iyi günler kızlar çok kötüyüm lütfen bir şeyler söyleyin, ysh 7 çıktı 7 haftalık gebeyim, doktor 50 mg bir ilaç verdi
bu ilacı kullanyrm daha yeni başladım.
ya çocuguma bir şey olur mu zeka ve fiziki yönden ne olur yardm edin
ilacı kullanca düzelr mym
kadın doğumcum ilaç verdi onu kullanıyorum. dahiliyeye gitmedim hiçnormali 2,5 gibi bişi olması gerekıyormus.
benım 2,6 cıkmıstı
yıne de ılac verildi kullanıyorum.
doktorun ilaç verdıyse sıkıntı yapma. eger dahiliyeye göstermedıysen göstermelısın
çünkü ilaç verecektır sana.
degerıne göre verdı galıba. bak şanslısın senı sırf ılac versın dıye dahılıyeye göndermemıs :=)kadın doğumcum ilaç verdi onu kullanıyorum. dahiliyeye gitmedim hiç
evt canım ilacımı kullanıyorum. yarın doktora gidecem belki bi daha tsh a bakar o zaman ne çıkacak bakalım.degerıne göre verdı galıba. bak şanslısın senı sırf ılac versın dıye dahılıyeye göndermemıs :=)
doktoruna güven ve sıkıntı yapma. bu tsh haltının ne zaman ne olacagı bellı olmazmıs
bır cıkar, bır iner.. ılacını kullan yeter.
belkı de her tsh sonucunda ilacın dozu artıracakevt canım ilacımı kullanıyorum. yarın doktora gidecem belki bi daha tsh a bakar o zaman ne çıkacak bakalım.
şu an ben 75mcg kullanıyorum.belkı de her tsh sonucunda ilacın dozu artıracak
ya da düşürecek :=) en saçması bu işte tsh nın
ben de 25şu an ben 75mcg kullanıyorum.
kaç mcg cnm_?normali 2,5 gibi bişi olması gerekıyormus.
benım 2,6 cıkmıstı
yıne de ılac verildi kullanıyorum.
doktorun ilaç verdıyse sıkıntı yapma. eger dahiliyeye göstermedıysen göstermelısın
çünkü ilaç verecektır sana.
pardon 25 yazmıştın onu unutmuşum :)kaç mcg cnm_?
Kızlar ben euthyrox 25mg kullanıyorum. 1 ay önce tsh degerim 5.01 di ..şimdi 3.30 .gebelik icin değerlerin 2 nin altında olması gerekiyormuş. İlacım sizce uygun mu ?
Kızlar ben euthyrox 25mg kullanıyorum. 1 ay önce tsh degerim 5.01 di ..şimdi 3.30 .gebelik icin değerlerin 2 nin altında olması gerekiyormuş. İlacım sizce uygun mu ?
Hamile deilim.olmak için çabalıyorum :) ilacının dozu sanki düşük gibi geldi ama bi yandan da bir ay içinde 5 den 3.5 a düşmesi sanki iyi gibi.biran önce değerlerim düşsün istiyorum.Hamilemisiniz suan yoksa gebelik mi dusunuyorsunuz ? Hamilelikte tsh degisiyor genelde sabit kalmiyor . Basinda ucuncu ve altinci ayinda bakiliyor ilac dozu yeterli olmus mu tsh ne durum da diye cunku bebekde bizden aliyor
Tekrar tahlil yaptırdığımda doktoruma danisacagim. İnşallah ozamana kadar biraz daha düşerben ilk ölçtürdüğümde 6.2 idi değerlerimiz yakın.doktor 75 mg ile başlattı hala oyle devam ve degerim 1.in üstüne çıkmadı hiç.Doktorunuza doz az mı diye sorabilirsinz..
Hamile deilim.olmak için çabalıyorum :) ilacının dozu sanki düşük gibi geldi ama bi yandan da bir ay içinde 5 den 3.5 a düşmesi sanki iyi gibi.biran önce değerlerim düşsün istiyorum.
Hamile olmadan önce degerlerin kaçtı cnm ?Hamilelik icin 2.5 dan assagisi iyi . Benim 5-6 idi deger 3 sene 50 mg ictim 2-3 arasindaydi hep deger hamilelikle bozuldu 75 mg iciyorum artik .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?