gebelikte tükürük salgısında artış

Merhaba, çok merak ettim seni. Nasıl oldun ?

Bende çok merak ettim. İyi haberlerini alırız inşallah.

Kızlar allah razı olsun. Ben 12 ocakta yaptım. Salya kesildi ama hala ağzımda sümük dolaşıyor. Çeşme gibi akmıyor ilk başlarkende böyle olmuştu. Çok şükür yavrum sağlıklı merak ettiğiniz bir konu olursa yazın cevaplarım öpüyorum...

çok sevindim hayırlı ugurlu olsun bebegin. İnş yakın zamanda diğer sıkıntılarında geçer. darısı başımıza :)

arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım yazılanları okudum.sizin adınıza cok üzüldüm aynı sorunları bende yasadım iki oğlum var ikisinde de tükürük derdiyle uğraştım.ilk oğlumda tam 45 günlükken başlamıştı 6 ayımdan 10 gün almıştı kesilmeye başladı 7 ayda kesildi o günleri anmak bile istemiyorum herkez hamıleliğini sevinçle yasarken ben aglıyarak geçirdim.ikinciye hamıle kaldım en büyük korkum ondada tükürmekti yine basıma geldi artık sabrım kalmamıştı ölmek bile istedim çocuğumdan kurtulmak aklıma gelmeyen kalmadı ama ALLAH korusundan bişe yapmadım 9 ay çektim doğuma gidene kadar kabla gezdim insanlarla ilişkim kesildi telefona bile bakamıyordum kim görse seninki pisklejık diyip diyip duruyorlardı iyice bunalıyordum nasıl piskolejk tükürük gelirki böyle bir saçmalık varmı o yüzden şimdi hamilelikmı ALLAH korusun aklımdan olmak istemediğim için ikinci doğumumda tüpleri kapattırdım cok mutluyom hiçde pişman değilim.hala daha biraz midem bulansa tukuruk gelmeye başlıyor böyle bi horman olamaz.norman hamıle görünce imreniyorum ben niye böyle olmadım anormal oldum diye neyseki evladını kucağına alınca hersey bitiyor ama yaşananalar unutulmuyor ALLAH hepinizin yardımcısı olsun cok zorr cok ceken bilir..

Yazımı okurken resmen tüm umudum Kırıldı Geçmiyor 6. Hafta başladı daha çok başındayım yinede doğuma kadar böyle sürerse naparım bilmiyorum resmen hayattan soğudum tek tesellim miniğimin orda olması ve sağlıklı olması gece uyku yok gündüz dışarı çıkamıyorum nasıl Geçicek zaman bilmiyorum ((

Allah yardımcınız olsun. Yavrunuz sağlıklı olacak merak etmeyin çok şükür benim yavrum sağlıklı dünyaya geldi ama yaşadıklarım çok zordu şu an depresyondayım doğum sonrası olurmuş. İçime atıyorum herşeyi ağlarsam hemen başlıyor salyam ama bugünlere de şükür... Sabredin ve annelerinizden yardım isteyin başka kimse anlamaz sizi...

herşey gelip geçiyor buda gecıcek inş fakat sabırlı olman lazım yoksa dayanamazsın 6 ay cekıcen sonra azalmaya başlıcak fark edicen ilk günki gibi olmaz belkide tamamen kesilir dua et.bizimkide şans yapacak hiç bir şey yok hersey evlatlarımız için doğumdan sonra yeniden doğmus olucn kurtulucan ama biraz üstünde piskoljk bunalım kalıyor.oda zamanla geçiyor.

tükürk durumun nasıl?

34 haftalık
Hamileliğimin 34. haftasındayım ve hala ilki gibi devam ediyor, doğurana kadar yaşayacağım

Ahh ahhj diyorum ve de sukur diorum baska da birsey demiyorum...
arkadaslar hamileligimin 21 haftasina girdim 6. Haftadan beri dakikada en az 3 kez tukuruyorum. Yoruldum tukurmekten. Sizlerin gectimi? Gectiyse nasil gecti? Gecmediyse de dogumdan sonra kesin gecer mi? Bana gecmicek gibi geliooooo

Dogurdugun an bir mucize gibi kesiliyor hiç korkma ama azda olsa mide bulantısı yasadinmi tükürük gelmeye başlıyor istemiyorsun yutmak bu kadar kurtulcan! İns.bebeğini düşün bizimkiside sans zor hamilelik.leblebi ye sürekli birazda olsa rahatlasin.ALLAH yardimcin olsun sabır versin şafak say..

Offf ne zor günlerdi.şimdi bebeğini kucagima alalı 3 ayı geçti.korkunç hamileligim yüzünden mi bilmiyorum ama çok huysuz bi kedim var:) merak etmeyin doğumdan sonra cok çok azaldı ve daha sonra farkına varamadan bitti gitti. Ben tükürük hariç bi de her öğün kustum. Gerçekten zordu.tek yapmanız gereken bunun geçici olduğunu düşünmek çünkü maalesef bi çözümü yok.hepinize kolay doğumlar dilerim.

Dogumdan ne kadar zaman sonra tamm olarak gecti cnm?

Valla artik hic gecmiyecek gibi geliyor.

[Qağır ="izmirinsani, post: 41528360, member: 642045"]Dogumdan ne kadar zaman sonra tamm olarak gecti cnm?

Valla artik hic gecmiyecek gibi geliyor.[/QUOTE]
O agir yapiskan tükürük hemen geçti. Sadece belki de psikolojik bi sure sanki tukurugum fazla geldi gibi hissettim bir iki hafta kadar.
Emin olun gecicek. Ben de tukuruk ve kusmayi (anoreksiya falan olduguma emindim) baki sanmistim ama bicak gibi kesildiMerak etmeyin gönlümüzü ferah tütün gecicek...

O agir yapiskan tükürük hemen geçti. Sadece belki de psikolojik bi sure sanki tukurugum fazla geldi gibi hissettim bir iki hafta kadar.
Emin olun gecicek. Ben de tukuruk ve kusmayi (anoreksiya falan olduguma emindim) baki sanmistim ama bicak gibi kesildiMerak etmeyin gönlümüzü ferah tütün gecicek...[/QUOTE]

Dediginiz gibi dogumdan sonra gecer insaAllah. Umut oldunuz bana cok tesekkurler...

Rica ederim ne demek.o kadar iyi anlıyorum ki çaresizliğini.bu arada pityalizmle ilgili genel kanı beşinci aydan sonra azaldığı yönünde. Bende de baya fark etmişti beşinci aydan sonra.umarım sizinde öyle olur.

Umarim canim... 21. Haftamdayim 6. Ayimiza girdik yani... sanki birazcik azaldi gibi. Cunku dakkada 3-4 kez tukururken simdi 1-2kez tukuruyorum... ama agiz dolusu bir salya. Hic boylesini gormemistim. Esimden dahi utaniyorum bazen.

Süper süper azalma varsa geçecek demektir canım. O geçmese de günler geciyor nihayetinde. Bebegini kucağına alınca onunla ilgilenmekten tukurugu hatirlamiycaksin bile :) eşinden de hiç utanma.sonuçta onun bebeğini tasiyosun ki tahminim o da haline çok üzülüyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…