bız dr la konustuk agrı kanama yada baska olaganustu durum yoksa devam dedı bızde ılk ogrendımızde 15 gun yapmadık korkudan esım cok tırsıyodu:)dr nla konustuktan sonra son surat devam:)) hamıleyken hakkaten daha bı farklı oluyor:)) hormonlardan galıba 2 gune bı oluyor bızımkısı 9 haftalık gebeyım buarada ama gunde 3 defa banada fazla geldı :)) 2 gune bı ıdeal sankı gunde 3 defa yapmaya bende cok korkardım bısı olcak dıye:))
bende aynıyım hamileiktenmidir neyse bende istemiyorum
konu sahibesi hayal kuruyor ya
yada doğruysa adam bıkmıştır hamileliği bahane ediyor, adam tatilde yani
o kadar tuhaf olduğunu bılmıyodumolması gereken ne pekı gebelık yokken
canım biraz önce ki konunda düşük tehlikem var tatile gitmek istemiyorum diyorsun
düşük tehlikesi olduğu zaman ilişki yasak olmuyor mu?
her gun değıl tabıyok onlar normalde günde 3 defa yapıyolarmış
hergünmü ama oda var
yoksa senede birmi
kocan denizci falan mı
doktorum doğuma kadar bırlıktelık yok gıbı bır sey soylemedı ama yaa cınsellıkten konusmadı bızımlecanım biraz önce ki konunda düşük tehlikem var tatile gitmek istemiyorum diyorsun
düşük tehlikesi olduğu zaman ilişki yasak olmuyor mu?
her gun değıl tabı3 gunde 1 oluyodu onceden
doktorum doğuma kadar bırlıktelık yok gıbı bır sey soylemedı ama yaa cınsellıkten konusmadı bızımle
nasıl bilmiyordun???ne biliyordun peki??
adamın cılkı çıkar yavv sen nasıl dayanıyordun oda ayrı bir mesele
ne oluyor bu aralar foruma..
yok kocam yatmıyor yok kaç kez vs...
yazda tam gelmedi ama hormonlar tavan yapmış
o kadar tuhaf olduğunu bılmıyodumolması gereken ne pekı gebelık yokken
prım derken? burada dıkkat cekmek ıstedığım konu eşımın gebelıkten sonra bana yaklaşmamasıydı.sanırım yanlış yerlere çekılıyorbütün kk başımıza yıqıldı...acaip prim yaptın haa...keşke ücretli bir site olsaydı acaip para kazanırdın
kızlar bu kişi evli deqil bizi kandırıyor İNANMAYIN!!!!!!
mart ayında açtıqı konuyu bakın..iki erkek arasında kalmış...link aşada;
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/514180-ikilemde-kaldim-yardim-lutfen.html
prım derken? burada dıkkat cekmek ıstedığım konu eşımın gebelıkten sonra bana yaklaşmamasıydı.sanırım yanlış yerlere çekılıyor
kızlar bu kişi evli deqil bizi kandırıyor İNANMAYIN!!!!!!
mart ayında açtıqı konuyu bakın..iki erkek arasında kalmış...link aşada;
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/514180-ikilemde-kaldim-yardim-lutfen.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?