Gebemiyim yaşayan varsa yardım edebilirmi

Suhedaaaresul4406

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
23
-1
1
22
Bu ay çakşır kökü suyu kullanmaya başladım gebe kalmak için eşimle beraber her sabah ve yatmadan önce olmak üzere ikişer defa içiyorduk ama hiç belirtilerim yoktu bı sabah uyandim birden kanamam olduğunu farkettim çok az bir şekilde pembe leke gördüm camasirima ardından bu kahverengiye döndü üç gün sürdü adetimede 14 gün kala bu kanama meydana geldi şaşırdım hemde çok şuan adetime 4 gün var feci şekilde kasıklarım ağrımaya başladı arada bir saplantı giriyor yorgun hissetme ve uyuma isteği dışında bir bulantı vs. Yok gebelik belirtilerine dair. Sizce bu kanama ve şuan yaşadığım kasık ağrısı gebelik belirtisi olabilir mi bilginize ihtiyacım var. Adetim gecikirse doktora gidicem bilgisi veya fikri olan varsa yazabilirsiniz sevinirim😊💕

Cnm adetine 14 gün kala kaNama yasamissin muhtemel yumurta çatlarken bazı kişilerde olan bir durum .kasik agrisi adet e yakin da olabiliyo uyku isteği de zaman zaman hepimiz yaşıyoruz sana tek önerim kaygı yapma inan bebegin vakti gelince seni buluyo rabbim hayırlısı ile kavuştursun bebe ne insaallah🤲 3 çocuk annesiyim bu arada🤭

Cnm adetine 14 gün kala kaNama yasamissin muhtemel yumurta çatlarken bazı kişilerde olan bir durum .kasik agrisi adet e yakin da olabiliyo uyku isteği de zaman zaman hepimiz yaşıyoruz sana tek önerim kaygı yapma inan bebegin vakti gelince seni buluyo rabbim hayırlısı ile kavuştursun bebe ne insaallah🤲 3 çocuk annesiyim bu arada🤭
Allah raİ olsun canım benim rabbim evlatlarini sana bağışlasın inşallah adetimin üzerinden üç gün geçti daha adet olamadım bide bu gecikme var o yüzden hâlâ şüpheleniyorum ağzı dualı bir insansın belli dualarinda banada yer verirsen çok sevinirimmm

Aynı durum benimde başıma geldi çakşır kökü suyu kullandım agdetin 16 günu çok açık pempe leke geldi ertesi gün aynı şekilde geldi devamı yok doktora gittim ara kanama olabilir dedi hormonlara baktı bı sıkıntı yok dedi test yaptınız mı yada agdet oldunuz mu

Back
X