12 haftalıkkeen hissetiğim şey habire bulantı ve kusmaydıarkadaslar ben 12 haftalık gebeyim ve ilk gunden beri fiziksel olarak hicbir sey hissetmiyorum ne bir bulantı ne bir bas donmesi yani bu normal mi hareket hissetmeyi beklemiyorum zaten ama sanki gebe degilim gibi yani tabi kusmak fenalasmak falan degil derdim ama ne biliyim etrafımdaki arkadaslarım hic boyle degildi. cok sukur sorunsuz geciriyorum da yine de sorasım geldi. bir de en son 9+4’te gittim doktora bir daha bayramdan sonra gel demisti bu hafta gidicem bu haftalarda yapılan test vs. var mı ? ve cinsiyet en erken ne zaman ogrenebiliriz cevaplarsanız cok sevinirim
evet evet bana da garip geldigi icin danısmak istedimBendede olmadı hiç bulantı kusma. Herkeste olup kendinde olmayınca bi sorun varmış gibi geliyor insana. Bizim gibi şanşlı kişilerde oluyor arada ☺ yapılması gereken testleri doktor hatırlatır. Cinsiyeti 12.haftada öğrendim
cok sukur diyeyim o zaman masallah bana12 haftalıkkeen hissetiğim şey habire bulantı ve kusmaydıbunları bence hissetmek istemzsiniz. şimdiye kadar her şey yolundaysa korkmayın ne güzel rahat geçiyor ahh keşke benim de öyle olsaydı maşallah diyorum.12 haftalıkken cinsiyet öğrenme ihtimaliniz var .11-14.haftlar arasında yapılan testler ikili tarama testidir.
bence de bence de iyi dusunelimBen de 12 haftalık gebeyim sadece yorgunluk oluyor arada gerçekten insan sorun mu var diye düşünüyor ama iyi düşünelim iyi olsun şanslıyız bence
Amin cümlemiz inşallahbence de bence de iyi dusunelimsaglıkla alın kucagınıza insaallaaahhhh
Yani bazısı çok kötü geçirir bazısında hiç bir şey olmaz doktor sorun yok diyorsa sorun yoktur. Hareketler de ilk gebelikte 18-20 haftalarda diyor herkes ama ben 16.haftadan beri hissediyorumarkadaslar ben 12 haftalık gebeyim ve ilk gunden beri fiziksel olarak hicbir sey hissetmiyorum ne bir bulantı ne bir bas donmesi yani bu normal mi hareket hissetmeyi beklemiyorum zaten ama sanki gebe degilim gibi yani tabi kusmak fenalasmak falan degil derdim ama ne biliyim etrafımdaki arkadaslarım hic boyle degildi. cok sukur sorunsuz geciriyorum da yine de sorasım geldi. bir de en son 9+4’te gittim doktora bir daha bayramdan sonra gel demisti bu hafta gidicem bu haftalarda yapılan test vs. var mı ? ve cinsiyet en erken ne zaman ogrenebiliriz cevaplarsanız cok sevinirim
17.haftalarda ve daha sonrasında cinsiyeti öğrenmek daha iyi net çıkıyorarkadaslar ben 12 haftalık gebeyim ve ilk gunden beri fiziksel olarak hicbir sey hissetmiyorum ne bir bulantı ne bir bas donmesi yani bu normal mi hareket hissetmeyi beklemiyorum zaten ama sanki gebe degilim gibi yani tabi kusmak fenalasmak falan degil derdim ama ne biliyim etrafımdaki arkadaslarım hic boyle degildi. cok sukur sorunsuz geciriyorum da yine de sorasım geldi. bir de en son 9+4’te gittim doktora bir daha bayramdan sonra gel demisti bu hafta gidicem bu haftalarda yapılan test vs. var mı ? ve cinsiyet en erken ne zaman ogrenebiliriz cevaplarsanız cok sevinirim
Ben de senin gibiyim aslında bu iyi bişi galıba kusma mıde bulantısı falan olmaması bi kaç hafta sonra hissetmeye başlarız canımarkadaslar ben 12 haftalık gebeyim ve ilk gunden beri fiziksel olarak hicbir sey hissetmiyorum ne bir bulantı ne bir bas donmesi yani bu normal mi hareket hissetmeyi beklemiyorum zaten ama sanki gebe degilim gibi yani tabi kusmak fenalasmak falan degil derdim ama ne biliyim etrafımdaki arkadaslarım hic boyle degildi. cok sukur sorunsuz geciriyorum da yine de sorasım geldi. bir de en son 9+4’te gittim doktora bir daha bayramdan sonra gel demisti bu hafta gidicem bu haftalarda yapılan test vs. var mı ? ve cinsiyet en erken ne zaman ogrenebiliriz cevaplarsanız cok sevinirim
içim rahatladı gerçekten yorumları görünce cok tesekkur ederim saglıkla huzurla buyutun oglunuzuben de karnım şişene kadar hamile olduğumu anlamıyordumhiçbir belirtim yoktu
12.haftada ikili tarama ceya tercih ederseniz fetal dna var.
cinsiyet erkeklerde bazen 12.hafatada belli oluyor. ama bizimki mesela erkek olduğu halde 16+5te anca net olarak gösterdi cinsiyetini. yani yüne en garanti 16.haftaya kadar beklemek gerek cünsiyet için
o var goguslerim cok agrıyo ve cok hassas sadece bu var zaten en basından berimerhaba göğüslerde dolgubluk ağrıda mı yok
ayy saglıkla gelsin bebisiniz , cok tesekkur ederimmMerhaba. Ben de sizin gibiydim. Kayıplarım da olduğu için çok endişelenmiştim bi belirti ağzı sızı (göğüs) arıyordum sürekli. 9.hafta kuyruk sokumu ağrısı yaşadım sadece Çok şükür bu günü gösterene 32.hftaya girmek üzereyimendişe etmeyin prenses gebelik diyin isterseniz adına ve keyfni çıkarın
Not: 3.trimester geçen 30 haftayı mumla aratıyor zaten)
sağlıkla kucağınıza alın insallahYani bazısı çok kötü geçirir bazısında hiç bir şey olmaz doktor sorun yok diyorsa sorun yoktur. Hareketler de ilk gebelikte 18-20 haftalarda diyor herkes ama ben 16.haftadan beri hissediyorum
umarımBen de senin gibiyim aslında bu iyi bişi galıba kusma mıde bulantısı falan olmaması bi kaç hafta sonra hissetmeye başlarız canım
Amin inşallah hepimiz sağlıklı şekilde alırız kucağımızasağlıkla kucağınıza alın insallahumarım ben de erken hissederim cok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?