Gebeyım dıye esım bırlıkte olmak ıstemıyoor :(

canım o kadar olmasın zaten ama olsun en azından haftada 1e de razıyım ben:26:

biri hafta 1 der aaa derler.biri günde 3 der onada aaa derler. demekkı kişiden kişiye değişiyomuş bu yani bi standartı yokmuş.

canım biraz önce ki konunda düşük tehlikem var tatile gitmek istemiyorum diyorsun

düşük tehlikesi olduğu zaman ilişki yasak olmuyor mu?

o kadar tuhaf olduğunu bılmıyodum olması gereken ne pekı gebelık yokken

hadi bırak bu ayakları
şimdi kimsenin işi gücü yok sana ne kadar yaptıklarınımı söylicekler
istersen nasıl yaptıklarınıda söylesinler

bütün kk başımıza yıqıldı...acaip prim yaptın haa...keşke ücretli bir site olsaydı acaip para kazanırdın

yok onlar normalde günde 3 defa yapıyolarmış
hergünmü ama oda var
yoksa senede birmi
kocan denizci falan mı
her gun değıl tabı 3 gunde 1 oluyodu onceden

canım biraz önce ki konunda düşük tehlikem var tatile gitmek istemiyorum diyorsun

düşük tehlikesi olduğu zaman ilişki yasak olmuyor mu?
doktorum doğuma kadar bırlıktelık yok gıbı bır sey soylemedı ama yaa cınsellıkten konusmadı bızımle

yara bere içindedir ikiside

o kadar tuhaf olduğunu bılmıyodum olması gereken ne pekı gebelık yokken

nasıl bilmiyordun???ne biliyordun peki??
adamın cılkı çıkar yavv sen nasıl dayanıyordun oda ayrı bir mesele
ne oluyor bu aralar foruma..
yok kocam yatmıyor yok kaç kez vs...
yazda tam gelmedi ama hormonlar tavan yapmış

bütün kk başımıza yıqıldı...acaip prim yaptın haa...keşke ücretli bir site olsaydı acaip para kazanırdın
prım derken? burada dıkkat cekmek ıstedığım konu eşımın gebelıkten sonra bana yaklaşmamasıydı.sanırım yanlış yerlere çekılıyor

Son düzenleme:
22. haftada düşük riski olmaz, erken doğum riski olur ve siz ne yerinizden kıpırdayabilirsiniz ne cinsellik yaşayabilirsiniz. Erken doğum riski olan birine cinselliği yasaklamayan doktorunda doktorluğundan şüphe ederim. Ve eğer öyle bir risk varsa eşin anlamıyor hadi diyorsa siz olmaz diyeceksiniz.

Bu nasıl bir hormon ya, evladın canından önce geliyor harbi pes dedim.

Son düzenleme:
prım derken? burada dıkkat cekmek ıstedığım konu eşımın gebelıkten sonra bana yaklaşmamasıydı.sanırım yanlış yerlere çekılıyor

kızım kendine gelllll
mart ayında konu açmışsın iki erkek arasında kaldım diye....evli falan deqilsin sen....bizi kandırıyorsun...şimdi seni şikayet ediyorum yönetime....

düşük tehliken var dedi ama neler yapmaman gerektiğini söylemedi mi

kuzeniminde düşük tehlikesi vardı ilk başta ilişkiyi yasaklamıştı

bence doktorunuzu değiştirin yada tatile gitmemek için başka bahane üretin

kızım sen salak mısın dalga mı geçiyorsun mart ayında açtığım konuya bak bide şimdi yazdıklarına düştün gözümden sen görmyiyim bi daha böle konu açtığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…