Merhaba, çok merak ettim seni. Nasıl oldun ?Ben ağzımdaki acı tat yüzünden süt bile içemedim aylarca yaklaşık iki aydır acı tat kalmadı ağzımda bende ikinci çocuğu düşünmüyorum ben bu haldeyken bir hasta gibi yaşarken ilk çocuğuma kim bakar. Bunu ne kendime ne de ona yapmaya hakkım yok... Daha şimdiden bana herkes unutur ikinciyi yaparsın diyor bir saat çekemezler belkı yerımızde olsalar geceleri poşete eğilip tükürmekten kollarım tutmuyor. Yaşamayan kimse anlamaz bana diyorlar ki dışarı çık nasıl çıkayım 1 dakikada 3 kez tükürüyorum ağzım yamuldu konuşmam bozuldu artık... İnançlı bir insanım demek ki allah dağına göre kar veriyor. Haftada 32' li 7 tane tuvalet kağıdı alıyor eşim... Şişeye falan tüküremiyorum tiksiniyorum... Az kaldı ama ben bittim artık asalak gibi oturuyorum bir bardak suyu bile zoraki içiyorum durmuyor... :'(
Ben ağzımdaki acı tat yüzünden süt bile içemedim aylarca yaklaşık iki aydır acı tat kalmadı ağzımda bende ikinci çocuğu düşünmüyorum ben bu haldeyken bir hasta gibi yaşarken ilk çocuğuma kim bakar. Bunu ne kendime ne de ona yapmaya hakkım yok... Daha şimdiden bana herkes unutur ikinciyi yaparsın diyor bir saat çekemezler belkı yerımızde olsalar geceleri poşete eğilip tükürmekten kollarım tutmuyor. Yaşamayan kimse anlamaz bana diyorlar ki dışarı çık nasıl çıkayım 1 dakikada 3 kez tükürüyorum ağzım yamuldu konuşmam bozuldu artık... İnançlı bir insanım demek ki allah dağına göre kar veriyor. Haftada 32' li 7 tane tuvalet kağıdı alıyor eşim... Şişeye falan tüküremiyorum tiksiniyorum... Az kaldı ama ben bittim artık asalak gibi oturuyorum bir bardak suyu bile zoraki içiyorum durmuyor... :'(
Kızlar allah razı olsun. Ben 12 ocakta yaptım. Salya kesildi ama hala ağzımda sümük dolaşıyor. Çeşme gibi akmıyor ilk başlarkende böyle olmuştu. Çok şükür yavrum sağlıklı merak ettiğiniz bir konu olursa yazın cevaplarım öpüyorum...
Yazımı okurken resmen tüm umudum Kırıldı Geçmiyor 6. Hafta başladı daha çok başındayım yinede doğuma kadar böyle sürerse naparım bilmiyorum resmen hayattan soğudum tek tesellim miniğimin orda olması ve sağlıklı olması gece uyku yok gündüz dışarı çıkamıyorum nasıl Geçicek zaman bilmiyorumarkadaşlar merhaba ben yeni katıldım yazılanları okudum.sizin adınıza cok üzüldüm aynı sorunları bende yasadım iki oğlum var ikisinde de tükürük derdiyle uğraştım.ilk oğlumda tam 45 günlükken başlamıştı 6 ayımdan 10 gün almıştı kesilmeye başladı 7 ayda kesildi o günleri anmak bile istemiyorum herkez hamıleliğini sevinçle yasarken ben aglıyarak geçirdim.ikinciye hamıle kaldım en büyük korkum ondada tükürmekti yine basıma geldi artık sabrım kalmamıştı ölmek bile istedim çocuğumdan kurtulmak aklıma gelmeyen kalmadı ama ALLAH korusundan bişe yapmadım 9 ay çektim doğuma gidene kadar kabla gezdim insanlarla ilişkim kesildi telefona bile bakamıyordum kim görse seninki pisklejık diyip diyip duruyorlardı iyice bunalıyordum nasıl piskolejk tükürük gelirki böyle bir saçmalık varmı o yüzden şimdi hamilelikmı ALLAH korusun aklımdan olmak istemediğim için ikinci doğumumda tüpleri kapattırdım cok mutluyom hiçde pişman değilim.hala daha biraz midem bulansa tukuruk gelmeye başlıyor böyle bi horman olamaz.norman hamıle görünce imreniyorum ben niye böyle olmadım anormal oldum diye neyseki evladını kucağına alınca hersey bitiyor ama yaşananalar unutulmuyor ALLAH hepinizin yardımcısı olsun cok zorr cok ceken bilir..
tükürk durumun nasıl?Yazımı okurken resmen tüm umudum Kırıldı Geçmiyor 6. Hafta başladı daha çok başındayım yinede doğuma kadar böyle sürerse naparım bilmiyorum resmen hayattan soğudum tek tesellim miniğimin orda olması ve sağlıklı olması gece uyku yok gündüz dışarı çıkamıyorum nasıl Geçicek zaman bilmiyorum((
Falım şekersiz Sakız ağızımdayken ve yemek yerken sorun yok yatarkende sakızla yatıyorum işte böyle maleseftükürk durumun nasıl?
Hamileliğimin 34. haftasındayım ve hala ilki gibi devam ediyor, doğurana kadar yaşayacağım3 yaşında kızım var şuan, ona hamile iken 4. aydan başlayıp doğum yapana kadar elimle tas, poşet ile dolaşırdım, doğduğu gün geçmişti tükürük, şimdi 6-7 haftalık hamileyim bu kez tükürük erken başladı, sabredeceğim artık, yaşayanın Allah yardımcısı olsun hanımlar...
Offf ne zor günlerdi.şimdi bebeğini kucagima alalı 3 ayı geçti.korkunç hamileligim yüzünden mi bilmiyorum ama çok huysuz bi kedim var:) merak etmeyin doğumdan sonra cok çok azaldı ve daha sonra farkına varamadan bitti gitti. Ben tükürük hariç bi de her öğün kustum. Gerçekten zordu.tek yapmanız gereken bunun geçici olduğunu düşünmek çünkü maalesef bi çözümü yok.hepinize kolay doğumlar dilerim.
Rica ederim ne demek.o kadar iyi anlıyorum ki çaresizliğini.bu arada pityalizmle ilgili genel kanı beşinci aydan sonra azaldığı yönünde. Bende de baya fark etmişti beşinci aydan sonra.umarım sizinde öyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?