Belirtiler devam ediyor mide bulantısı sıcak basması duygusallık vs ... Adetime 9 gün kaldı benim hislerim kuvvetliYumurtalama sancısı olabılır. Ovulasyon ile takıp yapın, kafanız rahat olur. Bu tarz sorular gelınce insan dusunuyor, acaba gercekten bilmiyor mu yoksa, dalgaya mı alıyor diye
Beni ciddiye almadınız ben kendi vücudumu çok iyi tanıyorum belirtiler arttı idrar testi yaptm pozitif çıktı yarın hastaneye gidicem gebeliğin ikinci haftasında hissettim aslında ilk haftasında hissettim ama adet günün ilk gününü baz alınca 2 hafta oluyor şuan 3 haftalığımBen dalga gecmedim seninle ama o kadar mantıksız ki dedikleriniz lütfen bol bol araştırın bilinçlenin o zaman anlayacaksınız dediklerinizin mantıksız olduğunu
Atsana testini bakalımBelirtiler devam ediyor mide bulantısı sıcak basması duygusallık vs ... Adetime 9 gün kaldı benim hislerim kuvvetli
Beni ciddiye almadınız ben kendi vücudumu çok iyi tanıyorum belirtiler arttı idrar testi yaptm pozitif çıktı yarın hastaneye gidicem gebeliğin ikinci haftasında hissettim aslında ilk haftasında hissettim ama adet günün ilk gününü baz alınca 2 hafta oluyor şuan 3 haftalığım
İdrar testim pozitif çıktı hastaneye gidicem belirtim arttı duygusallık bulantı mide yanması şuanda karnım taş gibi hissediyorum çok gergin kasıklarım ağrıyor koku hassasiyeti oldu geçen aniden limon yemek istedim hiç huyum değildir
Atsana testini bakalım
Atıyım kamerada belli olmuyor bugün hastaneye gidicem sonucunu bildiririm sabah kalktım mide bulantısıyla gece uyku girmedi gözüme karnım kazındı iştahım çok açık zaten normalde böyle değilim şuanda her yerim ağrıyor dermanım yok hiç kasıklarım ağrıyor
Test sonucum pozitif çıksın öyle çıkacak eminim tekrar konu açar detaylı olarak anlatırmAtıyım kamerada belli olmuyor bugün hastaneye gidicem sonucunu bildiririm sabah kalktım mide bulantısıyla gece uyku girmedi gözüme karnım kazındı iştahım çok açık zaten normalde böyle değilim şuanda her yerim ağrıyor dermanım yok hiç kasıklarım ağrıyor
Ben göremedim 2. ÇizgiyiAtıyım kamerada belli olmuyor bugün hastaneye gidicem sonucunu bildiririm sabah kalktım mide bulantısıyla gece uyku girmedi gözüme karnım kazındı iştahım çok açık zaten normalde böyle değilim şuanda her yerim ağrıyor dermanım yok hiç kasıklarım ağrıyor
Maalesef çizgi yok.Atıyım kamerada belli olmuyor bugün hastaneye gidicem sonucunu bildiririm sabah kalktım mide bulantısıyla gece uyku girmedi gözüme karnım kazındı iştahım çok açık zaten normalde böyle değilim şuanda her yerim ağrıyor dermanım yok hiç kasıklarım ağrıyor
Senin belirtilerin 3 aylık hamile belirtisi. Malesef hepsi piskolojik.Yumurtalama dönemimde hiç ağrı çekmem farkına bile varmam ondan şüphe ettim hafiften mide yanması
Burda biraz daha belli yakınlaştırınca gölge gibi adetime daha 8 gün var ondan böyle çıktı geçen kimyasal gebelik geçirdim o zamanda silikti testim ama kanda gözüküyordu
Çizgi yok bu testte
En son yazdıklarımı okumadın mı teste ikinci silik çizgi var belirtim arttı şuan bütün belirtileri yaşıyorum Bthcg sonucumu atarm bugünSenin belirtilerin 3 aylık hamile belirtisi. Malesef hepsi piskolojik.
Gölge şeklinde silik kamerada görünmez ilk kimyasal gebeliğimde böyleydi ikinci resimde yakınlaştırırsan gölge gibi görürsnÇizgi yok bu testte
Gözünüz aydın siz geçen ay adet gördüm zannedip yerleşme kanaması yasamissiniz onu da biz bilemeyizBelirtiler devam ediyor mide bulantısı sıcak basması duygusallık vs ... Adetime 9 gün kaldı benim hislerim kuvvetli
Beni ciddiye almadınız ben kendi vücudumu çok iyi tanıyorum belirtiler arttı idrar testi yaptm pozitif çıktı yarın hastaneye gidicem gebeliğin ikinci haftasında hissettim aslında ilk haftasında hissettim ama adet günün ilk gününü baz alınca 2 hafta oluyor şuan 3 haftalığım
AtmamışsinEn son yazdıklarımı okumadın mı teste ikinci silik çizgi var belirtim arttı şuan bütün belirtileri yaşıyorum Bthcg sonucumu atarm bugün
Bunlar yumurtlama belirtileriAdet olacakmış gibi belim ağrıyor adetim biteli 1 hafta oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?