• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte sigara

Hanımefendi ben size yorum yapmadım. Üstünüze alınmayın yazdıklarımı. Tavsiye demek sigarayı bırak demek değildir. Bu ayrımı yapmayı öğrenin yinede teşekkürler yorumun için
Siz bence hamile kalmadan önce çocuğun etkileneceği şeyleri çözüp sonra millete atar yapın.
Çocuğun aylarca yaşayacağı yeri nikotine boğup hala duman altı yapıp konuşuyorsunuz.
Ben emzirme bitince tekrar sigara otladım mesela ama onda bile çocuk görür rol model alır diye saklı gizli yaptım. Değil ki çocuk yanında ona dumanla zehir göndereceğim.
Minnoş bakmaya gerek yok şu an çocuğunuzu zehirliyorsunuz. İleride kanser olma kalpten ölme ve astım olma riskini arttırıyorsunuz
içinize siniyorsa atar yapıp gidin bir sigara daha içip biraz daha zehir gönderin henüz ciğeri olmayan bebeğinize

Siz bence hamile kalmadan önce çocuğun etkileneceği şeyleri çözüp sonra millete atar yapın.
Çocuğun aylarca yaşayacağı yeri nikotine boğup hala duman altı yapıp konuşuyorsunuz.
Ben emzirme bitince tekrar sigara otladım mesela ama onda bile çocuk görür rol model alır diye saklı gizli yaptım. Değil ki çocuk yanında ona dumanla zehir göndereceğim.
Minnoş bakmaya gerek yok şu an çocuğunuzu zehirliyorsunuz. İleride kanser olma kalpten ölme ve astım olma riskini arttırıyorsunuz
içinize siniyorsa atar yapıp gidin bir sigara daha içip biraz daha zehir gönderin henüz ciğeri olmayan bebeğinize
Hala aynı cümleler? Ya siz ne yaşıyorsunuz . Tek tek açıkladım okuyun biraz. Yine anlatayım, eğer yardımcı olmayacaksınız burda neden boş yapıyorsunuz ?

Hala aynı cümleler? Ya siz ne yaşıyorsunuz . Tek tek açıkladım okuyun biraz. Yine anlatayım, eğer yardımcı olmayacaksınız burda neden boş yapıyorsunuz ?
Hangi açıklama?
Sabahtan beri çocukluktan başladım ailem içiyordu da bırakmadım bilmem ne. Bunlar bahane değil.
Sigara anne karnında bebeğe ölümcül zararlar verir/ bebeğinizi zehirliyorsunuz.
Tartışmaya kapalı, bahanelerin anlamı yok.
Anneniz günde üç paket içse de şu an bebeğinizi zehirlediğinizi değiştiriyor mu? Hayır

aşkolsun bibi ben öyle bir cahil miyim🤪
Konu sahibi kendisi hariç herkese cahil diyor sonra konusunu okuyorum gülmem geliyor 😁 o kadar kitap okumuş ki hamileyken sigara tüttürüyor bunlar hep okumuşluktan işte biz bilemiyoruz 🤣

Hangi açıklama?
Sabahtan beri çocukluktan başladım ailem içiyordu da bırakmadım bilmem ne. Bunlar bahane değil.
Sigara anne karnında bebeğe ölümcül zararlar verir/ bebeğinizi zehirliyorsunuz.
Tartışmaya kapalı, bahanelerin anlamı yok.
Anneniz günde üç paket içse de şu an bebeğinizi zehirlediğinizi değiştiriyor mu? Hayır
Hala devam ediyorsunuz ama ? Ben size ne dedim yardımcı olmayacaksanız yorum yapmayın demedim mi

Back
X