Aşerme de başlamış anamİdrar testim pozitif çıktı hastaneye gidicem belirtim arttı duygusallık bulantı mide yanması şuanda karnım taş gibi hissediyorum çok gergin kasıklarım ağrıyor koku hassasiyeti oldu geçen aniden limon yemek istedim hiç huyum değildir
1-2 güne suyu da gelirAşerme de başlamış anamdoğmak üzere
Atmamışsin
1-2 güne suyu da gelir
Hanimefendi tarihli hcg testi atmak çok mu zordu ki? Benim de eski testlerim var atarım hamileyim derim ama işte kendimi kandırmış olurum. Sizinki gerçekse ben de hamileyimdir diye dedim, niye sinirleniyorsunuz kiAnlamadım ne alaka siz mi karar vereceksiniz bilir kişimisiniz
Yav yalan söylüyor işte. O test sonucu eski. Tarihi kesmiş atmış. Ben de atarım öyle. Temmuz ayındaki testini atmış size aklınca sizi kandırıyor ama kendisini kandırıyor farkında değil. Üzüldüm şahsen onun adına. Eski mesajinda yazmış beta hcgsinin 69 çıktığını.Gene haklıyız hiç boşuna foto atma. 69 betayla ne aşermesi. Daha vücudun farketmedi gebeliği sen şimdiden aşermeden kusmadan bahsettin. Bu betayla bu belirtiler olmaz, haklıyız yani kusura bakma.
Adetim bir gün gecikti ben öyle test yaptım ilkinde gölge gibiydi ikinci testte biraz daha belirgindi gebelikteki belirtilerde vardı yorgunluk bel ağrısı benim BT HCg 69 çıktı
Yazık. Hamile sansak nee sanmasak ne. Kendisi için zarar.Aaaaa ne büyük tesadüf eski beta da 69
Bunların hepsi adet belirtisi olabilir de olmayabilirde. Psikolojik olarak belirtiler olabilir her belirtiyi oraya yoruyoruz ne yazikki sabırla beklemek lazomBazı belirtiler var size danışmak istedim
Ağız kuruluğu
İştah artışı
Halsizlik
Kasık ,bel sırt ağrısı
Göğüslerim dolgunlaştı
İdrarda değişik koku var
Kirpiklerim karışmaya başladı
Adetime 2 hafta var test yapsam çıkmaz diye yapmıyorum yumurtlama dönemindeyim zaten adet tarihime 2 hafta var daha
Yani üstünden zaman geçmiş ama gerçekten bu kadar terbiyesiz olmak zorunda değilsiniz. Sizin bi agirliginiz kalmiyor kusura bakmayin.Tamam hamilesin diyelimde rahatla kirpikleri kaşınan kadın.
Konu sahibi o dönem yumurtlama zamanı belirti paylaşıp hamileyim de hamileyim dedi. Daha sonra haklıyım demek için daha önceki gebeliginde yaptırdığı test sonucunu yeniymiş gibi paylaştı.Yani üstünden zaman geçmiş ama gerçekten bu kadar terbiyesiz olmak zorunda değilsiniz. Sizin bi agirliginiz kalmiyor kusura bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?