Gebelikten şüpheleniyorum

Aşerme de başlamış anam doğmak üzere

Gene haklıyız hiç boşuna foto atma. 69 betayla ne aşermesi. Daha vücudun farketmedi gebeliği sen şimdiden aşermeden kusmadan bahsettin. Bu betayla bu belirtiler olmaz, haklıyız yani kusura bakma.

Vay beee. Bu beta hcgnin tarihi de yazar. Tarihli halini paylaşabilir misiniz rica etsem. Benim de bugün yarın adet olmam lazım ama idrar testim sizinki gibi. Test tarihinize göre hamile olup olmadığıma karar vereceğim. M Mymoomm

Anlamadım ne alaka siz mi karar vereceksiniz bilir kişimisiniz

Eklentiler

• IMG20210918115111.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 51
Anlamadım ne alaka siz mi karar vereceksiniz bilir kişimisiniz
Hanimefendi tarihli hcg testi atmak çok mu zordu ki? Benim de eski testlerim var atarım hamileyim derim ama işte kendimi kandırmış olurum. Sizinki gerçekse ben de hamileyimdir diye dedim, niye sinirleniyorsunuz ki

Gene haklıyız hiç boşuna foto atma. 69 betayla ne aşermesi. Daha vücudun farketmedi gebeliği sen şimdiden aşermeden kusmadan bahsettin. Bu betayla bu belirtiler olmaz, haklıyız yani kusura bakma.
Yav yalan söylüyor işte. O test sonucu eski. Tarihi kesmiş atmış. Ben de atarım öyle. Temmuz ayındaki testini atmış size aklınca sizi kandırıyor ama kendisini kandırıyor farkında değil. Üzüldüm şahsen onun adına. Eski mesajinda yazmış beta hcgsinin 69 çıktığını.
Adetim bir gün gecikti ben öyle test yaptım ilkinde gölge gibiydi ikinci testte biraz daha belirgindi gebelikteki belirtilerde vardı yorgunluk bel ağrısı benim BT HCg 69 çıktı

Bunların hepsi adet belirtisi olabilir de olmayabilirde. Psikolojik olarak belirtiler olabilir her belirtiyi oraya yoruyoruz ne yazikki sabırla beklemek lazom

69 betayla asermeler kotulenmeler bulantılar halbuki kac binlerde olur bu belirtiler üstelik kimyasal gebelik gecirdiginizde de testiniz 69 çıkmış ne tesadüf sizde beta hep 69 çıkıyor demekki

Yani üstünden zaman geçmiş ama gerçekten bu kadar terbiyesiz olmak zorunda değilsiniz. Sizin bi agirliginiz kalmiyor kusura bakmayin.
Konu sahibi o dönem yumurtlama zamanı belirti paylaşıp hamileyim de hamileyim dedi. Daha sonra haklıyım demek için daha önceki gebeliginde yaptırdığı test sonucunu yeniymiş gibi paylaştı.
Konuya yorum yapanlar terbiyesiz değil sabrı tükenmiş insanlardır. Salak yerine konmak olmaz şimdi değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…