- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
Allah razı olsun ya çok rahatladım şuan :)Tamam hamilesin diyelimde rahatla kirpikleri kaşınan kadın.
Bazı belirtiler var size danışmak istedim
Ağız kuruluğu
İştah artışı
Halsizlik
Kasık ,bel sırt ağrısı
Göğüslerim dolgunlaştı
İdrarda değişik koku var
Kirpiklerim karışmaya başladı
Adetime 2 hafta var test yapsam çıkmaz diye yapmıyorum yumurtlama dönemindeyim zaten adet tarihime 2 hafta var daha
Canım bazen belirtiler piskolijikmen de olabiliyor çok fazla kendini dinlemeBazı belirtiler var size danışmak istedim
Ağız kuruluğu
İştah artışı
Halsizlik
Kasık ,bel sırt ağrısı
Göğüslerim dolgunlaştı
İdrarda değişik koku var
Adetime 2 hafta var test yapsam çıkmaz diye yapmıyorum yumurtlama dönemindeyim zaten adet tarihime 2 hafta var daha
canım kendini çok fazla dinleme adetini bekle piskolojikmen de olurBazı belirtiler var size danışmak istedim
Ağız kuruluğu
İştah artışı
Halsizlik
Kasık ,bel sırt ağrısı
Göğüslerim dolgunlaştı
İdrarda değişik koku var
Daha önce kimyasal gebelik yaşadım o zamanki belirtilerine bakaraktan şüpheleniyorumDaha 2 hafta yani 14 gün adetinize varken böyle belirtileri hamileliğe yormayın. Ben adetliyken bu saydıkalrınızı oluyorum hamilemiyim sormam abest kaçr2 gamileliğmde de adettin üsütnden 3 gün geçtikten sonra başladı. Belirtilerin de adet olacak belirtilerdi. Mide bulantısı kasık ağrısı bel diz bacak ağrısı vb. Kan vermeden belirtilere bağlamanız yersiz olur.
Öyle yapcam paronayaklaştım iyiceCanım bazen belirtiler piskolijikmen de olabiliyor çok fazla kendini dinleme
canım kendini çok fazla dinleme adetini bekle piskolojikmen de olur
Belliydi zaten böyle bı konuyu açan kişinin küçük ve daha çok yeni gebelik istediği . Siz fazlasıyla takıntı haline getirmissiniz belirtiler tamamen psikolojik ve gebelik belirtileri öyle hemeen çıkmazEmin değilim 1 aydır istiyoruz 22 yaşındayım
Seni anlıyorum bizde 3 senedir istiyoruz Artık oluruna bıraktım bende senin gibi belirti arıyordum hep vücudumda testlerle kafayı yemiştim artık ama sonunda hep adet gördüm sende öyle yap kafana takma boşver akışına bırakÖyle yapcam paronayaklaştım iyice
Yumurtlama gününden önce hamilelik tıbben mümkün değil. Ayrıca tüp bebekte bile 10 günde belli oluyor. Sadece psikolojik durumunuzDaha önce kimyasal gebelik yaşadım o zamanki belirtilerine bakaraktan şüpheleniyorum
Anlayışın için teşekkür ederim başkaları gibi dalga geçmedinizSeni anlıyorum bizde 3 senedir istiyoruz Artık oluruna bıraktım bende senin gibi belirti arıyordum hep vücudumda testlerle kafayı yemiştim artık ama sonunda hep adet gördüm sende öyle yap kafana takma boşver akışına bırak
Haklısınız bende vücuduma kulak verdim sadece bazen yanilta biliyorYumurtlama gününden önce hamilelik tıbben mümkün değil. Ayrıca tüp bebekte bile 10 günde belli oluyor. Sadece psikolojik durumunuz
Ben dalga gecmedim seninle ama o kadar mantıksız ki dedikleriniz lütfen bol bol araştırın bilinçlenin o zaman anlayacaksınız dediklerinizin mantıksız olduğunuAnlayışın için teşekkür ederim başkaları gibi dalga geçmediniz
Nedemek Estağfirullah kalp kırmak iyi bişe değil bak ben kadın doğum doktoruna gittiğimde bana tek dediği şey kendini dinleme fazla akışına bırak sen nekadar sıktıkca sitres olursun zaten herseyi baş düşmanı sitresAnlayışın için teşekkür ederim başkaları gibi dalga geçmediniz
Yumurtalama dönemimde hiç ağrı çekmem farkına bile varmam ondan şüphe ettim hafiften mide yanması
Yumurtlama donemındeysenız hamilelik ne alaka?Kafama takıldı bende sormak istedim
Burda çok gördüm adeti bittiği gibi hamile kalanlarıYumurtlama donemındeysenız hamilelik ne alaka?
Hamile kalanlar tekrar yumurtalamıyor amaBurda çok gördüm adeti bittiği gibi hamile kalanları
Size katılıyorum stres yapmıyorum yaşım daha 22 zamanı gelince olur elbet Allah razı olsunNedemek Estağfirullah kalp kırmak iyi bişe değil bak ben kadın doğum doktoruna gittiğimde bana tek dediği şey kendini dinleme fazla akışına bırak sen nekadar sıktıkca sitres olursun zaten herseyi baş düşmanı sitresüzülme ALLAH büyük
Şöyle diyim kimyasal gebelik geçirdim o zaman adet olacak gibi ağrım vardı şuanda var adet olacak gibi ama adet tarihime daha var ondan gebelik olabilir mi dedimHamile kalanlar tekrar yumurtalamıyor ama
Biliyorum bilimsel olarak mümkün değil ama ilk defa böyle ağrım oluyor adet tarihime daha var olabilir mi dedim acabaBen dalga gecmedim seninle ama o kadar mantıksız ki dedikleriniz lütfen bol bol araştırın bilinçlenin o zaman anlayacaksınız dediklerinizin mantıksız olduğunu
Emin ol çok araştırdım nasip işte bilemeyizBiliyorum bilimsel olarak mümkün değil ama ilk defa böyle ağrım oluyor adet tarihime daha var olabilir mi dedim acaba
Yumurtalama sancısı olabılır. Ovulasyon ile takıp yapın, kafanız rahat olur. Bu tarz sorular gelınce insan dusunuyor, acaba gercekten bilmiyor mu yoksa, dalgaya mı alıyor diyeŞöyle diyim kimyasal gebelik geçirdim o zaman adet olacak gibi ağrım vardı şuanda var adet olacak gibi ama adet tarihime daha var ondan gebelik olabilir mi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?