şimdi kesin hemen evlendim ve hemencecik hamile kaldım dicek
eeee bizde inanıcaz, nasıl olsa çünkü onlar her dakka her dakka tavşanlar gibi...
kızım kendine gelllll
mart ayında konu açmışsın iki erkek arasında kaldım diye....evli falan deqilsin sen....bizi kandırıyorsun...şimdi seni şikayet ediyorum yönetime....
kızım sen salak mısın dalga mı geçiyorsun mart ayında açtığım konuya bak bide şimdi yazdıklarına düştün gözümden sen görmyiyim bi daha böle konu açtığını
Tabi tabi evlendi 2 ayda da 22. haftalık hamile oluverdi.
Konu sahibi diğer konuda iki erkek arasında kalmıştı, iki ay içinde evlenip hamile kaldığına göre karar vermiş demek ki
Hızlı haşin bir karar olmuş ,hemencik hamile kalmış
kızım kendine gelllll
mart ayında konu açmışsın iki erkek arasında kaldım diye....evli falan deqilsin sen....bizi kandırıyorsun...şimdi seni şikayet ediyorum yönetime....
yonetımle daha once konustuk bırkac ay once kız kardesımle ortak kullanıyorduk hesabı sonra duzelttıler.nereden saldıracağınızı şaşırdınız yahu benımle uğraştığınız kadar eşınızle ılgılenırsenız belkı sızın de olur
merhaba
23 yaşındayım ve kendimi bildim bile adetlerim düzensiz (2-3 ayda 1 oluyorum)
doktor iki yumurtalığımda da pko olduğunu söyledi (5-6 mm boyutlarında)
ilaç verdi ancak kullanmak istemiyorum hormonları alt üst ediyomuş
ayrıca tüylenme ve akne problemim de var
bunları bi şekilde çözebilirim ancak gebelik konusunda bi engel teşkil eder mi? anne olmayı her şeyden çok istiyorum
bir de aynı problem annemde de var genetik yani büyük bi ihtimal ama onun gebelik konusunda bi sıkıntısı olmamış
lütfen yardım edin gebe kalma ihtimalim nedir?
gebeliğin 20. haftasından sonra müstehcen rüyalar goruyordum bende kocamı aldatıyordum falan eskı sevgılımle yatıyordum .. sabah kalkıp aglıyordum ama gectı hemen hemen herkeste olan biseeee.. esın bebege zarar vermekten korkuyor .Gebe olduğumu öğrenene kadar esımle hemen hemen gunde 3 kez bırlıkte oluyoduk
ama artık bana dokunmuyor! sarılıp uyuyoruz ama hormonlarım tavan yaptı bıkac kez resmen ustune atladımama cok ısteksızdı bı de edepsız ruyalar goruyorum normal mı sızce?
gebeliğin 20. haftasından sonra müstehcen rüyalar goruyordum bende kocamı aldatıyordum falan eskı sevgılımle yatıyordum .. sabah kalkıp aglıyordum ama gectı hemen hemen herkeste olan biseeee.. esın bebege zarar vermekten korkuyor .Gebe olduğumu öğrenene kadar esımle hemen hemen gunde 3 kez bırlıkte oluyoduk
ama artık bana dokunmuyor! sarılıp uyuyoruz ama hormonlarım tavan yaptı bıkac kez resmen ustune atladımama cok ısteksızdı bı de edepsız ruyalar goruyorum normal mı sızce?
yonetımle daha once konustuk bırkac ay once kız kardesımle ortak kullanıyorduk hesabı sonra duzelttıler.nereden saldıracağınızı şaşırdınız yahu benımle uğraştığınız kadar eşınızle ılgılenırsenız belkı sızın de olur
martta açtıqın diqer bir konu;
bu yaşıma kadar evlenmeyi hiç düşünmedim diyorsun...buda kardeşinin hesabı deqilmi?
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...si-iliskiler-uzerine-soyleyeceklerim-var.html
martta açtıqın diqer bir konu;
bu yaşıma kadar evlenmeyi hiç düşünmedim diyorsun...buda kardeşinin hesabı deqilmi?
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...si-iliskiler-uzerine-soyleyeceklerim-var.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?