Gebelikten şüpheleniyorum

Yumurtalama sancısı olabılır. Ovulasyon ile takıp yapın, kafanız rahat olur. Bu tarz sorular gelınce insan dusunuyor, acaba gercekten bilmiyor mu yoksa, dalgaya mı alıyor diye
Belirtiler devam ediyor mide bulantısı sıcak basması duygusallık vs ... Adetime 9 gün kaldı benim hislerim kuvvetli
Ben dalga gecmedim seninle ama o kadar mantıksız ki dedikleriniz lütfen bol bol araştırın bilinçlenin o zaman anlayacaksınız dediklerinizin mantıksız olduğunu
Beni ciddiye almadınız ben kendi vücudumu çok iyi tanıyorum belirtiler arttı idrar testi yaptm pozitif çıktı yarın hastaneye gidicem gebeliğin ikinci haftasında hissettim aslında ilk haftasında hissettim ama adet günün ilk gününü baz alınca 2 hafta oluyor şuan 3 haftalığım

İdrar testim pozitif çıktı hastaneye gidicem belirtim arttı duygusallık bulantı mide yanması şuanda karnım taş gibi hissediyorum çok gergin kasıklarım ağrıyor koku hassasiyeti oldu geçen aniden limon yemek istedim hiç huyum değildir

Atsana testini bakalım

Atıyım kamerada belli olmuyor bugün hastaneye gidicem sonucunu bildiririm sabah kalktım mide bulantısıyla gece uyku girmedi gözüme karnım kazındı iştahım çok açık zaten normalde böyle değilim şuanda her yerim ağrıyor dermanım yok hiç kasıklarım ağrıyor

Eklentiler

• IMG20210909152657.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 45

Test sonucum pozitif çıksın öyle çıkacak eminim tekrar konu açar detaylı olarak anlatırm

Ben göremedim 2. Çizgiyi

Gebeliğin 2. Haftası dediğin şey yumurtlama dönemi oluyor zaten. Bahsettiğin belirtilerse 7. - 8. Haftalarda oluyor. Yani hislerin psikolojik

Maalesef çizgi yok.

Amaan laf anlatacak gücüm yok sana he hamilesin he.

Gözünüz aydın siz geçen ay adet gördüm zannedip yerleşme kanaması yasamissiniz onu da biz bilemeyiz

Test te çizgi yok
Hamilelik belirtisi dediginiz şeyleri adete 15 gün kala yaşamanız mümkün değil hepsi psikolojik
O dönem çünkü yumurtlama dönemidir ve hamilelik belirtisi yazmanız için önce döllenme olması gerekir sonra haftalar içinde hormonlarınız değişir değişen hormonlar sebebi ile belirti yaşarsınız
Bu da adet 1 2 hafta gecikmesine yani en az 5 6 haftalık hamile olduğunuz döneme denk gelir dün ilişki yaşadım bugün belirti malesef olamaz
Bhcg değerinizi atarsanız seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…