gebelikte sonlara yaklaşanlar ve çok kötü rüyalar görenler varmı?

beren34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
509
11
96
38
Diğer
kızlar 8 ay bitiyor kabus görmekten bıktım aynı durumda olanlar varmı uyumak istemiyorum hep şaçma sapan rüyalar görüyorum gebelikle ilgisi varmı..

"Rüyalarınızın değiştiğini farkettiniz mi? Anne adayları bu gebelik haftalarında garip rüyalar görebilirler. Kısa bir uykuya dalsanız bile hemen rüya görmeye başlayabilirsiniz. Belki de gebelik döneminiz yaşamınız boyunca en sık rüya gördüğünüz dönem olacak. Bunları eşinizle ve arkadaşlarınızla paylaşın.

Bu kadar sık rüya görüyor olmanın muhtemel nedeni gebeliğin beyin biyokimyanız üzerinde yaptığı değişikliklerdir. Rüyaları hatırlamanın en etkili yolu, yatağınızın başucunda bir not defteri bulundurmaktır. Kalkar kalkmaz hemen gördüğünüz rüyayı not edin, yoksa saniyeler içinde unutursunuz."

Kaynak: gebelik.org

kabuslar yüzünden hiç uyumak istemiyorum,34.haftanın içindeyim inanılmaz saçma sapan rüyalar görüyorum hep doğumla ilgili,zaten çok uykusuzluk çekiyorum rahat yatamıyorum bi türlü bi de üstüne bu rüyalar eklenince sabahı zor ediyorum..rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş..

bunu ilk gebeligimde yaşamamıştım ama ikinci gebeligim benimbya bende kabuslr görüp duruyorum.bu yüzdende uyuyamıyorum.

ben de heralde her gece kabus goruyorum.. relaxive hormonu salgilamaya basladik bu aydan itibaren dogum icin.. o yuzde hemen ruya goruyormusuz.

kabus mudur bilmiyorum ama bende sık sık kendimi suyum gelmiş ,nişanım gelmiş yada doğumda ıkınırken görüyorum

bende saçma sapan rüyalar görüyorum bazen korkuyorum gerçekten bu bebekler insanın tüm hayatını değiştiriyorlar

bi gece tarkan bize geliyor,bi gece ben gülbene gidip ikizleri görüyorum.hatta koltuklarını bile beğenmiyorum kadınınkaydirigubbakcemile3
çok normalmiş.34. haftadayım doğurana kadar da devam edecek gibi.daha o kadar komik şeyler var ki bi bilseniz..gecen gece de doğuruyorum dediğim halde dokturumn yanındaki ebe tel. çıkmıyodukaydirigubbakcemile3 hatta kontrole gittiğmde söyledim de bol bol güldükkaydirigubbakcemile3

Oğlumu doğumda kaybettiğimi ve mezarı başında ağladığımı görüyorum.Ağlayarak uyanmaktan bıktım artık mafoldumben

Back
X