- 7 Mayıs 2011
- 489
- 95
- 73
Hamile olmadan önce degerlerin kaçtı cnm ?
Benim şuan 3.35 cnm.sanirim hamilelik için 2 nin altında olması gerekiyormuş. İnşallah benimde düşer5kusur 6 kusurdu sanirim 50 mg la basladim 3 sene kullandim degerime senede bir falan baktiriyordum 2-3 arasi cikiyordu doz yeterliydi arttirmiyorlardi. hamile kalmamla 75 mg gectik deger oynadi cunku doz yetmemis
İlacı kullanmaya devam ettin dimi cnm...bu arada hemen tahlil yaptır bence..bu arada çok şanslısın ne güzel gebe kalmışsın. Doktorum benim ilacın dozunu 50mg yaptı. Degerim şuan 3.37.Merhaba.. benim de tsh degerim gebelikten önceki 5 lerdeydi levotiron 25 mcg kullanmamı istedi doktor o ay gebe kaldım tekrar ölcturdugum de 3.27 çıktı doktorum normal olduğunu ilacı birakmamami söyledi şimdi 25 haftalik gebeyim bu değerin 2.5 larda olmasi gerektiğini öğrendim çok telaslandim bana tekrardan tahlil yapmadı sadece ilacı kullan dedi sürekli çok üzülüyorum bebeğim de bir sorun varmıdır diye yarın gidecem doktora insallah sıkıntı çıkmaz
Evet kullandım canım bugun gıttım doktorum o kadardan bırsey olmaz dedı tahlıl yaptırdı hafta sonu dıye alamadım bakalım kac cıkacakİlacı kullanmaya devam ettin dimi cnm...bu arada hemen tahlil yaptır bence..bu arada çok şanslısın ne güzel gebe kalmışsın. Doktorum benim ilacın dozunu 50mg yaptı. Degerim şuan 3.37.
İnşallah düştük çıkar cnm..benim de şu değerler bi düşse keşke.Evet kullandım canım bugun gıttım doktorum o kadardan bırsey olmaz dedı tahlıl yaptırdı hafta sonu dıye alamadım bakalım kac cıkacak
İnşallah düşer eğer gebelik istiyorsan ben incir ve havuç kuru yaptım 4 ay ilk ayında gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı 3 ay sonra tekrar gebe kaldım sıkıntımız olmadan devam ediyoruz çok şükür tavsiye ederimİnşallah düştük çıkar cnm..benim de şu değerler bi düşse keşke.
anladım cnm sağol.. yarın gitcem doktora bakalım belki ilacın dozunu artırır..Yüksek. Kontrol altında tutacak Dr cnm..
Merhaba bayanlar bende 13 haftalik hamileyim 6 haftalikken tsh hormonu 2.5 cikti ama endokrln uzmani hamilelik icin sinir dusurmeliyiz bunu dedi ve euthrox 50 verdi bir ay sonra gidince deger normale dusmustu ancak simdi normal folik asitten demir ilaci olan gyno ferro sanol adindaki ilaca gectik sanirim cogu gebeye veriliyormus bu ilk uc ay folik asitinin ardindan ama endrokrin uzmani iyot takviyesi yapalim dedi ve jodid 100 mcg diye bi ilac verdi ama bunun tamamen itot destegi oldugunu soyledi bunu kullanan var mi acaba cok kafam karisti eutrox ile zaten tiroid degerlerim normale inmisken buna illa gerek var mi acaba diye dusundum kullanan var mi acaba icinizde cevaplayan olursa cok sevinecegim
cnm benm de cok düşünce doktor bıraktırmış idi ilacı..cok düşmesi de iyi değil.. dahiliye ye bi an önce görün benceKızlar dün aksam Tsh ölçtürdüm yine .. Cok düşmüş . Zaten hissettiriyor. Çarpıntım ve Ateş basması oluyordu. Cok yoruyor beni. Doktorum dahiliyeciye görünmemi istedi . 9. Ayda dip yapmış resmen . Troidler cok hızlı çalışıyor .
hımm anladım canım geçmiş olsun, sağlıkla kucağına al bebişini inşallah15.30 da randevum var .. İlk dört ayıma kadar da cok düşüktü ama ilaç aldırmadı doktor 4. Aydan sonra normale dönüyor genelde dedi be öyle oldu . Geçen hafta yeniden istedi anca dün akşam yaptırdım dipte resmen 0.1 çıktı .. Bebeğe zararı yokmuş ama anneyi yoruyormıs düşük olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?