Gebelikten şüpheleniyorum

Daha 2 hafta yani 14 gün adetinize varken böyle belirtileri hamileliğe yormayın. Ben adetliyken bu saydıkalrınızı oluyorum hamilemiyim sormam abest kaçr 2 gamileliğmde de adettin üsütnden 3 gün geçtikten sonra başladı. Belirtilerin de adet olacak belirtilerdi. Mide bulantısı kasık ağrısı bel diz bacak ağrısı vb. Kan vermeden belirtilere bağlamanız yersiz olur.

Canım bazen belirtiler piskolijikmen de olabiliyor çok fazla kendini dinleme
canım kendini çok fazla dinleme adetini bekle piskolojikmen de olur

Daha önce kimyasal gebelik yaşadım o zamanki belirtilerine bakaraktan şüpheleniyorum

Emin değilim 1 aydır istiyoruz 22 yaşındayım
Belliydi zaten böyle bı konuyu açan kişinin küçük ve daha çok yeni gebelik istediği . Siz fazlasıyla takıntı haline getirmissiniz belirtiler tamamen psikolojik ve gebelik belirtileri öyle hemeen çıkmaz

Öyle yapcam paronayaklaştım iyice
Seni anlıyorum bizde 3 senedir istiyoruz Artık oluruna bıraktım bende senin gibi belirti arıyordum hep vücudumda testlerle kafayı yemiştim artık ama sonunda hep adet gördüm sende öyle yap kafana takma boşver akışına bırak

Anlayışın için teşekkür ederim başkaları gibi dalga geçmediniz

Ben dalga gecmedim seninle ama o kadar mantıksız ki dedikleriniz lütfen bol bol araştırın bilinçlenin o zaman anlayacaksınız dediklerinizin mantıksız olduğunu

Nedemek Estağfirullah kalp kırmak iyi bişe değil bak ben kadın doğum doktoruna gittiğimde bana tek dediği şey kendini dinleme fazla akışına bırak sen nekadar sıktıkca sitres olursun zaten herseyi baş düşmanı sitres üzülme ALLAH büyük

Size katılıyorum stres yapmıyorum yaşım daha 22 zamanı gelince olur elbet Allah razı olsun

Ben dalga gecmedim seninle ama o kadar mantıksız ki dedikleriniz lütfen bol bol araştırın bilinçlenin o zaman anlayacaksınız dediklerinizin mantıksız olduğunu
Biliyorum bilimsel olarak mümkün değil ama ilk defa böyle ağrım oluyor adet tarihime daha var olabilir mi dedim acaba

Şöyle diyim kimyasal gebelik geçirdim o zaman adet olacak gibi ağrım vardı şuanda var adet olacak gibi ama adet tarihime daha var ondan gebelik olabilir mi dedim
Yumurtalama sancısı olabılır. Ovulasyon ile takıp yapın, kafanız rahat olur. Bu tarz sorular gelınce insan dusunuyor, acaba gercekten bilmiyor mu yoksa, dalgaya mı alıyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…