Gebelikte TSH

Siz günde kaç mg kullanıyosunuz.

Ben daha dün başladım 5 gün 50mg sonra 75 kullan dedi doktor

Bu arada doğal yolla da çözmeye çalışcam kızlar

ceviz yağını boynumuza sürecekmişiz

Deneyelim bakalım artık ilaç mı ceviz mi iyi gelir bilemem

hamileliğimin 7.haftasndayım test sonuçlarımda tsh 9,15 çıktı çok korkuyorum ilaça başladım ama geç kalmamışımdır dimi
gecikmemişsindir merak etme
ama bundan sonra düzenli kullan mutlaka ilaçlarını

bugün yine 3.3 çıktı ya çok canımı sıkıyo bu tsh
canım ilacını kullandığım sürece önemli değil
ayrıca değerin yüksek de değil
benim de 2,6 civarında seyrediyor son 2 tahlildir
haftaya kaç çıkacak bakalım
2 haftada 1 baktırıyorum ben artık

ben günde 50 mg kullanıyorum
2,6 çıkıyor tsh
dahiliye doktoru artırmaya gerek yok değer çok iyi dedi
ama endokrin doktoruma gidecek olsam kesin biraz artırırdı
ben günde 1 tam bir çeyrek içmeye başladım
2 hafta böyle denicem 1 haftadır içiyorum
çeyrek doz artırdım yani ilacı 2nin altına düşsün diye
bakalım nasıl çıkacak haftaya değerler

Umarım değerlerimiz düşer de bebekler zarar görmeden dünya'ya gelir

Hamilelikten sonra ilaçları bırakmayı düşünüyorum

Yoksa bu bir ömür sürecek

arkadaşlar , hamileyim,tsh 3,25 çıktı doktorum euthyrox 50 mcg başladı.çok yemek yemeye başadım.çok sinirliyim.sizde de oldu mu?

6.09 çıktı benim kızlar bugün belli oldu sonuçlar, ama dktrum gerek duymadı henüz başındasın gebeliğin dedi ilerleyen zamanlarda böyle seyir ederse ilaç yazarız dedi, çok rahattı normal mi sizce? bu horman neden yüksek çıkıyr acaba? doğal ne yapabilrz?

6.09 çıktı benim kızlar bugün belli oldu sonuçlar, ama dktrum gerek duymadı henüz başındasın gebeliğin dedi ilerleyen zamanlarda böyle seyir ederse ilaç yazarız dedi, çok rahattı normal mi sizce? bu horman neden yüksek çıkıyr acaba? doğal ne yapabilrz?

yukarıda yazdım benim 3 çıkmasına rağmen ( normali 4 ) ilaç verdi doktorum.1,5 ile 2 olmalıymış hamilelerde.ben ilacı yan etkilerinden dolayı kullanmak istemedim.çok kızdı.ama doktorum endokroniji uzmanı.mutlaka endokroniyle görüş.dogum doktorum normal demişti tiroid testim için.

tsh için en krıtik dönem ilk 3 aymış.ben de internetten araştırdım.ihmal etme.verdiği ilaç değil hormon.bebeği olumsuz etkilemiyormuş.hamilelerde tioid için yeni standartlar getirilmiş belki doktorun bunu bilmiyordur.çünkü benim kadın doğumcum bilmiyordu.

Merhabalar, ben hamile kalmadan fark etmiştik TSH ımdaki yüksekliği Esasında kimine göre normaldi 3,47.Ama doğurganlık çağında 2,5 max. olması gerekiyormuş.Bir de TPO bakılmıştı.O da normalden yüksekti. Endokrinoloji uzmanı, Euthyrox 25 mg. başlattı. Şimdi 7 haftalık hamileyim. İlacımı şimdi 75 mg olarak alıyorum.Sabah bulantı yaşadığım için , öğle yemeğinden yarım saat önce alıyorum

Merhaba,
11 haftalık hamileyim. Tsh değerim cok düşük çıktı . 1 bile değil . Doktorum dün yaptırdığım tahlil üzerine tsh ı tekrar yaptırmamı istedi.. Genellikle tsh yüksek olan arkadaşlar yazmıs. Hiç düşük olan yok mu? Tedavi için geç kalmadık umarım. Canım cok sıkıldı bu duruma.. Bebeğe ne gibi etkisi olur cok çalısması bilenler yazabilir mi?

iyi günler kızlar çok kötüyüm lütfen bir şeyler söyleyin, ysh 7 çıktı 7 haftalık gebeyim, doktor 50 mg bir ilaç verdi
bu ilacı kullanyrm daha yeni başladım.
ya çocuguma bir şey olur mu zeka ve fiziki yönden ne olur yardm edin
ilacı kullanca düzelr mym

Canim tedbirini almissin bnmde bir tiroitim yok yarin kan vericem ilaci kullaninca hic birsey olmaz duzenli ayni saatte al ilaci cnm

Beyin gelisini icin cok önemle dengeli olmasi lazim

benimki 3,19 çıktı. ilaç kullanıyorum. bu tsh değerlerine her doktor ayrı bir şey söylüyor anlamadım bu işi

Benim de 2.0 cikti ilac kullanmiycam ama kontrol altinda olucam Yükselirse kullanacakmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…