- Konu Sahibi eflatunbebek
-
arakadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim uzun süredir sisteme girememiştim kusura bakmayın
canım moralinizi bozmayayım diye yazmadım bahse konu olan bebeğimi gelişmediği için 7 haftalık ken gelişmediği için aldılar ..ama mucize bundan sonra aldu kürtaj dan sonra adet olmadım ve test yaptım anlayacağın tekrar üstüne hamile kalmışım ve şimdi 16 haftalık hamileyim diğeriyle aralarında 2 ay oynası o ocak doğumlu görünüyordu bu mart allah benimde herkezinde yardımcısı olsun ama hayat böyle mucize işte dr um bile inanamadı ..diğerini öğrenince şok olduçok şükür iyi gidiyoruz başta biraz kanama oldu ama atlattıkşimdi kocaman olmustur bebişin, nasıl bırakabildin mi sigarayı ?? bende yeni hamileyim ve cok zorlanıyorum. nasıl hallettin ?
canım moralinizi bozmayayım diye yazmadım bahse konu olan bebeğimi gelişmediği için 7 haftalık ken gelişmediği için aldılar ..ama mucize bundan sonra aldu kürtaj dan sonra adet olmadım ve test yaptım anlayacağın tekrar üstüne hamile kalmışım ve şimdi 16 haftalık hamileyim diğeriyle aralarında 2 ay oynası o ocak doğumlu görünüyordu bu mart allah benimde herkezinde yardımcısı olsun ama hayat böyle mucize işte dr um bile inanamadı ..diğerini öğrenince şok olduçok şükür iyi gidiyoruz başta biraz kanama oldu ama atlattık
hamile iken sigar içen anneler ne olursa olsun benim gözümde anne değildir. kendi bencilliklerinin kurbanı bebeler karınlarında büyütüyorlar. gerçek bir anne ne kadar bağımlı olursa olsun içinde annesinin aldığı gıdalarla beslenen bir canlı varken o sigarayı İÇMEZ.. kendini zehirlerken kendini düşünmeyebilirsin ama şimdi bebeğinide zehirleyeceksin... hiç bir ama hiç bir haklı açıklaması yok bu8nun. direk bırak ve canın istediğinde bebeğini düşün yapacağın şeylerin vereceği zararları düşün...
o paketlerdeki resimlerde çok iyi oldu ufacık 4-5 yaşındaki çocuklar ağızlarında solunum cihazı vs kendi çocuğunuda öyle görmek istiyorsan ne diyim afiyet olsun...
bir arkadaşım hamile kaldığında içmeye devam etti hatta vicdan yapıyorum bırakmak istiyorum ama bırakamıyorm ama azalttım diyordu. çocuk 3-4 aylıkken öldü nedeninide doktorlar direk sigaraya bağlamıştı. 1 hafta hastanede yattı kürtajda yapmamışlardı, suni sancı vererek ölü bebeği doğurtmaya çalışmışlardı tam 1 hafta hergün o sancıyı yedi zor doğurdu...
bunları bu kadar açık ve belki acıtarak anlatıyorum ama içmemen için bırakın artıkşu illeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?