bence annenize net olun.Alınganlığı dışında bir şeyi yok.
3 sene hiç görüşmedim, mesafe koydum. Bir süredir görüşmeye başladık, yine eskiye döndü tavırları, sözleri.
Konu biraz uzun. Geçmişte bazı sıkıntılar yaşadılar. Zaten eşimle yıllardır görüşmüyor.
yani bazen bazi seyleri alttan alip bazen de kizmayin.
simdi zaten bir kac zaman konusmazsiniz. konustuktan sonra annenize soyle bir davranis plani yapin
1) sakince anne benb hayatimda kavga gerginlik olsun istemiyorum. eger bana sunu sunu sunu dersen seninle iletisimimi devam ettirmem deyin (net seyler olsun mesela hakaret edersen gibi)
2) sonra her oyle yaptiginda ceza verin (mesela bir kere dedi bir hafta konusmayin gibi, ama yaptiginiz seyde sebatkar olun ve hep ayni sekilde tepki verin, sorunca da boyle yaptipin icin su zamana kadar konusmayacagim deyin)
3) her yaptiginda ayni sekilde yaklasirsaniz o da herhalde ogrenir bir sure neyi yapip neyi yapmamasi gerektigini. normal insan konusunca anlar, insan yeri geliyor esini bile egitiyor. anneniz hala egosunun pesinde size boyle davraniyorsa siz de boyle bir plan yapin, ogrenmese bile en azinda nhakaret sonrasi bir hafta kafaniz dinlenir