gebelite cinsel iliski

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Kizlar ben sekiz haftalik gebeyim esimle korkarak iliskiye giriyorum bisey olacak diye psikolojik olarakta iliskiden sonra uzuluyorum bisey oldumuki keske yapmasaydim gibi sozler soyluyorum kendi kendime ne olur yardim gebelikte iliskiye girmek sakincalimi

hiç bişey olmaz doktorun gırmeyın demedıyse..

ben dogurana kadar girdim..

bana gırmeyın demedı canm hatta hıc bısı demedı cuma kontrolum var korkuyorumda acıkcası bırazzz
gebeliği riskli olanları,dusuk ıhtımalı yüksek olanları doktoru uyarır..

normal hamılelık yasayanlar,9 ay yapabılır

Hamilelikte iliskiye girmek zararli degil.
Ben giriyorum , doktorun girme dediyse ozaman baska demediyse. Sorun yok:)

Hamilelikte iliskiye girmek zararli degil.
Ben giriyorum , doktorun girme dediyse ozaman baska demediyse. Sorun yok:)
bana demedi canim bisey gayet iyi gebeligim bulantilar gecerse daha iyi olurum insallah canlarim

Ben 30 haftanin icndrym hcde bi zarari yok yani

Hamilelikte ilişkiye girmek çok önemli.. Korunmadan normal ilişki hayatına devam edilirse doğum kolay olur.. Erkek spermimde rahmi yumuşatıcı bir hormon var ve eğer 9 ay bu işe devam edilirse doğumda çok yararını görürsün.. Hatta sırf bu yüzden rahim ağzı açık olupta düşük riski olanlara dr ya korunmalarını söylüyor yada komple ilişkiyi yasaklıor. Zaten hormonlar tavan yapmış birde yasaklıyakmı :)

Bana hep olan olduktan sonra üzülmek bosa gıbı gelmıstır
Her turlu rıskı göremıyor doktorlar dıye endıselenıp uzak durmusumdur gebelıklerımde cınsellıkten
En azından ılk ve son üç ay krıtık bana göre.

Sız bu konuyu kesınlıkle doktorunuzla konusmalısınız. Burada herkes kendı bakıs acısını yazabılır, tıbbı bılgıyı doktorunuz sızın saglık durumunuza gore verecektır.

bana demedi canim bisey gayet iyi gebeligim bulantilar gecerse daha iyi olurum insallah canlarim

Ne guzel benimde gebeligim cok iyi gidiyor:nazar:
Bulantim hic olmadi , yani hic bir sikayetim.yok aslinda:D
Insallah seninde bantilarin en yakin zamanda gecerrr:KK15:

Bende bu konuda sorun yaşayanlardanım . Doktora sordum. Hiçbirşey olmaz dedi ama yine de içim rahat etmiyor. İlişki olursa da kendimi veremiyorum.Sonra da kendimi suçlu hissediyorum.

Back
X