Gebelikten once folik asit icmedim

zeyden

ikra♥serra 06.06
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2014
502
676
53
Merhabalar anneler ve anne adaylari :anneadayı:dun 4 haftalik hamile oldugumu öğrendim surpriz oldu ve hic hap icmedim ilk cocugumun bir gozu gelisim geriligyle dogdu yani genetik olarak tek gozu otekinden az goruyor benim b12 cok dusuk simdi folik asit icmedigim icin aklima takildi bu bebegimde de bir sorun olur mu internette yazan riskleri okudukca cok korktum yarin hapa basliyorum lutfen bana bi akil verin:cry:

Benim de sürpriz gebelikti bende içmedim
4. Haftadan sonra başladım haliyle.
Korkmayın bişey olmaz Allah in izniyle.
Önceki çocuğunuza sebep ne dediler

Cok teşekkür ederim insallah saglikli dogar yavrum ilk cocugum icin cok doktora gittik kimse sebep bulamadi anne karninda goz gelisecekken tam gelismemis allahin takdiri dediler kendimi cok suclamistim acaba agir mi kaldirdim bilmeden bisey mi yaptim diye yedigin içtiğinle ilgisi yok oyle olsa durumu olmayan ailenin cocuklari hep sakat olurdu dedi doktorum

İlk hamileliğimde folik asit çok az içebildim çünkü neredeyse doğum yapana kadar ne yediysem çıkardım çok şükür bebeğim sağlıklı dünyaya geldi.
Şimdi 2. bebeğime hamileyim ve yine aşırı mide bulantısı, öğürme, kusma gibi sebeplerden dolayı ne folik asit ne kan ilaçlarımı içebildim ki 22. haftada kan ilaçlarımı kusmadan içmeye başlayabildim.
Çünkü ilk 3-4 ay ne ilaç içsem 5-10 dakika içerisinde istifra ettiğim için hep çıktı rabbim inşallah sağlıklı evlatlar verir.

Bende. 7 bucuk hafta oldugunda ogrendim normal de 3 ay oncesinde baslaniliyormus bende Sonra ogrendim hayirlisiyla Birsey olmaz canim

Insanin basina hic beklemedugi bisey gelince her seyden korkar oluyo destekleriniz icin tesekkur ederim insallah cocuklarimiz ömrü boyunca saglikli olur

Back
X