Gebelikte yağ kullandim, korkuyorum

Ben genital bölge temizleyici aldım koku giderici diye su ile karıştırmayın da yakıyor.Kokuya da pek çare olmadı.

Ben genital bölge temizleyici aldım koku giderici diye su ile karıştırmayın da yakıyor.Kokuya da pek çare olmadı.
Koku varsa bir sorun vardir. Çözümü de o temizleyici olmaz. Vajina kendini temizleyen bir organ. Daha kötüye gitmesine sebep olursunuz, doktora gidin.

Cilde sürülen şeylerin dolaşım sistemine karışıp o şekilde etkilenilmesinden bahsediliyor zaten.

Cilde bile sürülen kremler kana karışabiliyor. Nasıl bu kadar emin yazabiliyorsunuz?

Evet farkındayım ben de gebeliğim boyunca normal yüz serumumu bile bıraktım deri yoluyla emiliminden ötürü. Ancak burda konu sahibi için olan olmuş, yapmış bir hata. Muhtemelen bu yağların kullanımının gebelerde yeterli araştırması yok. E doktora da söylediğini varsayıyorum (detaylı ultrasonda birşey çıkmadı demiş)

Şimdi durum buyken ya endişelenecek (ki endişelenmesinin bir yararı yok) ve bebeğe daha çok stres yükleyecek ya da içini rahat tutmaya çalışacak. Ben ikincisini yapmasını dilerim çünkü stresin bebeğe zararı kesin olarak biliniyor

Artık yapacak bie şey yok, evet ama burayı okuyup da aa bak etkisi yokmuş deyip uygulayanlar da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…