- 19 Kasım 2016
- 5.554
- 4.128
- 173
- Konu Sahibi Elifim0713

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç canim. Ben ve bildigim herkes bu sekilde içiyor. Yine de ara doktorunu ac içcen uyanınca. Ictikten yarim saat 40 dk sonra kahvaltı.Safsarisin bisi sorucam ilacimin markasi euthyrox 25 mg tok karna yazmis kutusunda tokmu icicem bunu doktorumu arasammi yarin kimisi ac iciyor kafam karisti
Yaa esimde bende doktorun ac dedigini hatırlıyoruz hatta esim eczacıya doktor ac iciceksin demisti siz took yazdiniz demis ozaman ac icsin demis kafam karisti ya neyse ariyim ben doktorumu yarin sizindemi ayni marka.ilacAç canim. Ben ve bildigim herkes bu sekilde içiyor. Yine de ara doktorunu ac içcen uyanınca. Ictikten yarim saat 40 dk sonra kahvaltı.
Aynı marka canım yüzde 95 aç. Hormon ilacı bu. Eczacilarin da kafa gitti tabi korona danYaa esimde bende doktorun ac dedigini hatırlıyoruz hatta esim eczacıya doktor ac iciceksin demisti siz took yazdiniz demis ozaman ac icsin demis kafam karisti ya neyse ariyim ben doktorumu yarin sizindemi ayni marka.ilac
Aynı marka canım yüzde 95 aç. Hormon ilacı bu. Eczacilarin da kafa gitti tabi korona dan![]()
Aynen öyle canım. Rica ederim ne demek sormak istediğin başka bisey olursa yardmcı olurum ben 3 senedir bu illeti cekiyorumhaklısın onlarda artik iyi degil artik butun ilaclari tok yaza yaza bunada tok yazmisdir kafa gidik zor isleride allah yardimcilari olsun cok tesekkur ederim bilgilendirdn beni canim❤
Yaaaa ben hamilelikten önce normaldi hamilelikte 4 kusurlara cikmis gecenki 3 kusurdu dedi doktor 2 kusur mu ne bisi dedi isde 25 mg kullan dedi receteyi yazdi insalllah duser herhlde dimiiAynen öyle canım. Rica ederim ne demek sormak istediğin başka bisey olursa yardmcı olurum ben 3 senedir bu illeti cekiyorum![]()
Yaaaaaa☹ veren allah alan allah rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin busefer saglicakla kucagina almayi nasip etsin insalllaaaaaahhh cani gonulden diliyorumBen gebe olduğumu öğrendiğmde doktor kan testiniz pozitif ancak tsh degeriniz çok aşırı yuksek dedi. 43.2 çıkmış hemen bi dahiliye uzmanına gitmeniz gerekir dedi.. o doktor testen şüphe etti bu kadar olmamalı diye testi yeniletti 47.5 çıktı .. o da hemen endokrin uzmanına gitmelisiniz diye bizi bir profesöre yönlendirdi. Prof bu degerle hamile olmanız imkansız dedi testi yeniletti 37.3 çıktı ve teste beta hcg yi de ekledi ( inanmadı hamileliğe bence) o degerde 2880 cıkınca hamileliğiniz devam ediyor dedi ve hemen eutryrox kullanmaya baslattı artan dozlarda.. ama ben bebeğimi kaybettim hamileliğimi öğrendikten 18 gün sonra
hiç ayaklarım yerden kesilecek kadar sevinemedim hamileliğimi öğrendikten sonra. Hep bi endişe hep bi doktor görüşmesi, kan testleri ...
Benimki çok aşırı bir örnek ama siz hemen bir endokrin uzmanıyla görüşün derim geç kalmadan . allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin![]()
Evet 2 hafta sonra bi daha çağırır muhtemelen bakar duser tabi ki. Düşmezse dozu ayarlar. 25 zaten en düşük doz hic canını sıkma canım şükür geçici bisey sendekiYaaaa ben hamilelikten önce normaldi hamilelikte 4 kusurlara cikmis gecenki 3 kusurdu dedi doktor 2 kusur mu ne bisi dedi isde 25 mg kullan dedi receteyi yazdi insalllah duser herhlde dimii
Insallah canim allah baska bisi vermesin saglikli olsunda meleğim ben doktor ne derse yapmaya raziyimmEvet 2 hafta sonra bi daha çağırır muhtemelen bakar duser tabi ki. Düşmezse dozu ayarlar. 25 zaten en düşük doz hic canını sıkma canım şükür geçici bisey sendeki
Benim cevremde 2 kisi kullanip dogum yapmış canim senin tsu kac cikti hayirli olsun bu aradaSelam kızlar bende de var aynı problem.şuan 7+2 yiz ve tsh için ilaç verdi doktorum eutroks 25 mg umarım düşer en erken zamanda hepimizinki.tsh için düzenli ilaç kullanıp hamileliğini tamamlayan arkadşlar yazsa keşke![]()
Benim cevremde 2 kisi kullanip dogum yapmış canim senin tsu kac cikti hayirli olsun bu arada
Bendede o civarda insalllah dusecek cogu kisi kullaniyor canim3.73 çıktı canım .sağol buarada verdiğin bilgi için de![]()
Evet inşallah tez zamanda düşer de bebeklerimize bir zarar gelmezBendede o civarda insalllah dusecek cogu kisi kullaniyor canim
Tsh değeri yüksek çıkmış. Ama endişe etmeyin doktor ilaç ile olması gereken düzeye indirir. İlaç kullanmaktan çekinmeyin çünkü TSH yüksekliği gebelikte tehlikeli. Ben hamile kalmadan önce de ilaç kullanıyordum ama hamilelik sonrası biraz yükselince ilacın dozunu arttırdı. 15 gün sonra tekrar bakılacak degerime.
[/QUO