- 8 Mayıs 2010
- 2
- 0
- 286
- 42
geceleri uyutmuyor.biktim artik.dun gece sabahin 4 une kadar uyumadim.oturdum agladim.sinirlerim mahvoldu.herkes daha once boyle birsey gormedik diyor.insanin yalniz olmadigini bilmesi guzel.kimseye yesamasin boyle
Ağlama krizleri ve hatta kırıp dökme olaylarının hepsini yaşadım. Annemlere gidemiyorum çünkü beni gördükçe çok üzülüyorlar. Gebelikte yaşanabilecek bütün sorunları yaşadım üstelik hepsini birden. Şimdiki halime şükür edecek durumdayım. Daha 5ay var. O yüzden Bebeğimi düşünüp moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Eşim en büyük yardımcım onu da fazlasıyla üzdüm. Sizde toparlanmaya çalışın. Emin olun çok insan var bu sorunu yaşayan. Bizim dez avantajımız yakın çevrede bu durumla daha önce karşılaşmamış olmamız bence. Sabredin. Çoğu gitmiş azı kalmış sizin için. Yanlız değilsiniz. Allah yardımcımız olsun inşallah.Amin blgnbyrk. Artık dayanacak gücüm kalmadı evden çıkmıyorum bir de faranjit oldum üstüne sünizit nefes bıle alamıyorum... Doktoruma 10 gün önce bebeği en erken ne zaman sezeryanla alabiliriz dedim. 34. Haftadan önce olmaz dedi. Sabret diyorlar gücüm kalmadı 7/24 ağzımdan sular akıyor. İnsanlıktan çıktım 10 gündür annemde kalıyorum iyi ki o var artık hergece ağlama krizine giriyorum. Annem sakinleştiriyor. Çekmeyen bilmez her kafadan bir ses ben resmen hasta bir insan gibi yaşıyorum. Ağzım hiç durmadan akıyor. Yarın dr. gidicem; cumartesi 32 haftalık olacağız. Çok çaresizim korkuyorum. Ne olur bu çileyi çekenler daha aktif girin yazın kendımı çok yalnız hissediyorum.
Amin inşallah. Evet var. Mide asidi diyorlar bazende balgamlasiyor tükürük iğrenç bir hal alıyor. Uyumak istiyorum. Evimden de tiksinir oldum. Her yeri temizlememe rağmen sanki bi koku varmış gibi geliyor.çok geçmiş olsun galurjeba. son aylarda daha da artış olduğunu ilk günlere geri dönüldüğünü okumuştum. senin az kalmış neyse ki.darısı başımıza inşallah. 34. haftayı görebilecek miyim inan bilmiyorum
blgnbyrk endişelenecek bi durum olduğunu sanmıyorum. o haftalarda benim bebeğimde zaman zaman çok hareketli zaman zaman sakin oluyordu. içine sinmediyse bi ultrasona girmende fayda olabilir. çok geçmiş olsun gerçekten işimiz zor. yaşamayanın anlamasına imkan yok. benim doktorum da beni görene kadar bunun bu kadar rahatsız edici bir şey olduğunu düşünmediğini söylemişti. yutmalısın tükürüğü demişti sanki kolay bir şeymiş gibi. ikimizin önünde de uzun bi yol var sağlıkla kurtuluruz inşallah doğumdan sonra. tek tesellim o.
bu arada sizin de ağzınızda acı bir tat var mı?
haklısın aynı durum bende de var. her şeyden bi tiksinti geldi en çok da kendimdenAmin inşallah. Evet var. Mide asidi diyorlar bazende balgamlasiyor tükürük iğrenç bir hal alıyor. Uyumak istiyorum. Evimden de tiksinir oldum. Her yeri temizlememe rağmen sanki bi koku varmış gibi geliyor.
Ben düşük tehlikesini de yaşadım yattım günlerce sırt üstü. O bitmeden kusmalar başladı sonra da tükürük durumu. Şimdi ise Bacağım tutuldu. Topalliyorum resmen canım çok acıyor. Bıçak kesigi gibi bir ağrı. Kıyafetlerimi bile eşim gidiriyor. Ağlıyorum sürekli.haklısın aynı durum bende de var. her şeyden bi tiksinti geldi en çok da kendimdensadece gebeliğe bağlı bir sorun olduğunu ve doğumla birlikte geçeceğini düşünmekten başka çaremiz yok. benim 24. haftadan sonra biraz azalma oldu.inşallah senin de olur da birazıcık da olsa rahatlarsın. kardeşsiz çocuk olmaz diyen ben inan ikinci çocuk bile düşünmez oldum tek çocuk daha iyi diyip duruyorum. bi ton sıkıntım oldu hamilelikte ama bence bi insanın başına gelebilecek en kötü şey düşük tehlikesi ile yatanlar hariç tükürük diye düşünüyorum.
onun için doktorun kalsiyum yada magnezyum verebilir. ben de osteocare kullanıyorum kramplar için. birazcık da olsa rahatlatıyor. hangi haftadan itibaren veriyorlar bilmiyorum ama,doktoruna danışırsın. başkalarından da soda'nın ve günde iki bardak sütün faydası olduğunu okudum. inşallah geçer sıkıntıların. umarım çalışmıyorsundur. bir de çalışıyorsan benim gibi işin çok zorBen düşük tehlikesini de yaşadım yattım günlerce sırt üstü. O bitmeden kusmalar başladı sonra da tükürük durumu. Şimdi ise Bacağım tutuldu. Topalliyorum resmen canım çok acıyor. Bıçak kesigi gibi bir ağrı. Kıyafetlerimi bile eşim gidiriyor. Ağlıyorum sürekli.
8.hafta da işten ayrılmak zorunda kaldım. Eve kapandım sadece doktor için çıkıyorum dışarı. Magnezyum ve vitamin tabletleri verdi doktor ama kullanamıyorum. Çok rahatsız ediyor. Kusturuyor. Hakkımızda hayırlısı inşallah.onun için doktorun kalsiyum yada magnezyum verebilir. ben de osteocare kullanıyorum kramplar için. birazcık da olsa rahatlatıyor. hangi haftadan itibaren veriyorlar bilmiyorum ama,doktoruna danışırsın. başkalarından da soda'nın ve günde iki bardak sütün faydası olduğunu okudum. inşallah geçer sıkıntıların. umarım çalışmıyorsundur. bir de çalışıyorsan benim gibi işin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?