Gebelikten korkmak

Valla maşaallah ben de özendim 😅 gerçekten mucizevi bir şey Allah da yardim eder zaten ona şüphem yok bazen işte çok fazla düşünmek beni korkutuyor sanırım düşünmeyip akışa bırakıp teslim olmak en doğrusu ☺️
İşte ben hamilelikte doğumu hiç düşünmedim. O hep sondu yani. 2 seçenek var ya sezaryen ya normal bu çocuk benimle olmayacak hep. İkisine de tamamdım ben. Ama normal rahatlığından sonra Allah nasip etse de yine kolay normal bi doğumum olsa sağlıkla hayırlısıyla. :)

İşte ben hamilelikte doğumu hiç düşünmedim. O hep sondu yani. 2 seçenek var ya sezaryen ya normal bu çocuk benimle olmayacak hep. İkisine de tamamdım ben. Ama normal rahatlığından sonra Allah nasip etse de yine kolay normal bi doğumum olsa sağlıkla hayırlısıyla. :)
Umarım biz de öyle oluruz. Ya evet bu çocuk öyle veya böyle doğacak neyini düşünüyorum ki çok doğru 😅 oyy sağlıcakla gelsin miniiik umarım her şey gönlünüzce sağlıkla olur❤️

Umarım biz de öyle oluruz. Ya evet bu çocuk öyle veya böyle doğacak neyini düşünüyorum ki çok doğru 😅 oyy sağlıcakla gelsin miniiik umarım her şey gönlünüzce sağlıkla olur❤️
Amin canım cümlemizin inşallah. Sen de çok düşünme doğumu o bi şekilde oluyo ve bitiyo. Hatta bebek sorumluluğu öyle büyük öyle kutsal bişey ki doğumu da unutuyorsun sonrasını da 😄 ama varya evlatlarınızı sağlıkla kucaklayın her acıya her zorluğa değer onlar. Boşuna mı Allah cenneti anaların ayakları altına sermiş. Kolay mı analık be 😅

Evet eminim çok güzel bir duygudur ben zaten sonrasının hayalini çok güzel bir şekilde kurabiliyorum hissedebiliyorum o duyguyu 🥹 eminim çok güzel bir his annelik zaten çok kutsal ❤️
Hahhaha kolay değil tabii 😅

Back
X