- 2 Aralık 2014
- 1.099
- 1.084
- 158
- 43
Süper süper azalma varsa geçecek demektir canım. O geçmese de günler geciyor nihayetinde. Bebegini kucağına alınca onunla ilgilenmekten tukurugu hatirlamiycaksin bile :) eşinden de hiç utanma.sonuçta onun bebeğini tasiyosun ki tahminim o da haline çok üzülüyordur.
İkizler mi maşallah kuzulara.sağlıkla gelsinler inşallah.benimde çok ağırdı hamileligim.sabah kahvaltı yaptım kustum doğuma gittim.dokuz ay ne yediysem çıkardım 5 kilo verdim.zor günlerdi ama geçiyor.inan lohusalik daha zor o psikolojiyi tarif edemem.o yüzden mümkün mertebe dinlen,yuru açık havada, kitap oku.sakin geçirmeye çalış bu günleri.yoksa bebek çok etkileniyor ve dünyaya alışamıyor.kizim kolikti ve 7/24 ağlıyordu.bunun stresli hamilelikle ilgili olabileceğini düşünüyorum.Aynen cnm uzuluor o da halime. Ilk 3 ayim cok fenaydi be im defalarca serum falan aldim yatis yaptim, yiyemedigimden icemedigimden 9 kg verdim. 7/24 yatiyordum ben. Hic unutmuorum apalayarak wc ye gitmistim. Allahima sukur yine bu gunleri gosterdi. Tukurmeye raziyim yani. Asiri agir gecti benim gebeligimin ilk aylaei anlayacagin. Aslinda bunda ikiz gebe olmamin etkisi de vardi.
İkizler mi maşallah kuzulara.sağlıkla gelsinler inşallah.benimde çok ağırdı hamileligim.sabah kahvaltı yaptım kustum doğuma gittim.dokuz ay ne yediysem çıkardım 5 kilo verdim.zor günlerdi ama geçiyor.inan lohusalik daha zor o psikolojiyi tarif edemem.o yüzden mümkün mertebe dinlen,yuru açık havada, kitap oku.sakin geçirmeye çalış bu günleri.yoksa bebek çok etkileniyor ve dünyaya alışamıyor.kizim kolikti ve 7/24 ağlıyordu.bunun stresli hamilelikle ilgili olabileceğini düşünüyorum.
Bebeğim çok ağlıyordu.sürekli ona bisey olacakmış gibi geliyordu falan.normal dogumdu ama dikislerim çoktu.neyse yaşayınca anliycaksin canım
Slm arkadasim,
Haftalarum ilerliyor 33 e gitdim artik ama aklimda deli sorular var..
Simdi epidural yada spinal anestezili sezeryan olacagim. Ve ben hala tukuruyorum. Gecmedi anlayacagin. 2 dk bir tukursemde afedersin kopuk sekilde tukuruyorum. Ameliyatta ne yapacagim ben onu dusunmeye basladim. Surekli elimde pecete ve posetle geziyoeum cunku. Ameliyatta ise ellrini bilekleribden bagliorlarmis sanirim. Ben nasil tukurcem nereye tukurcem elime petwcw verceklermiii
Kafamda deli sorular aklimi oynatiyorum sanirim
yaaa Allahım haftalardır aradığım şeyi burda buldum çok şükür. arkadaşlar ben de 13 haftalık hamileyim ve bu tükürük olayı beni de mahvettibulantı,kanama vb her şeyi yaşadım ama en kötüsü bu tükrük meselesi çok korkuyorum ya hiç geçmezse, ya ben hep böyle tükürmek zorunda kalırsam diye. etrafımda beni anlayan,bu durumu yaşayan kimse yok. herkes psikolojik diyo. ama beni siz anlarsınız heralde sadece. öğretmenim,şu an tatilim. ama okul açılınca ben nasıl ders anlatıcam? hiç kimseyle görüşmek istemiyorum,şarapçılar gibi elimde hep şişe var ona tükürüyorum. doğumla birlikte geçecek mi buna hiç inanamıyorum. hep böyle kalıcam gibi, çok mutsuzum
Arkadasim seni bizden daha iyi kimse anlayamaz. Oncelikle evladibi kucagiba almani dilerim saglikla...
Bunun disinda bende senin gibi gebeligimin erken donemlerinde basladin tukurmeye. Sen 13 haftalikmissin. Senin haftalarinda ben elimde cop kovasi ( icine cop poseti koyardim) ve tuvalet kagidiyla gezerdim. Bir de ben avukatim ve adliyede oyle dolasilmiyor tabiki. Poset ve peceteyle geziyordum. Ve simdi 33 haftalik hamileyim ve sukurler olsun 2 dk.da 1 e dustu tukurmem. Senin haftalarinda 20 saniyede bir salya seklinde tukuruyordum.
Sana sunu soyleyeyimki doguma kadar suruyor ve korkarim dofuruncada hemen gecmiyormus. Bir sure sonra geciyormus. Birkac hafta sonrasinda...
Ve yine belirtmeliyimki hamilelerinde yuzde bir yada binde birinde gerceklesen bir durummus. Senin anlayacagin o sansli gruptayiz biz de.
Birsure sonra alisiyorsun. Uzulme. Ve sakin ha yutma. Midende gastrit ulser hepsi azar cunku o normal bir tukuruk degil canim. Asit iceriyormus yuksek miktarda. Her jinekolog bilmiyor bu durumu. Cok iyi jonekologlar biliyorlar. Binde bir goruldugu icin... kendi dr.un eger bilmeyip yut falan derse sakin yutma. Surekli tukur. Gececek merak etme. :)
sen de inşallaah sağlıkla alırsın yavunu. ne güzel az kalmış,maşallah :) ben 7 haftalıkken başladı bu salgı. yutamıyorum zaten hiçbir şekilde. o kadar iğreniyorum ki anlatamam... binde bir olduğuna eminim çünkü duyan herkes şok oluyo. psikolojiktir diyenlere de sinir oluyorum! bi bilseler... Allahım başka dert vermesin ne yapalım. her güzelliğin bir zorluğu var. Allah yardımcımız olsun
hem de ikiizzzAmin canim amin...
Gececek insaAllah. Ben 5 ay kustum neler cektim ama az kaldi ikizlerime kavusmama
Aİkizler mi maşallah kuzulara.sağlıkla gelsinler inşallah.benimde çok ağırdı hamileligim.sabah kahvaltı yaptım kustum doğuma gittim.dokuz ay ne yediysem çıkardım 5 kilo verdim.zor günlerdi ama geçiyor.inan lohusalik daha zor o psikolojiyi tarif edemem.o yüzden mümkün mertebe dinlen,yuru açık havada, kitap oku.sakin geçirmeye çalış bu günleri.yoksa bebek çok etkileniyor ve dünyaya alışamıyor.kizim kolikti ve 7/24 ağlıyordu.bunun stresli hamilelikle ilgili olabileceğini düşünüyorum.
ahhh sanırım cok gec kaldım canım ya. bebekle ugrasmaktan pek bakamadım internete. işe baslayınca fırsat buldum açıkcası. muhtemelen dogum yapmıssındır. inş sende bebeklerinde saglıklısınızdır. ben normal dogum yaptıgım icin tam olarak cevap veremezdim zaten bu konuya. normal dogumda da zaten pek bi tukurukle ilgilenemedim. aktı mı pecete mi vardı elimde hatırlamıyorum acıkcası :) iyi haberlerini bekliyorum.A
Slm canim nasilsin? Ben hala tukuruyorum ama sukurler olsun dogumumdayaklasti yavrularimi kucagima alacagim gunu sabirsizlikla bekliyorum.
Simdi benim merak ettigim birsey var. Buyuk.ihtimal epidural sezeryan olacagim. Napacagim ameliyatta nasil tukurrecegim?
ahhh sanırım cok gec kaldım canım ya. bebekle ugrasmaktan pek bakamadım internete. işe baslayınca fırsat buldum açıkcası. muhtemelen dogum yapmıssındır. inş sende bebeklerinde saglıklısınızdır. ben normal dogum yaptıgım icin tam olarak cevap veremezdim zaten bu konuya. normal dogumda da zaten pek bi tukurukle ilgilenemedim. aktı mı pecete mi vardı elimde hatırlamıyorum acıkcası :) iyi haberlerini bekliyorum.
Massalah ikizlerine canim rabbim omurlerine saglik versin insallah cinsiyetleri nide merak ettim canim saglikla kalinSlm cnm benimde pek firsatim olmuor buraya girmeye. Bebeklerim sukur Rabbime iyiler. Su anda uyuyorlar kuzularim ama mizildanmaya basladilar uyancaklar acikiorlar :)))
Coknmutluyum. Rabbim bu mutlukugu isteyen herkese yasatsin.
Massalah ikizlerine canim rabbim omurlerine saglik versin insallah cinsiyetleri nide merak ettim canim saglikla kalin
Ayy ne guzel bende ikiz annesi olucam canim rabbim sizi korusun ben cok korkuyorum.iki bebege nasil bakicam :)Cok tesekkurler cnm. Aminn hepimizinkine insallah.:)))
Ikizlerin kiz/erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?