azabı cekiyorum resmen icerken ne yapmalıym ya ésim le de surekli tartışıyorum bu konuda şansma bulantım biseym yok bulantım olsa belki tiksinir bırakırdm . 2 paketten 1 e dustu simdi o 1 paketti de azaltmaya calisiyorm ama olmuyo icen arkadaşlarım varsa nasıl bıraktınız ?
Ben kendimi anlatım. Aşırı tiryakiydim. Sigarayı bırakabileceğiz kendim de dahil kimse inanmazdı. Ac karna bile içiyordum. k yaşta başladım sigaraya. Sonra korkmaya başladım hasta olmaktan. Derken bir arkadaşa da kızdım aman boşver iş bıraksan da başlayacaksın dedi diye inat ettim içmedim. Günleri saya saya 8 sene geçti. Tamamen kurtulmuştum. Bu süreçte kızım da oldu. Zaten hep derdim hamile olsamda bırakamam ben diye. Şükür ki öncesinde bırakmıştım.Yok aramadm hc ama kendim bırakmaya çalışcam ogrenmeden once yarm saate nerdeyse 10 dk da bir iciyodum ama simdi 2 saat duyabiliyorum kendimi biraz daha sıksam tammen bırakcm .icen arkadaşların nasıl bıraktığını merak ettm bi cogu kendi iradesiyle bebeği icin birakms bende yapabilirim bunu simmdiden paketi attm aksam insallah aglamaya baslamam
Merhaba ben de aynı hatayı yaptım. Günde beş tane sigara içtim. Hamilelik sırasında insan anlamıyor bir bebeği olacağını o hissiyatı. Seni çok iyi anlıyorum. Bende 11 yıldır kullanıyorum maalesef bırakmayı bile denemedim o kadar bırakamayacağımı düşünüyordum. Bebeğim doğdu bir haftaya kalmadı bıraktım Sigarayı bunu bebeğime yapamazdım. Sonrası vicdan azabı bebeğime hep borçlu kalacağım. Bazen nefesi hızlı alıyor aklım çıkıyor bir şey oldu benim yüzümden diye, saçma bir şey oluyor sigaradan mi? Kolik bir bebekti sigaradan oldu yani her şeyi sigaraya bağladım bu yüzden lütfen kullanma. Bebeğinin sağlığı ve senin de ruh sağlığın için vicdan azabı en büyük yük.Merhaba kızlar . Yaklasik 12 seneden beri cok fazla sigara icen biriyim. Suan hamileyim ama bırakamıyorum vijdan azabı cekiyorum resmen icerken ne yapmalıym ya ésim le de surekli tartışıyorum bu konuda şansma bulantım biseym yok bulantım olsa belki tiksinir bırakırdm . 2 paketten 1 e dustu simdi o 1 paketti de azaltmaya calisiyorm ama olmuyo icen arkadaşlarım varsa nasıl bıraktınız ?
dört aylık bebeğim var maalesf dokuz ay içtim bırakmayı denemedim bile bebeğim doğunca onu görünce 10 günlükken bıraktım fakat vicdan azabı çekiyorum sürekli keşke o zamana geri dönsem ve içmesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?