Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

kızım kendine gelllll
mart ayında konu açmışsın iki erkek arasında kaldım diye....evli falan deqilsin sen....bizi kandırıyorsun...şimdi seni şikayet ediyorum yönetime....

helallllllllll

yapar valla

Son düzenleme:
Konu sahibi diğer konuda iki erkek arasında kalmıştı, iki ay içinde evlenip hamile kaldığına göre karar vermiş demek ki
Hızlı haşin bir karar olmuş ,hemencik hamile kalmış

pardon yorumumu yeniliyorum

kadın doğum doktorunu değil psikiyatri doktorunuzu değiştirin

doktor bey daha kötü oldum olmamış şeyler yazıp insanlarla dalga geçmek hoşuma gidiyor engel olamıyorum deyin

Tabi tabi evlendi 2 ayda da 22. haftalık hamile oluverdi.

şey dicek, evlenmeden önce hamile kaldım o yüzden aceleyle evlendim dicek

bu arada çocuğun babasının kim olduğunuda bilmiyo, ikisinden biri ama

kızım kendine gelllll
mart ayında konu açmışsın iki erkek arasında kaldım diye....evli falan deqilsin sen....bizi kandırıyorsun...şimdi seni şikayet ediyorum yönetime....

yonetımle daha once konustuk bırkac ay once kız kardesımle ortak kullanıyorduk hesabı sonra duzelttıler.nereden saldıracağınızı şaşırdınız yahu benımle uğraştığınız kadar eşınızle ılgılenırsenız belkı sızın de olur

Çok bilmiş kardeşim 22. haftalık hamilesinde bunun düşük değil erken doğum riski olduğunu bilmiyor musun bi buna cvp ver sonra kardeşimin hesabı de

nabalım yaw, kimse bize bakmıyor
günde 3 defada yapamıyoruz işte... napalım... dertüyükkk

Eee 22 haftalık hamilesin bu nasıl oluyor konuyu açtığın tarih 02.04.12 ?

Çok enteresan martta açtığı konu ile bu konu ne alaka...ben subatta hamile kaldim 15 hafta 3 günlüğüm. Martta evlensede 22 haftalik olamaz..amacı niyeti belli dalga geçiyor...Kesinlikle erkek..

gebeliğin 20. haftasından sonra müstehcen rüyalar goruyordum bende kocamı aldatıyordum falan eskı sevgılımle yatıyordum .. sabah kalkıp aglıyordum ama gectı hemen hemen herkeste olan biseeee.. esın bebege zarar vermekten korkuyor .
esım bana sureklı soruyordu ki acaba ona degıyor mudur ??hahah kopuyordum gulmekten en sonunda doktorun yanında şak dıye kocam benle yatmıyor bebege degecekmiş dıye korkuyor doktorda kahkaha atınca koçişş leopar edasıyla kollarıma atladıı

gebeliğin 20. haftasından sonra müstehcen rüyalar goruyordum bende kocamı aldatıyordum falan eskı sevgılımle yatıyordum .. sabah kalkıp aglıyordum ama gectı hemen hemen herkeste olan biseeee.. esın bebege zarar vermekten korkuyor .
esım bana sureklı soruyordu ki acaba ona degıyor mudur ??hahah kopuyordum gulmekten en sonunda doktorun yanında şak dıye kocam benle yatmıyor bebege degecekmiş dıye korkuyor doktorda kahkaha atınca koçişş leopar edasıyla kollarıma atladıı

martta açtıqın diqer bir konu;
bu yaşıma kadar evlenmeyi hiç düşünmedim diyorsun...buda kardeşinin hesabı deqilmi?

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...si-iliskiler-uzerine-soyleyeceklerim-var.html

bızımkı dondurulmuş embıryo
bız 9 ay bırlıkte olamadık
kara bahtım kör taılıhım

cok ezık hıssettım kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…