Bebek ultrasyonda görünmüyor bile aslında. Ailem doktor gidebilirsin dese de gitme diye ısrarlı. Hiç olmazsa tecrübesi olan birileri vardır diye danışmak istedimDoktorunuza sorsaydınız yani şimdi normalde gidilir hatta bu haftalarda çoğu kadın anlamaya bilir bile gebe olduğunu ama her türlü riske karşı nasıl vebal alıp gidin yazalım ki
Senin kaç haftalık canimBana doktor gidebilirsin dedi ama hafta farkı olur mu bilemiyorum bende yarın gidicem 8-9 saat valla.Saat başı durup dinlenip
9 olduSenin kaç haftalık canim
Ahh bir bilsem. Doktorla da konuştum. Sakıncası yok diyor. Ama bu bile ailemi ikna etmeye yetmedi. Annem bı yandan kayınvalidem bı yandan. Bı de işin içine vicdan boyutunu sokuyorlar. İşte Allah korusun bı şey olursa sonucuna sen katlanacaksin vs vsney? 5 haftalık mı? Çoğu kadın hamile olduğunu 6. haftada vs farkediyor(adet 2 hafta gecikmiş oluyor cunku artık ) antibiyotik kullanıyor, alkol tuketiyor veya rontgen cektiriyor da bişi olmuyor. 5 haftalıkken ne zorlugu olacak ki size? ben 7 aylıkken 7 saat yol gitmiştim sadece artık tuvalet ihtiyacım daha cok arttığı için iki mola yerine 3 verdik ve 15 dk yurudum o aralarda(kuyruk sokumu ağrısı yaşadım ama yolculuk sırasında) . Aileniz neden gelme diyor hiç anlamadım?
Garipmis gercekten.Ahh bir bilsem. Doktorla da konuştum. Sakıncası yok diyor. Ama bu bile ailemi ikna etmeye yetmedi. Annem bı yandan kayınvalidem bı yandan. Bı de işin içine vicdan boyutunu sokuyorlar. İşte Allah korusun bı şey olursa sonucuna sen katlanacaksin vs vs
İlk gebelik diye olsa gerek.Garipmis gercekten.
Bana doktorum kalp atışını duymadan önermemişti, uçak ve arabayı da..Merhaba arkadaşlar. Gebeliğin 5. haftasında arabayla yolculuk yapılabilir mi? Kız kardeşimin düğünü var. Ama gidilecek yer özel araçla 12 saat. Uçak da yok. Ama yakın yere 2 saatte uçuş var ve tekrar mecbur otobüse binmek zorunda kalacağım bu defa o da 2.5- 3 saat. Ne önerirsiniz?? Hem benim hem eşimin ailesi gitme diyor. Ama böyle bir günde yanlarında olamamak beni çok üzer gibi.Çaresizim. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Henüz gebelik kesesi oluşmamış bile
Doktoruna danışmana fayda var ilk 3 ay düşük için riskli.Merhaba arkadaşlar. Gebeliğin 5. haftasında arabayla yolculuk yapılabilir mi? Kız kardeşimin düğünü var. Ama gidilecek yer özel araçla 12 saat. Uçak da yok. Ama yakın yere 2 saatte uçuş var ve tekrar mecbur otobüse binmek zorunda kalacağım bu defa o da 2.5- 3 saat. Ne önerirsiniz?? Hem benim hem eşimin ailesi gitme diyor. Ama böyle bir günde yanlarında olamamak beni çok üzer gibi.Çaresizim. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Henüz gebelik kesesi oluşmamış bile
Doktora sormak daha mantıklı ama ben 13. Haftamda gidiş dönüş yol yaptım 12 saat kadar. Mola verilmesi önemliMerhaba arkadaşlar. Gebeliğin 5. haftasında arabayla yolculuk yapılabilir mi? Kız kardeşimin düğünü var. Ama gidilecek yer özel araçla 12 saat. Uçak da yok. Ama yakın yere 2 saatte uçuş var ve tekrar mecbur otobüse binmek zorunda kalacağım bu defa o da 2.5- 3 saat. Ne önerirsiniz?? Hem benim hem eşimin ailesi gitme diyor. Ama böyle bir günde yanlarında olamamak beni çok üzer gibi.Çaresizim. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Henüz gebelik kesesi oluşmamış bile
Biz ne desek olmaz doktor bakmalı , ben 4 haftalık bilmeden dünyayı gezdim saatlerce ama kiminin riski vardırMerhaba arkadaşlar. Gebeliğin 5. haftasında arabayla yolculuk yapılabilir mi? Kız kardeşimin düğünü var. Ama gidilecek yer özel araçla 12 saat. Uçak da yok. Ama yakın yere 2 saatte uçuş var ve tekrar mecbur otobüse binmek zorunda kalacağım bu defa o da 2.5- 3 saat. Ne önerirsiniz?? Hem benim hem eşimin ailesi gitme diyor. Ama böyle bir günde yanlarında olamamak beni çok üzer gibi.Çaresizim. Lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Henüz gebelik kesesi oluşmamış bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?