Gebersin cehennemin dibine gitsin diyen kv!!!

O kaydı al onlara da dinlet. Kv ye de sen geber inşallah de. Bir daha çeneni kapatmazsan bak ben sana neler yapıyorum de. İçini boşalt hiç olmazsa.
Neden geri döndün ki böyle .... yanına

Her şeyin üstüne sünger çekip dönmüşsün. Mutlu bir aile olmYa odaklanacağına telefonda eski konuşmaları karıştırmak neyin nesi. Yüzüne vurma . Kv oğlu iftira deyince öyle demiş. Bu kinini ve geçmişini küllendirmezsen siz mutlu olamayacaksınız. Geçmişi kapa herkesi affet mutlu olmaya odaklan. Geçmişe kulağınızdaki gözünü kalbini kapa. Kaşıdıkça kanarsın.
Ben sizin gibi dusunmuyirum cunku konudmalar intihari goze alacak kadar karisini seven bir adamin konusmalari degil. Kaldi ki seven karisina siddet uygulamaz. Bu sanki senaryolari yazilmis vr bu senaryonun icine konu sahibi kandirilarak cekilmis gibi bir hikaye. Bosanma sirasinda cogu kadin bu tip seyleri yasiyor. O asamaya kadar aslan kesilen erkek dava acilinca birden seviyorumlar, sensiz yapamiyorumlara basliyor. Herseye duygusal bakan biz kadinlar da cocuk da olunca evlilige tekrar bir sans vermek icin donuyoruz. O sirada davada konu edilen tum mallar bir sekilde baskasinin izerine falan geciriliyor. Kadin da esine dondugu icin affetti diye eski olaylardan sikayetci olamiyor. Ve dimdizlak ortada birakiliyor. Bu ilk yasanmis bir olay degil.
Ha eger konu sahibinin esi gercekten bu evlilige bir sans vermek istese idi o konusmada ben esimi istiyorum yuvami istiyorum diye bir cumle olurdu. Intihari dusunen bir adamin konusmalari degil o konusmalar... cirkin hesaplar var...siz de herseye sunger cek mi diyorsunuz?

Sizin esas sorununuz kocanız olacak kişiyle.
Bırakın anasını,babasını,o onu demiş,bu böyle söylemiş,ne önemi var işler bu raddeye geldikten sonra?
Eşinize geri dönmeniz bana göre büyük hata ama madem böyle bir karar verdiniz artık üçüncü şahıslara ve söylediklerine takılmayın.
Evliliğinizi kurtarmak için yapabileceklerinize odaklanın.
Bunu yaparken de eş ailesine mesafeli olun elbette, şimdi değil, ama sırası geldiğinde ses kaydını dinlediğinizi bilsinler maaile.

Bu evlilik çoktan bitmiş siz sadece uzatmaları oynuyorsunuz çünkü ne yazık ki eşiniz size saygı duymuyor ve sizi sevmiyor.
Belli ki mal kaygısı ve darp raporu korkusuyla hareket edip sizi geri döndürdü.
Benim hayat ve mesleki tecrübem evliliğinizi kurtarma çabanızın uzun vadede işe yaramayacağını söylüyor,umarım ben yanılırım.

Adam kulak zarınızı patlatmış, şiddet uyguluyor, hakaret ediyor ama siz annesinin ve babasının konuşmalarına takıldınız öyle mi? Bir daha vurmayacağına söz verdi sizde inandınız!!! Çok değil birkaç ay sonra yine eşimden şiddet gördüm konusu açacaksınız bunu sakın unutmayın.

Adam kulak zarınızı patlatmış, şiddet uyguluyor, hakaret ediyor ama siz annesinin ve babasının konuşmalarına takıldınız öyle mi? Bir daha vurmayacağına söz verdi sizde inandınız öyle mi? Çok değil birkaç ay sonra yine eşimden şiddet gördüm konusu açacaksınız bunu sakın unutmayın.

Şu an İçin ayrılmayı düşünmüyorsanız, eşinizin telefonundaki konuşma kaydını kendi telefonunuza gönderin. Terapi seansında psikolog aile ilişkilerinizi konuşmaya başlayınca kaydı açıp eşinizin gözünün içine bakın ama o zamana kadar kesinlikle dinlediğinizi belli etmeyin. Duruma göre kararınızı verirsiniz.

EN İYİ PLAN BU BENCE

Şu an İçin ayrılmayı düşünmüyorsanız, eşinizin telefonundaki konuşma kaydını kendi telefonunuza gönderin. Terapi seansında psikolog aile ilişkilerinizi konuşmaya başlayınca kaydı açıp eşinizin gözünün içine bakın ama o zamana kadar kesinlikle dinlediğinizi belli etmeyin. Duruma göre kararınızı verirsiniz.
Kaydı kendime aldım. Dediğiniz doğru ama psikolog sinirle söylemişlerdir siz affedin falan demez değil mi? Fikir hiç fena değil bu arada :)

Eşiniz ailesini gazlıyor. Amaç kendini masum göstermek. Haklı çıkmak. Ailesi size düşman oluyor.. Bu intihar etmemişmiydi.. Eğer o kişi ise geçmiş konuşmaları kapatın bence. Sonraya bakın derim.
Evet kendini haklı çıkarmak uğruna en başından beri kötülüyor. Güya ailesi de beni tutuyor. Ama ne kadar kötülemeye kalkışırsa kalkışsın yaşadıklarımı ailesi biliyordu. İnsan olabilseler böyle konuşmazlardı... Bu arada evet intihar edeceğini söyleyen, ta kendisi...

Bu konusmalardan esinizin pisman olmus bir havasi yok. Daha cok plan yapilmis cocuk icin donulmus ve cocuk 5-6yasina kadar evlilik yurutulecek sonra da bitirilecek diye duruyor. Ve sanki darp raporu alirsaniz diye de donmus. Umarim rapor aldiniz. Bu arada hersey planlanmis, araba baskadinin uzerine bile yapilacakmis. Ben bu konusmalarda hic esimi seviyorum onsuz yapamam diye nirsey okumadim. Bunu bile bile bu evliligi nadil yurutebilirsiniz ki? Ortada guven yok. Sanitim sadece uzatmalari oynuyorsunuz. Bu arada cocuk buyudukce ayrilmak daha zor cunku kucukken daha kolay yeni ortama adapte oluyorlar.
Ailesine karşı haklı çıkmak uğruna beni kötülüyor. Onlar boşan dediğinde de konuyu geçiştiriyor. Babası aracı söyleyince de üstünde durmuyor tamam tamam deyip geçiştiriyor. Ama onlara dik dururken sonra beni arayıp yapma etme diyor. Darp raporunu onun adına almadığımı isimsiz aldığımı biliyor. O yüzden darp raporundan korktuğu içim değil. Bu arada arkadaşlarına eşine dostuna da çocuk için katlanıyor izlenimi veriyor ama bana gelince sevgisinden bensiz olamayacağından bahsediyor. Millet onu karısına köpek oldu demesin diye farklı yansıtıyor. Konuşmadan hemen sonra beni arayıp sevdiğinden vs sen bahsediyor. Boşanmayı asla istemediğinden eminim. Dün bana kardeş lazım kızımıza diyordu. Bebeği de boşanmayı konuştuğum sıralarda yapmıştı. Bu yolla tutabilirim diye düşünüyor.

Eşinin darp raporu alarak onu şikayet etmen korkusuyla ve yüksek tazminatlar nafaka bağlatılacağı inancıyla ,danışıklı döğüşle seni (İntihar edeceğim affet beni ) Mavralarıyla kandırarak eve getirip. Zaman geçtikten sonra farklı sebeplerle seni punduna getirip boşayacağını düşünüyorum.
26-gif.1318274

Ailesine karşı haklı çıkmak uğruna beni kötülüyor. Onlar boşan dediğinde de konuyu geçiştiriyor. Babası aracı söyleyince de üstünde durmuyor tamam tamam deyip geçiştiriyor. Ama onlara dik dururken sonra beni arayıp yapma etme diyor. Darp raporunu onun adına almadığımı isimsiz aldığımı biliyor. O yüzden darp raporundan korktuğu içim değil. Bu arada arkadaşlarına eşine dostuna da çocuk için katlanıyor izlenimi veriyor ama bana gelince sevgisinden bensiz olamayacağından bahsediyor. Millet onu karısına köpek oldu demesin diye farklı yansıtıyor. Konuşmadan hemen sonra beni arayıp sevdiğinden vs sen bahsediyor. Boşanmayı asla istemediğinden eminim. Dün bana kardeş lazım kızımıza diyordu. Bebeği de boşanmayı konuştuğum sıralarda yapmıştı. Bu yolla tutabilirim diye düşünüyor.

Bu adamın gerçekten sana aşık olarak sevdiğine inanıyor musun?
Yada asıl soruyu soruyorum... Sen bu adamı seviyor musun ve onunla mutlu musun ?

Canim benzer durumu daha once ben de yasadim sadece siddet haric. Esim ve ailesinin psikolojik siddetine maruz kaldim. Ailemin yanina gitrim bosanmak icin annem hemen ayılıp bayilmaya basladi destek olmadi bana kimse mecbur tipis tipis geri dondum. Benim eş kişisi de benden mal kacirmaya calisiyor seninkinin yaptiklarini yapiyor. Aldigi parayi saklamalar annesinin uzerine yatirmalar, arabayi kardesinin istune yapmalar vs. Cunku bi gun onu bosayacagimi anladi bunu biliyor. Seninki de aynen bu kafada ve zaman kazaniyor bosanma durumundan en az zararla kurtulmaya zemin hazirliyor. Eger ailen arkandaysa maddi gucun yerindeyse en ufak hatasinda bas tekmeyi. Ha eger cekmek zorundaysan destegin yoksa ona gore sende kendine zemin hazirla maddi manevi. Ondan gizli para biriktir kenarda dursun zorda kalmaman icin llerde. Yani demem o ki sen de kendini her turlu garantiye al bos durma. Siddet tekrarlanirsa da ses kaydina al . Allah yardimcin olsun.
Ailem bana hep destek oldu. Hayatta enn şanslı olduğum konu ailemdir. Eşime kızdıkları için hep arada kaldım ve haklılar da.
Eşim mal kaçırma derdinde değil şu an ailesi akıl veriyor. Üzerine sadece arabası var. Bir sonraki arabayı alıp benim üzerime yapacaktı bunları düşünüyordu. Ama iş ciddiye binse eminim ailesi gibi tavır takınır. Ben bu adama güvenip kredi çektim ücretsiz izinde olduğum halde. Bu olaylardan önce. O ise babası aracı başkasına devret dediğinde susuyor! Evlendiğimizden beri maaş kartım da elindedir hesapları o yapıyor diye. Bir kere de bundan kavga etmiştik. Şu an maaşım yok zaten ama o devretmeyi düşündüğü araçtan ziyade onca masrafı birlikte üstlendiğimizi unutuyor babası anlaşılan!..

bu konu sahibinin daha çok konularını okuyacağız gibi geliyor bana

boşuna yazmayın kocasını affetti ve döndü

çok ilginç ama onun derdi k.validesi şu an
Derdim kv değil sadece aynı zamanda eşimin bunları söyleyebilmesi...Ama ailesi de dert edilmeyecek cinsten değil!..

Bu adamın gerçekten sana aşık olarak sevdiğine inanıyor musun?
Yada asıl soruyu soruyorum... Sen bu adamı seviyor musun ve onunla mutlu musun ?
Artık inancım kalmadı. Ben de çok soğudum bu olanlardan sonra. Seviyor muyum alışkanlık mı emek verdiğim için sahip çıkma mücadelesi mi bebeğim için savaşmak babasız büyütme korkusu mu bilmiyorum...

Artık inancım kalmadı. Ben de çok soğudum bu olanlardan sonra. Seviyor muyum alışkanlık mı emek verdiğim için sahip çıkma mücadelesi mi bebeğim için savaşmak babasız büyütme korkusu mu bilmiyorum...

Güvensizsin ,saygını yitirdin,heyecanın zerre kalmadı.
Gerçek bir çift değilsin ,üstüne de duyduğun telefon görüşmeleriyle doğan aile nefreti faktörü.
BU MUTSUZLUĞU KENDİNE REVA GÖRME!!!
Ciddi kararlar almanın vakti geldi ...

Back
X