Gebelikte TSH

bende 6 haftalık hamıleyken 6.2 idi

50 mg kullandım 2-3 haftada 1 e düştü edeğerim va o zamandan beri hep aynı

şunu unutma :

İLACINI DÜZENLİ KULLANDIGIN SÜRECE BEBEGİNE NE FİZİKİ NE ZAKA YÖNÜNDNE HİÇBİRŞEY OLMAZ

karşı komuşumuzun 30 lardaydı degeri çocuğu sapasağlam

benim de detaylımda bşy çıkmadı

içini rahat tut

ilacını düzgün kullan iki üç hafta sonra değerin normale döncek

kadın doğumcum ilaç verdi onu kullanıyorum. dahiliyeye gitmedim hiç

kadın doğumcum ilaç verdi onu kullanıyorum. dahiliyeye gitmedim hiç
degerıne göre verdı galıba. bak şanslısın senı sırf ılac versın dıye dahılıyeye göndermemıs :=)
doktoruna güven ve sıkıntı yapma. bu tsh haltının ne zaman ne olacagı bellı olmazmıs
bır cıkar, bır iner.. ılacını kullan yeter.

evt canım ilacımı kullanıyorum. yarın doktora gidecem belki bi daha tsh a bakar o zaman ne çıkacak bakalım.

Bnm de oynak bi tsh m var . Bir ay 3.17 bir ay 2.2 bir ay 3 oldu ama dahiliyeci 2.5-3 olması lazım dedi ilaçta vermedi

Ben de tsh sorunu yaşıyorum. 3,6 çıkmıştı değerim. 50'lik ilaca başladık 1,6ya düştü. Hala devam ediyorum bakalım.

Kizlar benim gecen pazartesi degerim 3.22 ydi kendi kadn dogm doktorrma telfn actm tatildeydi ormal o deger sknti yok dedi ben telas yaptm baska bir doktora gttm oda cok ilgilendi rahatlatti her hastanenin referans ayarı farkli sennki normal cikmis dedi vitamnlerdede sorun yok dedi ben smdi kafama gore endokrinemi gtmeliym sizce ?

Benim 1.5 hafta önce 0.006 çıktı. Değerim dyükselmitor. Dr kansızlık yapıyor dedi ilaç vermedi ek olarak. Decavit vermiştim ona devam dedi. Düşük olduğunda da anneye zarar veriyor bu meret.

Kızlar ben euthyrox 25mg kullanıyorum. 1 ay önce tsh degerim 5.01 di ..şimdi 3.30 .gebelik icin değerlerin 2 nin altında olması gerekiyormuş. İlacım sizce uygun mu ?

Kızlar ben euthyrox 25mg kullanıyorum. 1 ay önce tsh degerim 5.01 di ..şimdi 3.30 .gebelik icin değerlerin 2 nin altında olması gerekiyormuş. İlacım sizce uygun mu ?

Hamilemisiniz suan yoksa gebelik mi dusunuyorsunuz ? Hamilelikte tsh degisiyor genelde sabit kalmiyor . Basinda ucuncu ve altinci ayinda bakiliyor ilac dozu yeterli olmus mu tsh ne durum da diye cunku bebekde bizden aliyor

ben ilk ölçtürdüğümde 6.2 idi değerlerimiz yakın.doktor 75 mg ile başlattı hala oyle devam ve degerim 1.in üstüne çıkmadı hiç.Doktorunuza doz az mı diye sorabilirsinz..

Hamilemisiniz suan yoksa gebelik mi dusunuyorsunuz ? Hamilelikte tsh degisiyor genelde sabit kalmiyor . Basinda ucuncu ve altinci ayinda bakiliyor ilac dozu yeterli olmus mu tsh ne durum da diye cunku bebekde bizden aliyor
Hamile deilim.olmak için çabalıyorum :) ilacının dozu sanki düşük gibi geldi ama bi yandan da bir ay içinde 5 den 3.5 a düşmesi sanki iyi gibi.biran önce değerlerim düşsün istiyorum.

ben ilk ölçtürdüğümde 6.2 idi değerlerimiz yakın.doktor 75 mg ile başlattı hala oyle devam ve degerim 1.in üstüne çıkmadı hiç.Doktorunuza doz az mı diye sorabilirsinz..
Tekrar tahlil yaptırdığımda doktoruma danisacagim. İnşallah ozamana kadar biraz daha düşer

Hamile deilim.olmak için çabalıyorum :) ilacının dozu sanki düşük gibi geldi ama bi yandan da bir ay içinde 5 den 3.5 a düşmesi sanki iyi gibi.biran önce değerlerim düşsün istiyorum.

Hamilelik icin 2.5 dan assagisi iyi . Benim 5-6 idi deger 3 sene 50 mg ictim 2-3 arasindaydi hep deger hamilelikle bozuldu 75 mg iciyorum artik .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…