Kizlar kürtaj sonrası bir adet dönemi geçtikten sonra hamilelik düşünmeye başladım inostrol kullanıyorum folik asit gibi yumurta kalitesini artıyor demişti doktorum fakat yirmilik dişim çıkıyor iki gündür ağrı yapıyor bugün göründüm dişçiye yarı gömülü çekilmesi lazım dedi bende gebelik düşünüyorum diyince hicbisey yapmadı antibiyotik bile vermedi kızarıklık var gibi enfeksiyondan korkuyorum olur da gebelik olursa nasıl yapicam öncesinden bir antibiyotik verseydi sonuçta daha bebek yok en azından enfeksiyon oluşmazdi zaten önceki gebeliğim enfeksiyon denilip su gelişi olmuştu kese yirtilmis belirli nedeni de yok aslında 4 aylık gebeliğim sonlandırilmisti şimdi birde çocuk olursa diye de korkum oldu bu yirmilik diş sanırım beni zorlayacak eşimle de ilişki yasamayacam sanirim çünkü adetimi mecbur beklieyecm cektirmeyi düşünüyorum ama daha adetime 3 hafta var nasıl olucak bide gelecek ay çekim felan derken zamanda gecicek nasıl olucak bilmiyorum başka doktora gitsem güvenli antibiyotik veriri mi cunku adetime var daha ve yemek yerken zorlanıyorum