Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

scarlett_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
123
0
0
Bursa
Gebe olduğumu öğrenene kadar esımle hemen hemen gunde 3 kez bırlıkte oluyoduk
ama artık bana dokunmuyor! sarılıp uyuyoruz ama hormonlarım tavan yaptı bıkac kez resmen ustune atladım ama cok ısteksızdı bı de edepsız ruyalar goruyorum normal mı sızce?

cnm esın bebeqınızı ve senın saqlıqını dusunduqu ıcın yanına yaklasmıyor senden soquduqu ıcın falan deqıl bak bende 30 hafdalık hamısım hafdada 1 kez oluyo cunkı erken doqum rıskım var doktor yasakladı ılıskıyı bu aralar erken doqum ve dusuk coqaldı bence sende hafdada 1 2 ye cıkar bebeqınızın saqlıqı ıcın doqum yapdıkdan sonra eskı tempoda devam edersınız

Bazi erkekler esleri gebe kaldigi anda doguma kadar dokunmuyor. Arada bebek oldugunu bilmek sanirim sehveti olduruyor.

Bende tavan degil, taban yapti :) ogrendigim an biraktik. Hatta doktor sakinca yok demesine ragmen istemiyorum. Esim de ayni sekilde. Sefkatli bir sekilde yasiyoruz ve mutluyuz.

canım esım hıc ıstemıyor bır aydır ozellıkle tık yok opuyor, sarılıyor o kadar

günde 3 kez miiii bekarımm bu olayın normalii nedir bilemem ama bana göre 3 kez fazla geldii. yukarıdaki yorumlar da da olduğu gibi bende aynı yorumu yapıcam burdan okuduğumuz kadarıylaa erkekler eşleri hamile olunca bu duruma daha farklı bakıyorlar sanırım bu yüzden istemiyordur.

bız dr la konustuk agrı kanama yada baska olaganustu durum yoksa devam dedı bızde ılk ogrendımızde 15 gun yapmadık korkudan esım cok tırsıyodu:)dr nla konustuktan sonra son surat devam:)) hamıleyken hakkaten daha bı farklı oluyor:)) hormonlardan galıba 2 gune bı oluyor bızımkısı 9 haftalık gebeyım buarada ama gunde 3 defa banada fazla geldı :)) 2 gune bı ıdeal sankı gunde 3 defa yapmaya bende cok korkardım bısı olcak dıye:))

eşinle bu konuyu hiç konuşmadın demi? ama bence konuşmalısın.senin ne hissettiğini bilmeli.şimdi yazını okyunca bende eşime sordum bebek var diye soğukluk hissediyormusun diye dedim eliyle eh işte işareti yaptıdemek ki normal. rüyaları da istekli olduğun için görüyorsun.ama böyle olmaz sana da yazık günde 3 kereolmasada hafta 2 iyidir

konu sahibesi hayal kuruyor ya
yada doğruysa adam bıkmıştır hamileliği bahane ediyor, adam tatilde yani

bende aynıyım hamileiktenmidir neyse bende istemiyorum

tabı ılıskılerde normal anormal yoktur ama ıdeal ve hamıle klamak ıcın hafta da 3 yapın dıyor doktorlar ama tabı bu ısteklere baglı gunde 5 tane yaptım dıyenlerı bıle duydum:)))karsılıklı ıstek meselesi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…