daha 4 hafta :) inşallah hayırlısıyla gerisi gelir
bhcg 1767.89
tansiyonunuzun çıktığını nasıl anlıyorsunuz yani bir belirtisi var mı.ben doktoruma başım dönüyo dedim düştüğü içindir dedi bakmadı tansiyonuma...........
strawberry biz senle panik atak bölümündeniz dimi vereliniortak
şimdi ölçtürdüm şu anda 11-7 inmiş :)
ama çıktığıda oluyo
Ya kızlar tansiyonun gün içinde oynaması bir iki hatta üç dereceye kadar normal hatta 12-8 ideal tansiyon yüksek denmesi için 15-11 falan olması gerekiyor ayrıca bi ölçümde de karar verilmez yani tansiyonunuz yüksek falan seyretmiyor takılmayın fazla devamlı da ölçüp durmayın ben de bi ara sürekli tansiyon ölçüyodum psikolojim alt üst olmuştu artık evham yapmayın
kızlar bende de psikolojik tansiyon var.normalde 12-8 11-7 olan tansiyonum üzülünce veya heyecan yapınca 17-8 18-8 oluyo.nolcak benim bu halim bilmem.
bende yüksek tansiyonla ugraşıyorum kızlar hamile kaldıgımdan beri ama dr kadındı hep ölçülüyordu gittigimde ama ilgilenmedi bile düzgün birşekilde saglık ocagındaki ebe ve aile hekimi devamlı kontrol ediyordu hatta kızıyorlardı ilaç kullanman gerek diye çare olarak dr degiştirdim dogumum yakın ama yeni dr hemen ilaç tedavisine başladı inşallah doguma kadar düzelicek en son tansiyonum 14 10 hemşire bile şok oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?