gecikmemişsindir merak etmehamileliğimin 7.haftasndayım test sonuçlarımda tsh 9,15 çıktıçok korkuyorum ilaça başladım ama geç kalmamışımdır dimi
canım ilacını kullandığım sürece önemli değilbugün yine 3.3 çıktı yaçok canımı sıkıyo bu tsh
ben günde 50 mg kullanıyorumSiz günde kaç mg kullanıyosunuz.
Ben daha dün başladım 5 gün 50mg sonra 75 kullan dedi doktor
Bu arada doğal yolla da çözmeye çalışcam kızlar
ceviz yağını boynumuza sürecekmişiz
Deneyelim bakalım artık ilaç mı ceviz mi iyi gelir bilemem
Canim tedbirini almissin bnmde bir tiroitim yok yarin kan vericem ilaci kullaninca hic birsey olmaz duzenli ayni saatte al ilaci cnmiyi günler kızlar çok kötüyüm lütfen bir şeyler söyleyin, ysh 7 çıktı 7 haftalık gebeyim, doktor 50 mg bir ilaç verdi
bu ilacı kullanyrm daha yeni başladım.
ya çocuguma bir şey olur mu zeka ve fiziki yönden ne olur yardm edin
ilacı kullanca düzelr mym
Beyin gelisini icin cok önemle dengeli olmasi lazimMerhaba,
11 haftalık hamileyim. Tsh değerim cok düşük çıktı . 1 bile değil . Doktorum dün yaptırdığım tahlil üzerine tsh ı tekrar yaptırmamı istedi.. Genellikle tsh yüksek olan arkadaşlar yazmıs. Hiç düşük olan yok mu? Tedavi için geç kalmadık umarım. Canım cok sıkıldı bu duruma.. Bebeğe ne gibi etkisi olur cok çalısması bilenler yazabilir mi?
çünkü tsh her ay değişiyor canım. sabit olan bir şey degıl.benimki 3,19 çıktı. ilaç kullanıyorum. bu tsh değerlerine her doktor ayrı bir şey söylüyor anlamadım bu işi
acaba benimki normal mi cnm?çünkü tsh her ay değişiyor canım. sabit olan bir şey degıl.
normali 2,5 gibi bişi olması gerekıyormus.acaba benimki normal mi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?