Gebelikte TSH

5kusur 6 kusurdu sanirim 50 mg la basladim 3 sene kullandim degerime senede bir falan baktiriyordum 2-3 arasi cikiyordu doz yeterliydi arttirmiyorlardi. hamile kalmamla 75 mg gectik deger oynadi cunku doz yetmemis
Benim şuan 3.35 cnm.sanirim hamilelik için 2 nin altında olması gerekiyormuş. İnşallah benimde düşer

Merhaba.. benim de tsh degerim gebelikten önceki 5 lerdeydi levotiron 25 mcg kullanmamı istedi doktor o ay gebe kaldım tekrar ölcturdugum de 3.27 çıktı doktorum normal olduğunu ilacı birakmamami söyledi şimdi 25 haftalik gebeyim bu değerin 2.5 larda olmasi gerektiğini öğrendim çok telaslandim bana tekrardan tahlil yapmadı sadece ilacı kullan dedi sürekli çok üzülüyorum bebeğim de bir sorun varmıdır diye yarın gidecem doktora insallah sıkıntı çıkmaz

İlacı kullanmaya devam ettin dimi cnm...bu arada hemen tahlil yaptır bence..bu arada çok şanslısın ne güzel gebe kalmışsın. Doktorum benim ilacın dozunu 50mg yaptı. Degerim şuan 3.37.

İlacı kullanmaya devam ettin dimi cnm...bu arada hemen tahlil yaptır bence..bu arada çok şanslısın ne güzel gebe kalmışsın. Doktorum benim ilacın dozunu 50mg yaptı. Degerim şuan 3.37.
Evet kullandım canım bugun gıttım doktorum o kadardan bırsey olmaz dedı tahlıl yaptırdı hafta sonu dıye alamadım bakalım kac cıkacak

İnşallah düştük çıkar cnm..benim de şu değerler bi düşse keşke.
İnşallah düşer eğer gebelik istiyorsan ben incir ve havuç kuru yaptım 4 ay ilk ayında gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı 3 ay sonra tekrar gebe kaldım sıkıntımız olmadan devam ediyoruz çok şükür tavsiye ederim

Bende hamileliğimi öğrendiğimde kan testi yaptırdım.TSH 3.8 çıktı.kadın doğumcu dahiliyeye gönderdi. O da gebelikte 4 e kadar normal ilaca gerek yok,ama her ay kontrol edelim dedi.benim içim rahat etmedi 15 gün sonra baktirdim tekrar ve 3.3 e düşmüştü. Sonra özel hastaneye kadın doğuma gittim gebelik takibi için.ona da sordum.doktorum daha önce tiroid problemin yoksa değerin normal ama önceden Tiroid hastasiysan o zaman değerini 2.5 a düşürmek lazım dedi.o yüzden su anda ilaç kullanmiyorum. P.tesi tekrar değerime baktiricam bakalım.inş.bir sorun olmnaz.her doktor farklı konuşuyor ne yapacağımızı şaşırdık.

Merhaba bayanlar bende 13 haftalik hamileyim 6 haftalikken tsh hormonu 2.5 cikti ama endokrln uzmani hamilelik icin sinir dusurmeliyiz bunu dedi ve euthrox 50 verdi bir ay sonra gidince deger normale dusmustu ancak simdi normal folik asitten demir ilaci olan gyno ferro sanol adindaki ilaca gectik sanirim cogu gebeye veriliyormus bu ilk uc ay folik asitinin ardindan ama endrokrin uzmani iyot takviyesi yapalim dedi ve jodid 100 mcg diye bi ilac verdi ama bunun tamamen itot destegi oldugunu soyledi bunu kullanan var mi acaba cok kafam karisti eutrox ile zaten tiroid degerlerim normale inmisken buna illa gerek var mi acaba diye dusundum kullanan var mi acaba icinizde cevaplayan olursa cok sevinecegim

kızlarrr yaklaşık 5 haftalık hamileyim, tsh değerim 3.25 çıkmış. . çok mu yüksek doktorum 2.5 altı olmalı dedi bi ilaç verdi çok düşük bir dozda.. onu kullandığım halde düşmemiş değer yine

Merhaba arkadaslar
Birsey danismak istiyorum
Ben de 5 haftalik gebeyim simdi ve 50 mg euthrox kullaniyordum zaten gebe kalnadan once de.
Ama 5 haftalikken tsh bsktirdim 2,58 cikti.
Hamilelikte ust sinir 2,5 diye okudum burda
Sizce telaslanmsmi gerektiricek bir durum var mi?
Dr dahiliyeciydi ve ilac dozunu arttirmadi
Senin endokrin uzmani 2,5 tan kaça düsmeni istedi acaba?
Yardimci olursaniz cok sevinirim

Kızlar dün aksam Tsh ölçtürdüm yine .. Cok düşmüş . Zaten hissettiriyor. Çarpıntım ve Ateş basması oluyordu. Cok yoruyor beni. Doktorum dahiliyeciye görünmemi istedi . 9. Ayda dip yapmış resmen . Troidler cok hızlı çalışıyor .

cnm benm de cok düşünce doktor bıraktırmış idi ilacı..cok düşmesi de iyi değil.. dahiliye ye bi an önce görün bence

15.30 da randevum var .. İlk dört ayıma kadar da cok düşüktü ama ilaç aldırmadı doktor 4. Aydan sonra normale dönüyor genelde dedi be öyle oldu . Geçen hafta yeniden istedi anca dün akşam yaptırdım dipte resmen 0.1 çıktı .. Bebeğe zararı yokmuş ama anneyi yoruyormıs düşük olunca

hımm anladım canım geçmiş olsun, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah

Merhaba , yillar gecmis ama belki cevap verirsiniz umuduyla yaziyorum. Bu degelrrin soncunda bebekte bir problem yasamadnz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…